Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Elva II - Põltsamaa 1:3
    SK10 - Fauna 1:3
    Vaprus III - Kotkad 1:1
    Liverpool Pub- Jõgeva 3:2
    Metec - Koeru 2:4
    Põlva - J jaani 5:1
    Olen see kes olen

Kommentaar

15.06. 12.00 FC Elva II 1:1 Põltsamaa JK Sport - äkki mängivad viiki, mõlemad harjunud murul madistama
      15.06. 12.00 Tartu SK 10 Premium 2:1 Tartu Ülikool Fauna - SK 10 võtab kodus võidu ilmselt ära, kuigi Fauna on viimasel ajal hästi mänginud
      15.06. 12.00 Pärnu JK Vaprus III 1:2 Viljandi JK Kotkad - kui kotkad alustavad sama uimaselt kui Põlvas siis võib seis ka vastupidiseks kujuneda.
      15.06. 15.00 JK Liverpool Pub 2:2 Jõgeva SK Noorus 96 - Liverpool ei ole siiamaani mängu leidnud, kui odaviskaja Jõgeval kaasa lööb, siis nad saavad äkki kätte.
      14.06. 15:00 Tartu FC Metec 3:1 Koeru SK - krt ei usu, et Koeru suudab kasvõi punkti võtta, Metec pole kodus veel vääratanud, kuigi Koeru suudab mängida küll.
      15.06. 18.00 Põlva FC Lootos x:x FCF Järva-Jaani SK - ehk suudame taas võidu soonele pääseda.

Kommentaar

ma muud ei oska ennustada aga arvan et põlva vahe liidritega suureneb on vist reaalne pakkumine küll ju
        Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Selline uudis...
          This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! I’m a bike messenger […]

Kommentaar

Teada Kotkastele: kui te hommikul ärkate, siis vaadake peeglisse ja öelge endale 3 korda - ma olen üks kotkastest!

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
              Teada Kotkastele: kui te hommikul ärkate, siis vaadake peeglisse ja öelge endale 3 korda - ma olen üks kotkastest!
              Raisakotkas?

Kommentaar

sinu jaoks raisakotkas
                omadele aga kaljukotkas ja veel kindlam kui kalju!

Kommentaar

Metec-Koeru 3-1
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Tore mängida oli Koeru vastu. See meeskond meeldis rohkem, kui Kotkad. Aitäh ilusa mängu eest! Vile oli ka suht normis.

Kommentaar

muidugi meeldis rohkem, meile te ju kaotasite
                      heas mõttes

Kommentaar

Esimene v2rav tuli kiirelt, umbes 5-10 minut...teine tuli kuskil teise poolaja keskel, siis kohe l88di 1 tagasi ja kolmanda l6ime viimasel minutil penaltist. Puhas punane kaart kaitsjale kes l6i lendava v2ravasse palli k2ega 2ra
                        Koeru oli v2ga hea !
                        Kohtumiseni Koerus

Kommentaar

Mäng oli tõesti hea, aga kahjuks suutis metec omad võimalused paremini realiseerida

Kommentaar

Algselt postitas a12345 Vaata postitust
                            Mäng oli tõesti hea, aga kahjuks suutis metec omad võimalused paremini realiseerida
                            jah teil olid ka ysna head v6imalused

Kommentaar

15.06. 12.00 FC Elva II 0:3 Põltsamaa JK Sport
                              15.06. 12.00 Tartu SK 10 Premium 1:1Tartu Ülikool Fauna
                              15.06. 12.00 Pärnu JK Vaprus III 0:2 Viljandi JK Kotkad
                              15.06. 15.00 JK Liverpool Pub 0:1 Jõgeva SK Noorus 96
                              14.06. 15:00 Tartu FC Metec 4:1 Koeru SK
                              15.06. 18.00 Põlva FC Lootos 4:0 FCF Järva-Jaani SK

Kommentaar

Algselt postitas pall17 Vaata postitust
                                14.06. 15:00 Tartu FC Metec 4:1 Koeru SK
                                Mis sa's enam ennustad, Metec võitis juba 3:1

Kommentaar

Working...
                                X