Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

JK Liverpool PUB :Järva Jaani 6:3
    Oli päikest,oli rahvast.oli möla,kaarte ja väravaid.

Kommentaar

Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
      Fauna-Koeru 1:2 (1:0)
      kes koeru eest täpsed olid?
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        kes koeru eest täpsed olid?
        Müür ja Parve

Kommentaar

Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
          Fauna-Koeru 1:2 (1:0)
          Koeru jättis väga hea mulje, suutsid isegi Tamme betoonil suht asjalikult söötu lükata. Faunalt üks närvilisemaid mänge seni peetutest.
          Fauna värav esimesel poolajal nurgalöögist peaga. Koeru vastas kohe teise poolaja alguses karistusalajoonelt karistuslöögist (krt ma arvan, et ma ei teinud viga, aga noh pole hullu). Ja siis umbes 80. minutil purjetas üks Koeru mängija veel hästi faunakate vahel, andis hea söödu ja oligi värav.

Kommentaar

sk10 - jõgeva 0:2. raske mäng nagu sk10'ga tavaks. palju võitlust oli aga mitte vigu.
            “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Algselt postitas philou Vaata postitust
              sk10 - jõgeva 0:2. raske mäng nagu sk10'ga tavaks. palju võitlust oli aga mitte vigu.
              Põhimõtteliselt õige kommentaar mängule... meeskonnad olid võrdsed ning saatuslikuks sai põhimõtteliselt õnnefaktor, mis see kord oli vastastel suurem. Mäng oli ise enesest korrektne ja Säde tegi endale tavapärase vilepartii Kummalegi poolele ei teinud ülekohut, kuigi naljakalt vilistas täna sulgu ja seda mõlemale poole... piisas ainult röögatusest et sulg ja juba tuli ka vile

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                Põhimõtteliselt õige kommentaar mängule... meeskonnad olid võrdsed ning saatuslikuks sai põhimõtteliselt õnnefaktor, mis see kord oli vastastel suurem. Mäng oli ise enesest korrektne ja Säde tegi endale tavapärase vilepartii Kummalegi poolele ei teinud ülekohut, kuigi naljakalt vilistas täna sulgu ja seda mõlemale poole... piisas ainult röögatusest et sulg ja juba tuli ka vile
                ega sulge ei olnud ka palju. ja siis oli küll kindlasti suluseis teisel poolajal, kui teie pikk mängija läbi sai söödu. 100% oli sulus. teiste sulgude kohta ei oska öelda.
                “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Algselt postitas philou Vaata postitust
                  ega sulge ei olnud ka palju. ja siis oli küll kindlasti suluseis teisel poolajal, kui teie pikk mängija läbi sai söödu. 100% oli sulus. teiste sulgude kohta ei oska öelda.
                  teil vilistati üks sulg nii, et meie äärekaitsja kattis sulgu vast mingi 5 meetrit ja siis kui ma ise pääsesin peaga löögile, olin ma päris kindlasti kohe mitte sulus. aga selliseid asju võib vist andestada, arvestades, et ta peab ikkagi üksi vilet törtsutama

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                    teil vilistati üks sulg nii, et meie äärekaitsja kattis sulgu vast mingi 5 meetrit ja siis kui ma ise pääsesin peaga löögile, olin ma päris kindlasti kohe mitte sulus. aga selliseid asju võib vist andestada, arvestades, et ta peab ikkagi üksi vilet törtsutama
                    ei jah. juhtub. ütleme nii et oleks äärekohtunikud olnud, siis poleks kohtunikule üldse midagi ette heita. ilma nendeta on ikka raske. see kui meie ääremängija sai kollase siis oli pall tegelt ka mingi palli enda jagu üle joone. aga hea vile ning sümpaatsed vastased. ilm oleks võind vähe vilum olla, aga meie kliimas oli seegi väga hea .

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
                      Kotkad ei kaota!
                      FC Lootos - Viljandi JK Kotkad
                      3 : 2 (0:2)

Kommentaar

Oli võimas mäng, selles mängus oli kõike! Tänud Kotkastele.
                        Tegime tabeli seisu taas pingeliseks.
                        Edu kõigile järgmises voorus!!!

Kommentaar

FC Elva II - Pärnu JK Vapru III 0:1(0:0)

Võdne mäng, kus esimesel poolajal oli parem Pärnu ja teisel Elva II - kui ise ei löö siis nagu ikka...
                          www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas pall17 Vaata postitust
                            FC Lootos - Viljandi JK Kotkad
                            3 : 2 (0:2)
                            Karukoopas alati raske mängida,eriti peale pikka nädalavahetust.Tegelt oli mäng raske,palju põmmist ja kollaseid kaarte Põlvaga mängudes ,mis vist juba traditsiooniks saamas .Kui ikka tahame tervetena lõpetada võiksime rahulikumalt mängida.

Kommentaar

Väga hea et lootus võitis tabel läks pigeliseks

Aga meil oli elvaga raske mäng

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                                JK Liverpool PUB :Järva Jaani 6:3
                                Oli päikest,oli rahvast.oli möla,kaarte ja väravaid.
                                ikka sama küsimus, et kes Pubi eest skooris?

Kommentaar

Working...
                                X