Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Liiga Ida/Põhi 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Meestel pidvat teismeiga 50neni kestma või nii, läheb aega jah :P
    vana sõbra postitus süstis mulle hunniku eneseusku

Kommentaar

urmaril on õigus...kogu vajaliku infi II liiga tegemistest leiab siit..

Kommentaar

ja VJK võitis taas - seekord oli ohvriks kalake Piraaja.. 4:2 - väga võimas!!

Kommentaar

...jah, tundub et nii see oli, ja vaadates piraaja kaardisadu, võib ainult oletada, et kergelt see ei tulnud....
          täpsema infi leiad siit

Kommentaar

Raimo ja Devil on super lux vennad!!!
            Ärge mölisege ahvid!!!

Kommentaar

piraajal läheb plaanipäraselt...hooaja alguses võimalikult madalale langeda, et lõpus huvitavam oleks

on ainult üks kala!

Kommentaar

Nõmma Kalju II - Tallinna JK 1:1
                Vimastel minutitel anti suhteliselt kaheldav pennal Kalju vastu mille Markus oleks nibin-nabin isegi välja toonud. Hea ja võitluslik mäng, seekord viik. TJK oli ennast häälestanud väga hästi selleks mänguks, polegi neid sellises hoos näinud
                www.jkkalju.ee
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kahju Kalju II-st, domineeriti mängu aga tulemuseks kahjuks viik ainult tänu kohtunikule.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                    Kahju Kalju II-st, domineeriti mängu aga tulemuseks kahjuks viik ainult tänu kohtunikule.
                    ma ei tea nüüd, kus sa sellist infot võtad, mäng oli täiesti võrdne.... Mõlemal oli ohtlikke momente ning pendel oli minumeelest ikka tõene.... Täiesti võrdne mäng!

Kommentaar

Algselt postitas blin Vaata postitust
                      ma ei tea nüüd, kus sa sellist infot võtad, mäng oli täiesti võrdne.... Mõlemal oli ohtlikke momente ning pendel oli minumeelest ikka tõene.... Täiesti võrdne mäng!
                      Mitu korda päästis TJK väravavaht oma meekonna? Palli valdamine oli kindlalt mängupildi järgi Kalju kasuks. (vabandust kui mulle jäi ainult selline mulje, polnud erapooletu pealtvaataja). Kalju mehed hoidsid ka TJK-d vahepeal tugeva surve all.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                        Mitu korda päästis TJK väravavaht oma meekonna? Palli valdamine oli kindlalt mängupildi järgi Kalju kasuks. (vabandust kui mulle jäi ainult selline mulje, polnud erapooletu pealtvaataja). Kalju mehed hoidsid ka TJK-d vahepeal tugeva surve all.
                        2 head tõrjet oli Tjk-l. Samuti ei löönud Tjk kord 3m kord 6 m pealt ära. Üks koht kus kalju palli rohkem valdas oli kaitses, ilm oli kehv, et poolkaitses ja ees vabalt liikuda saaks.

Kommentaar

Tamme Auto(Kivi6li) 2-0 Orbiit(Johvi)

Kommentaar

Algselt postitas aleh Vaata postitust
                            Tamme Auto(Kivi6li) 2-0 Orbiit(Johvi)
                            karistuslöögist löödud värav oli päris hea aga teine poolaeg oli Kiviõli minuarust surve all...

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
                              karistuslöögist löödud värav oli päris hea aga teine poolaeg oli Kiviõli minuarust surve all...
                              Mina kull survega ei nimetaks ....Esimesel poolajal Kivi6li m2ngis ule Orbiiti,ja teises oli v6rdne m2ng .Pall oli 90% m2nguajast keskel ja seal oligi surve?Uhtegi korraliku runnakud,uhtegi pealelooki kull ei olnud.Trahvikasti Orbiit ei joudnud korragi,samas 2 kollast teenisid.Mustades s2rkides meeskond n2itas musta m2ngu....nii ma nimetaks seda mis mina n2gin......

Kommentaar

Dünamo - Ajax II 2:3 (2:0)
                                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                                X