Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Liiga Ida/Põhi 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    ...soccernetil pole vist jälle korralikku tabelipidajat....andestage mulle mu sarkasm

Kommentaar

Algselt postitas woodman Vaata postitust
      ...soccernetil pole vist jälle korralikku tabelipidajat....andestage mulle mu sarkasm
      Miks otsid üldse soccernetti? EJL on ikka ametlik avaldaja!

Kommentaar

Eks need tasuta lõunad on jah üldiselt väikse delay-ga

Kommentaar

Miks otsid üldse soccernetti? EJL on ikka ametlik avaldaja!
          kui EJL avaldab ametlikud protokollid umbes kuu aega peale mängude toimumist, siis ei tohiks soccerneti päevase hilinemise puhul küll eriti ironiseerida. seda enam, et me peame kõiki mänge kaks korda sisestama. kõigepealt siis kui mäng toimub ja teist korda siis kui EJL suvatseb protokolli ilmutada, sest eks nad kipu ikka päris palju erinema sellest esialgsest mis EJL mitteametlikuna esitatakse.

Kommentaar

Mida sa virised? Väga raske on teha kahte asja samal ajal. Sellel ajal kui sina oma postituse teele saatsid, olin mina staadionil ning aitasin ülevaadet teha. Viriseda on hea, teeksid ise paremini ning jõuaksid kiiremini onju? Täna üldse, et selline asi nagu soccernet olemas on.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Mida sa virised? Väga raske on teha kahte asja samal ajal. Sellel ajal kui sina oma postituse teele saatsid, olin mina staadionil ning aitasin ülevaadet teha. Viriseda on hea, teeksid ise paremini ning jõuaksid kiiremini onju? Täna üldse, et selline asi nagu soccernet olemas on.
              ...oi,oi,oi , tundub, et lasin kellegi varba peale....võta rahulikult nõrganärviline, ole staadionil ja tee ülevaateid, või mida iganes ja las siis keegi, kes jõuab, täidab tabeleid..

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
                kui EJL avaldab ametlikud protokollid umbes kuu aega peale mängude toimumist, siis ei tohiks soccerneti päevase hilinemise puhul küll eriti ironiseerida. seda enam, et me peame kõiki mänge kaks korda sisestama. kõigepealt siis kui mäng toimub ja teist korda siis kui EJL suvatseb protokolli ilmutada, sest eks nad kipu ikka päris palju erinema sellest esialgsest mis EJL mitteametlikuna esitatakse.
                Mis sa lahmid, siin on juttu teisest liigast, mille kohta te pole kunagi protokolle avaldanudki. Ja need väravalööjad , mis esialgu EJLi lehele ilmuvad, on peaaegu alati täpsed.

Kommentaar

...oi,oi,oi , tundub, et lasin kellegi varba peale....võta rahulikult nõrganärviline, ole staadionil ja tee ülevaateid, või mida iganes ja las siis keegi, kes jõuab, täidab tabeleid..
                  Mis ta siis nüüd nii nõrganärviline on? Dumbajumbadele peabki ju vastu postitama ja asju natuke seletama. Äkki hakkad talle maksma, et ta just sulle vajalikke tabeleid teeks?

Kommentaar

Mis sa lahmid, siin on juttu teisest liigast, mille kohta te pole kunagi protokolle avaldanudki. Ja need väravalööjad , mis esialgu EJLi lehele ilmuvad, on peaaegu alati täpsed.
                    Ei maininudki kuskil, et meie protokolle avaldaks. Ja see on tõsi, et teie protokollide avaldamine on imeaeglane. Ja ametlikke nimekirju klubide kohta ei ole te siiani veel avaldanud. Ainuke koht kus nimekirjad on mingis vormis üleval olnud on "Jalka". Aga see ei ole ometi EJL häälekandja. Nii, et ei maksa räusata - EJL on sel aastal eriliselt aeglane ja flegma oma tegemistes.
                    Aga täpsus on suhteline mõiste. Kuna ma pidevalt statistikaga tegelen siis teie puhul esinev ca 90% täpsus tähendab seda, et ma pean kõik protokollid üle kontrollima, sest vähemalt kahes-kolmes neist on vead sees.

Kommentaar

...postitasin siin yhele jobule vastuse, aga tundub et demokraatiast arusaamine on soccernetil võrreldes tavainimesega veidi erinev...

Kommentaar

võibolla on hoopis sinu arusaam tasuta pakutavast tootest veidi erinev - kui arvad et asi ei tööta ja sina paremini teeksid, paku ennast selle ameti peale.
                        muuhulgas on mitu korda viidatud ka EJL ametlikule lehele. kui tahad, vaata sealt.

Kommentaar

...postitasin siin yhele jobule vastuse, aga tundub et demokraatiast arusaamine on soccernetil võrreldes tavainimesega veidi erinev...
                          ja sina pole foorumi reegleid lugenud.

Kommentaar

...jaa, oma vigadest arusaamine, nende tunnistamine ja nendest õppimine...need on teismeea probleemid...saate vanemaks, langeb ehk ego lattki veitsa madalamale..

Kommentaar

Oot mis vigu ma teinud olen? Ego on kõrgel nkn, aga foorumis läeb teda harva vaja.

Demokraatia foorumis? ... hmmz. Foorumil on reeglid on olemas ja neid peaks nagu järgima.

Ma usun siiski, et portaal teeb oma tööd nii kiiresti ja hästi kui võimalik. Ja ära nyyd unusta, tasuta.

Meestel pidvat teismeiga 50neni kestma või nii, läheb aega jah :P

edit: ja üritame selle ohvtopiku maha siin teemas jätta ja olla tänulikud inimestele, kes seda portaali püsti ajavad.

edit2: trust trust, sa ise ajad sama jama, egas ei jää siis muud üle.
                              Kel midagi tabelite kiiruse ja foorumi töö kohta öelda on tehku seda PM-ide kaudu. Ebavajalik kustutatakse.

Kommentaar

hallo

avage uus teema kus saata niisama vaielda...siin topicus võiks rääkida ikka midagi asjalikku 2 liiga põhja/ida tsooni kohta
                                trust your goal instinct

Kommentaar

Working...
                                X