Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Koeru jättis väga hea mulje, suutsid isegi Tamme betoonil suht asjalikult söötu lükata. Faunalt üks närvilisemaid mänge seni peetutest.
Fauna värav esimesel poolajal nurgalöögist peaga. Koeru vastas kohe teise poolaja alguses karistusalajoonelt karistuslöögist (krt ma arvan, et ma ei teinud viga, aga noh pole hullu). Ja siis umbes 80. minutil purjetas üks Koeru mängija veel hästi faunakate vahel, andis hea söödu ja oligi värav.
sk10 - jõgeva 0:2. raske mäng nagu sk10'ga tavaks. palju võitlust oli aga mitte vigu.
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
sk10 - jõgeva 0:2. raske mäng nagu sk10'ga tavaks. palju võitlust oli aga mitte vigu.
Põhimõtteliselt õige kommentaar mängule... meeskonnad olid võrdsed ning saatuslikuks sai põhimõtteliselt õnnefaktor, mis see kord oli vastastel suurem. Mäng oli ise enesest korrektne ja Säde tegi endale tavapärase vilepartii Kummalegi poolele ei teinud ülekohut, kuigi naljakalt vilistas täna sulgu ja seda mõlemale poole... piisas ainult röögatusest et sulg ja juba tuli ka vile
Põhimõtteliselt õige kommentaar mängule... meeskonnad olid võrdsed ning saatuslikuks sai põhimõtteliselt õnnefaktor, mis see kord oli vastastel suurem. Mäng oli ise enesest korrektne ja Säde tegi endale tavapärase vilepartii Kummalegi poolele ei teinud ülekohut, kuigi naljakalt vilistas täna sulgu ja seda mõlemale poole... piisas ainult röögatusest et sulg ja juba tuli ka vile
ega sulge ei olnud ka palju. ja siis oli küll kindlasti suluseis teisel poolajal, kui teie pikk mängija läbi sai söödu. 100% oli sulus. teiste sulgude kohta ei oska öelda.
“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
ega sulge ei olnud ka palju. ja siis oli küll kindlasti suluseis teisel poolajal, kui teie pikk mängija läbi sai söödu. 100% oli sulus. teiste sulgude kohta ei oska öelda.
teil vilistati üks sulg nii, et meie äärekaitsja kattis sulgu vast mingi 5 meetrit ja siis kui ma ise pääsesin peaga löögile, olin ma päris kindlasti kohe mitte sulus. aga selliseid asju võib vist andestada, arvestades, et ta peab ikkagi üksi vilet törtsutama
teil vilistati üks sulg nii, et meie äärekaitsja kattis sulgu vast mingi 5 meetrit ja siis kui ma ise pääsesin peaga löögile, olin ma päris kindlasti kohe mitte sulus. aga selliseid asju võib vist andestada, arvestades, et ta peab ikkagi üksi vilet törtsutama
ei jah. juhtub. ütleme nii et oleks äärekohtunikud olnud, siis poleks kohtunikule üldse midagi ette heita. ilma nendeta on ikka raske. see kui meie ääremängija sai kollase siis oli pall tegelt ka mingi palli enda jagu üle joone. aga hea vile ning sümpaatsed vastased. ilm oleks võind vähe vilum olla, aga meie kliimas oli seegi väga hea .
Karukoopas alati raske mängida,eriti peale pikka nädalavahetust.Tegelt oli mäng raske,palju põmmist ja kollaseid kaarte Põlvaga mängudes ,mis vist juba traditsiooniks saamas .Kui ikka tahame tervetena lõpetada võiksime rahulikumalt mängida.
Kommentaar