Algselt postitas masturr
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Ida/põhi 2008a.
Collapse
X
-
Tallinna FC Ararat - Narva JK Trans II 4:3 (1:1)
väravad: 3. Vadim Dolinin, 78. pen. Avetis Harutunjan, 82., 87. Vitali Ivahnenko - 30., 61. Nikolai Lõsanov, 68. Vladislav Ivanov
hoiatused: 48. Anatoli Lõsanov, 49. Vadim Dolinin, 61. Vitali Valuiski - 78. Maksim Dikarjov
No nii...Elva ja Narva on siis kolmandas liigas...Narva kasutas vist Meistriliiga mängijad...pühapäeval siis surmamäng Kaitseliit-Concordia
Kommentaar
-
Algselt postitas TIBLA Vaata postitustNo nii...Elva ja Narva on siis kolmandas liigas...Narva kasutas vist Meistriliiga mängijad...pühapäeval siis surmamäng Kaitseliit-Concordia
Ma muidugi ei tea, kuidas seda täpselt lahedatakse, aga mõistlik oleks vast nii, et Narva Trans II läheb siis üleminekut mängima?
Kommentaar
-
Algselt postitas TIBLA Vaata postitustTallinna FC Ararat - Narva JK Trans II 4:3 (1:1)
väravad: 3. Vadim Dolinin, 78. pen. Avetis Harutunjan, 82., 87. Vitali Ivahnenko - 30., 61. Nikolai Lõsanov, 68. Vladislav Ivanov
hoiatused: 48. Anatoli Lõsanov, 49. Vadim Dolinin, 61. Vitali Valuiski - 78. Maksim Dikarjov
No nii...Elva ja Narva on siis kolmandas liigas...Narva kasutas vist Meistriliiga mängijad...pühapäeval siis surmamäng Kaitseliit-Concordia
Kommentaar
-
Selline teade, et ilmselt ikka Kaitseliit Kalev üleminekumängudele Operiga, kui muidugi uusi disklaffe ei lisandu. http://jalgpall.struktuur.ee/1063
Kommentaar
-
Kuna kaitseliit kasutas kahes viimases mängus duubelmeeskonna mängijat Meelis Nõmme-t. Kes mängis oma 6-nda ja 7-nda mängu kaitseliidu eest. Kuna aga see hooaeg ei pidavat enam juhendis seda punkti sees olema, et duubelmeeskonna mängija registreeritakse automaatselt pärast 6-ndat mängu kõrgemasse liigasse, siis jalgpalli liit käsitleb seda registreerimata mängija kasutamisena. Nii et sellise stsenaariumi korral langeb kaitseliit hoopiski otse välja ja trans II läheb üleminekumängudele.
Imelik on asja juures see, et jalgpalli liit ei teavitanud sellist reeglimuutust hooaja alguses.(Vähemalt nii mulle väideti). Kuna tegemist pole mingi pisimuutusega vaid päris tõsise reegli muudatusega, siis selline info oleks olnud vägagi oluline.fc pohmell
Kommentaar
-
Algselt postitas duff_K Vaata postitustImelik on asja juures see, et jalgpalli liit ei teavitanud sellist reeglimuutust hooaja alguses.(Vähemalt nii mulle väideti). Kuna tegemist pole mingi pisimuutusega vaid päris tõsise reegli muudatusega, siis selline info oleks olnud vägagi oluline.
Minu mäletamist mööda (viimati vist küsimuses mängijate registreerimise tähtajad mida ka käesoleva hooaja alguses muudeti jms) on EJL-i seisukoht selles osas on juba mitu aastat, et meistrivõistluste juhend on kättesaadav nii EJL kodulehelt, kui soovi korral ka küsides.
Ehk siis klubide kohustus on ennast kursis hoida ja tuttavaks teha hooaja jaoks kehtiva juhendiga. Juhendit hooaja jooksul ei muudeta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Liam Vaata postitustjuhend on kättesaadav nii EJL kodulehelt, kui soovi korral ka küsides.
.
Ei ega ma süüdistagi EJL. Lihtsalt pigem mõtlesin seda, et sellistest reeglite muudatustest võiks hooaja alguses teada anda ning oleks kõigil pärast kergem ma usun.fc pohmell
Kommentaar
-
Algselt postitas duff_K Vaata postitustKuna kaitseliit kasutas kahes viimases mängus duubelmeeskonna mängijat Meelis Nõmme-t. Kes mängis oma 6-nda ja 7-nda mängu kaitseliidu eest. Kuna aga see hooaeg ei pidavat enam juhendis seda punkti sees olema, et duubelmeeskonna mängija registreeritakse automaatselt pärast 6-ndat mängu kõrgemasse liigasse, siis jalgpalli liit käsitleb seda registreerimata mängija kasutamisena. Nii et sellise stsenaariumi korral langeb kaitseliit hoopiski otse välja ja trans II läheb üleminekumängudele.
Imelik on asja juures see, et jalgpalli liit ei teavitanud sellist reeglimuutust hooaja alguses.(Vähemalt nii mulle väideti). Kuna tegemist pole mingi pisimuutusega vaid päris tõsise reegli muudatusega, siis selline info oleks olnud vägagi oluline.
Kommentaar
-
Algselt postitas duff_K Vaata postitustEi ega ma süüdistagi EJL. Lihtsalt pigem mõtlesin seda, et sellistest reeglite muudatustest võiks hooaja alguses teada anda ning oleks kõigil pärast kergem ma usun.
Sama siin, ei kaitse ega süüdista kedagi. Tuletasin meelde mida viimati endale vastati lihtsalt.
Olen täitsa nõus, et üks infomeil kokku panna klubidele "Käesoleval hooajal on juhendis toimunud järgmised muudatused" oleks igatahes tere-tulnud.
Olenevalt klubidest on tegu siiski 90% amatöör-tasemega ja rumal on tõesti, kui näpuvigade tõttu kuskil tuju ära võetakse kellegil.
Fundamentaalselt vale on registreerimata mängijate või disklafitud mängijate kasutamine teise nime all vms / puhas pettus / aga praegusel juhul tundub tegu olema lihtsalt eksitusega. Aga, reeglid on reeglid - juhend on juhend.
Saab näha kas selles osas mingit kisa-kära veel tuleb see nädal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar