Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lupard Vaata postitust
    Vigastuste jutu jätkuks: kuidas koeru poisil olukord oli kes kiirabisse üritas minna, jõudis ikka kohale ja kuidas seis on?
    Jõudis ilusti ja tehti paar õmblust, muidu kõik OK.

Kommentaar

ilmselt mõtles leshiy seda, et tegelt oli kodumäng märgitud ju viljandile, aga asi selles, et kevadel kui pidi meie kodumäng olema, siis polnud jäneda staadion korras ja nii saimegi mängud vahetatud, et kevadel mängisime kunsti peal viljandis ja nende kodumäng oli jaanis.
      Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Algselt postitas Straight Vaata postitust
        ilmselt mõtles leshiy seda, et tegelt oli kodumäng märgitud ju viljandile, aga asi selles, et kevadel kui pidi meie kodumäng olema, siis polnud jäneda staadion korras ja nii saimegi mängud vahetatud, et kevadel mängisime kunsti peal viljandis ja nende kodumäng oli jaanis.
        aga meil oli KODUm2ng Liverpooliga viljandis ... see t6ttu et tartus oli fucking TAMMECA CUP ja k6ik staadionid tartus ja tartumaa piiris olid kinni...pidime minema liverpoolile teine kord kylla

Kommentaar

Leshij dushi ix! ZA METEC!!!
          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
            aga meil oli KODUm2ng Liverpooliga viljandis ... see t6ttu et tartus oli fucking TAMMECA CUP ja k6ik staadionid tartus ja tartumaa piiris olid kinni...pidime minema liverpoolile teine kord kylla
            Tamme kunstmuru oli ju vaba
            Olen see kes olen

Kommentaar

ma väga vabandan kui see tundub ebaviisakas, ent püüame siiski jääda eestlasteks ja kirjutada siia ka eesti keeles.

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
                ma väga vabandan kui see tundub ebaviisakas, ent püüame siiski jääda eestlasteks ja kirjutada siia ka eesti keeles.
                ega ebaviisakas on jah et öeldakse et kägista neid..ja seda vene keeles kah...

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
                  Siit motti Kotkastele juurde... karta on, et kui Haserv edeneb kolmandasse liigasse, siis tuleb ka seda mitte rahvuskeelset iba siia oluliselt juurde. Nii et pingutage noormehed

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                    Siit motti Kotkastele juurde... karta on, et kui Haserv edeneb kolmandasse liigasse, siis tuleb ka seda mitte rahvuskeelset iba siia oluliselt juurde. Nii et pingutage noormehed
                    naljamees)))) Kotkas, v6tke mind oma tiimisse! ma olen hea ryndaja!

Kommentaar

Leshij, 4e ne dushish?! Vanja dast tebe dobro ZA METEC!!!!

Kommentaar

Retuusi mehelt 2 komentaari: esimene kaine peaga, teine täis peaga
                        http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

ma ei ole joodik)

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
                            Retuusi mehelt 2 komentaari: esimene kaine peaga, teine täis peaga
                            koos võtsite???
                            pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                              koos võtsite???
                              Ma kah ei joo ...
                              http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
                                Ma kah ei joo ...
                                ma olen jalgpalli professional! EI joo! Ma m2ngin neljandas liigas!

Kommentaar

Working...
                                X