Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kallis dareth, ütle siis, kus ma midagi varjata olen püüdnud. Sinust meenub selline naljakas lugu, kus sa ühte EJLi lehe uudist mitu kuud järjest refrešisid ja siis süüdistasid, et uusi tulemusi ei laeku. Sellisel juhul pole ma tõesti kuidagimoodi süüdi. Ja aidata ka ei saanud, kuna kannatasid vaikides.
Väga tore, et sulle meenub, sest ma ise rääkisingi selle loo. Sulle ikka hirmsasti meeldib hammustada.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Viljandi JK Tulevik II (36)
Rasmus Luhakooder 11, Raido Roman 4, Markko Kudu 3, Joonas Laasberg 3, Sten Rõngelep 2, Rait Kasterpalu 2, Vladimir Vassiljev 1, Arko Kuningas 1, Günther Toomla 1, Theimo Tarvis 1, Armand Naris 1, Sten Rõngelep 1, Mark Orav 1, Raido Roman 1, Mikk Miländer 1, Ants Stern 1, Jorma Kiigemägi 1
Viljandi JK Tulevik II (36)
Rasmus Luhakooder 11, Raido Roman 4, Markko Kudu 3, Joonas Laasberg 3, Sten Rõngelep 2, Rait Kasterpalu 2, Vladimir Vassiljev 1, Arko Kuningas 1, Günther Toomla 1, Theimo Tarvis 1, Armand Naris 1, Sten Rõngelep 1, Mark Orav 1, Raido Roman 1, Mikk Miländer 1, Ants Stern 1, Jorma Kiigemägi 1
Urmar, leiad vea üles?
Kui soovid, võid täpsustada, ei viitsi umbropsu otsima hakata.
Paistab, et asi on läinud põhimõtteliseks tähenärimiseks.
Ja kõik sai alguse sellest, kuidas 1 mees juhtis tähelepanu et miski sektsioon ei tööta korrapäraselt. Ehkki vbla tõesti veidi bravuurikamalt, kui see eestlastele harjumuspärane ja vastuvõetav on
Aga kui mingi asi ei tööta, siis tekib ju küll küsimus, milleks seda üleüldse vaja on?
Samas on teema algataja kindlasti sel hooajal head tööd teinud ja väärib kiitust!
See et varasematel aastatel oli soccernetis vot-nii-hästi, ei oma enam suurt osakaalu tänases päevas. Sest kui nüüd on selgelt halvemini, on järelikult loorberitele puhkama jäädud. Tuua selle õigustuseks välja, et vaadake kus jalgpall.ee vms oli EELMISEL aastal sitt, mis sitt jne... No vabandage!
Sest see "meie-teeme-vabast-ajast" taha pugemine oma tegematajätmiste õigustamiseks on ausalt öeldes väga mage vabandus. Ja juba päris tüütu. Kõlab täpselt nii - kuna me teeme seda vabatahtlikult, siis on ület*ralaskmine õigustatud.
Ega siin mingile konsensusele ei jõuta nkn. Soccernetlased ja sõbrad raiuvad oma ja urmar jätkab enda kaitsmist.
Iseasi on, kas kõik osapooled peavad pidevalt puid juurde viskama.
peavad, tali tükib ju uksest ja aknast sisse
einoh, natuke närimist ja täristamist võib ju ikka vahel olla ka
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Ma olen Antz'ga 100% nõus.Tähenärimine(seoses statistilise eksitusega) ja lihtsalt tegemata jätmine on muidugi ka 100% erinevad asjad.Siinse lausmöla peale võiks mõlemad osapooled õppust võtta,oleks kõik võidus
Millal ma ELJi lehelt uusi kalendreid näha saan või peab Eesti Jalgpalli Liidu tegelikku kodukat ehk FC Flora lehte edasi uurima? Flora lehe võikski ehk FC Flora EJL'iks nimetada või mis sa arvad, urmar?
Oleks selge ja korrektne nimi ning kopi ja pastet vähem.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar