Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Esialgu lepi aastalõputurniiride ajakavadega
    Urmar saatsin sulle privaatsõnumi
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Urmar saatsin sulle privaatsõnumi
      Kahjuks ei ole tulnud seda sõnumit? Hoopis meil tuli.

Kommentaar

Mängude ajakavad ,võiks nagu ka juba olemas olla.
        Ajakavad saadan meeskondadele kui on täpselt selgunud osavõtjad ja meeskondade täpne arv,Esimene mäng hakkab 9.45.

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
          Ajakavad saadan meeskondadele kui on täpselt selgunud osavõtjad ja meeskondade täpne arv,Esimene mäng hakkab 9.45.
          Njah FC Abja Spordiklubi loobub,kuna viibime 26-30 det Soomes treeninglaagris.

Vabandused korraldajale.
          Olen see kes olen

Kommentaar

[QUOTE=kaitz;838342]Njah FC Abja Spordiklubi loobub,kuna viibime 26-30 det Soomes treeninglaagris.

vabandused vastu võetud.

Ei tea kas Kaitz jahib 3.liiga võitu kui hooaega nii vingelt alustab.

Kommentaar

[QUOTE=Kotkapoeg;838391]
              Njah FC Abja Spordiklubi loobub,kuna viibime 26-30 det Soomes treeninglaagris.

vabandused vastu võetud.

Ei tea kas Kaitz jahib 3.liiga võitu kui hooaega nii vingelt alustab.
              Pigem IV liiga,kolmanda liigaga ei ole pistmist,kuna FC Abja Spordiklubi alustab esimest hooaega. Kolmandas liigas on ju JK Karksi,kui nad pärast minu lahkumist ikka jätkavad.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Kolmandas liigas on ju JK Karksi,kui nad pärast minu lahkumist ikka jätkavad.
                Kas sellest peab aru saama nii, et JK Karksi ei osale ka Põlvas, Lootos CUP meesteturniiril järgmisel aastal?
                299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                  Kas sellest peab aru saama nii, et JK Karksi ei osale ka Põlvas, Lootos CUP meesteturniiril järgmisel aastal?
                  Osaleb ,aga FC Abja Spordiklubi nime all:P
                  Olen see kes olen

Kommentaar

[QUOTE=kaitz;838467]

Pigem IV liiga,kolmanda liigaga ei ole pistmist,kuna FC Abja Spordiklubi alustab esimest hooaega. Kolmandas liigas on ju JK Karksi,kui nad pärast minu lahkumist ikka jätkavad.
                    Jõudu Abja fc .ajalugu näitab et mõnigi 4.liiga võitnud meeskond on välja jõudnud liigavõitudega esiliigasse.

Kommentaar

[QUOTE=Kotkapoeg;838604]
                      Jõudu Abja fc .ajalugu näitab et mõnigi 4.liiga võitnud meeskond on välja jõudnud liigavõitudega esiliigasse.

Tänan ,nii kaugele "VEEL" ei mõtle.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Häid jõule ja sportlikku aastalõppu kõikidele vastastele.

Kommentaar

Näiteks Rakvere võitis 2004 viienda liiga nüüd esiliigas.

Kommentaar

Türi oli sammuti 2005 aastal 5. liigas nüüd 2. -pead püsti.häid pühi ja head vanaasta lõppu
                            NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

Pärsti Kotkas karikas 2007 Viljandis võitis SK10 premium.2.koht Jõgeva 3.Ritsikas jk.
                              Tänud osavõtjatele.Palju kilosid sai alla!

Kommentaar

Pärsti Kotkas karikas 2007 Viljandis võitis SK10 premium.2.koht Jõgeva 3.Ritsikas jk.
                                Tänud osavõtjatele.Palju kilosid sai alla!
                                Tore turniir oli. Me jäime oma teise kohaga küllaltki rahule. SK10 oli tõesti parim seekord. Ainus mis ette heita oli see et oleks võind õiged kohtunikud olla. Kohati läks asi küllaltki karmiks. Aga selle korvas saun ja söök pärast. Aitäh.
                                “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Working...
                                X