Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Liiga Lõuna 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustUrmar saatsin sulle privaatsõnumi
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMängude ajakavad ,võiks nagu ka juba olemas olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitustAjakavad saadan meeskondadele kui on täpselt selgunud osavõtjad ja meeskondade täpne arv,Esimene mäng hakkab 9.45.
Vabandused korraldajale.Olen see kes olen
Kommentaar
-
[QUOTE=Kotkapoeg;838391]Algselt postitas kaitz Vaata postitustNjah FC Abja Spordiklubi loobub,kuna viibime 26-30 det Soomes treeninglaagris.
vabandused vastu võetud.
Ei tea kas Kaitz jahib 3.liiga võitu kui hooaega nii vingelt alustab.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust
Kolmandas liigas on ju JK Karksi,kui nad pärast minu lahkumist ikka jätkavad.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustKas sellest peab aru saama nii, et JK Karksi ei osale ka Põlvas, Lootos CUP meesteturniiril järgmisel aastal?Olen see kes olen
Kommentaar
-
[QUOTE=kaitz;838467]Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
Pigem IV liiga,kolmanda liigaga ei ole pistmist,kuna FC Abja Spordiklubi alustab esimest hooaega. Kolmandas liigas on ju JK Karksi,kui nad pärast minu lahkumist ikka jätkavad.
Kommentaar
-
[QUOTE=Kotkapoeg;838604]Algselt postitas kaitz Vaata postitustJõudu Abja fc .ajalugu näitab et mõnigi 4.liiga võitnud meeskond on välja jõudnud liigavõitudega esiliigasse.
Tänan ,nii kaugele "VEEL" ei mõtle.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitustPärsti Kotkas karikas 2007 Viljandis võitis SK10 premium.2.koht Jõgeva 3.Ritsikas jk.
Tänud osavõtjatele.Palju kilosid sai alla!. Aitäh.
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar