Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Ida/põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas masturr Vaata postitust
    dynn on hakand kõvasti skoorima
    Elva vastu polnud see just eriline ime ning Anzhi on ka viimasel ajal sitt olnud, kui tulemusi vaadata.
    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Dünamo - Kaitseliit 1:4

Dünn läks juhtima ja ei suutnud 1:2 peal penaltit realiseerida (vv võttis ära). Kui ei löö ise... Kaitseliit pani seepeale kaks kolli veel juurde. Muidu oli võrdne mäng, ilm ilus ja publikumi 30 ringis, sh. 2 venda Saksamaalt ära eksinud.

Kommentaar

Tallinna FC Ararat - Narva JK Trans II 4:3 (1:1)
        väravad: 3. Vadim Dolinin, 78. pen. Avetis Harutunjan, 82., 87. Vitali Ivahnenko - 30., 61. Nikolai Lõsanov, 68. Vladislav Ivanov
        hoiatused: 48. Anatoli Lõsanov, 49. Vadim Dolinin, 61. Vitali Valuiski - 78. Maksim Dikarjov

No nii...Elva ja Narva on siis kolmandas liigas...Narva kasutas vist Meistriliiga mängijad...pühapäeval siis surmamäng Kaitseliit-Concordia

Kommentaar

Algselt postitas TIBLA Vaata postitust
          No nii...Elva ja Narva on siis kolmandas liigas...Narva kasutas vist Meistriliiga mängijad...pühapäeval siis surmamäng Kaitseliit-Concordia
          Pigem on nii, et Elva ja Ajax II on III liigas, sest Ajax üks tuleb ju alla esiliigast.
          Ma muidugi ei tea, kuidas seda täpselt lahedatakse, aga mõistlik oleks vast nii, et Narva Trans II läheb siis üleminekut mängima?

Kommentaar

Algselt postitas TIBLA Vaata postitust
            Tallinna FC Ararat - Narva JK Trans II 4:3 (1:1)
            väravad: 3. Vadim Dolinin, 78. pen. Avetis Harutunjan, 82., 87. Vitali Ivahnenko - 30., 61. Nikolai Lõsanov, 68. Vladislav Ivanov
            hoiatused: 48. Anatoli Lõsanov, 49. Vadim Dolinin, 61. Vitali Valuiski - 78. Maksim Dikarjov

no kui vaadata Narva väravalööjaid siis on ju selgelt näha et mõlemad on põhitegijad ka Narva esindusmeeskonnas

Kommentaar

FC Ararat - JK Alko 1:0 (1:0)
              Viimases voorus selgub kes on kolmas. K-Järve Lootusele punkte ei ole vaja, aga lootus sureb viimasena, äkki teevad Alkoga viiki

Kommentaar

Kohtla-Järve JK Alko - Kohtla-Järve FC Lootus 0:3
                FC Elva - Tallinna FC Ararat 2:15

Voka staadioni väljak sobis pigem kartuli istutamiseks, ikkagi mäng oli väga huvitav. Lootus näitas üles ennast tõeliseks liidriks, ja mängis lõpuvileni. Teenitud võit!!! Tubli!!!
                ARARAT KOLMAS!!!

Kommentaar

Selline teade, et ilmselt ikka Kaitseliit Kalev üleminekumängudele Operiga, kui muidugi uusi disklaffe ei lisandu. http://jalgpall.struktuur.ee/1063

Kommentaar

Äkki seletad lahti ka?

Kommentaar

Kuna kaitseliit kasutas kahes viimases mängus duubelmeeskonna mängijat Meelis Nõmme-t. Kes mängis oma 6-nda ja 7-nda mängu kaitseliidu eest. Kuna aga see hooaeg ei pidavat enam juhendis seda punkti sees olema, et duubelmeeskonna mängija registreeritakse automaatselt pärast 6-ndat mängu kõrgemasse liigasse, siis jalgpalli liit käsitleb seda registreerimata mängija kasutamisena. Nii et sellise stsenaariumi korral langeb kaitseliit hoopiski otse välja ja trans II läheb üleminekumängudele.

Imelik on asja juures see, et jalgpalli liit ei teavitanud sellist reeglimuutust hooaja alguses.(Vähemalt nii mulle väideti). Kuna tegemist pole mingi pisimuutusega vaid päris tõsise reegli muudatusega, siis selline info oleks olnud vägagi oluline.
                      fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust
                        Imelik on asja juures see, et jalgpalli liit ei teavitanud sellist reeglimuutust hooaja alguses.(Vähemalt nii mulle väideti). Kuna tegemist pole mingi pisimuutusega vaid päris tõsise reegli muudatusega, siis selline info oleks olnud vägagi oluline.

Minu mäletamist mööda (viimati vist küsimuses mängijate registreerimise tähtajad mida ka käesoleva hooaja alguses muudeti jms) on EJL-i seisukoht selles osas on juba mitu aastat, et meistrivõistluste juhend on kättesaadav nii EJL kodulehelt, kui soovi korral ka küsides.

Ehk siis klubide kohustus on ennast kursis hoida ja tuttavaks teha hooaja jaoks kehtiva juhendiga. Juhendit hooaja jooksul ei muudeta.

Kommentaar

Algselt postitas Liam Vaata postitust
                          juhend on kättesaadav nii EJL kodulehelt, kui soovi korral ka küsides.

.
                          Tuleb meelde Nõmme Kalju juhtum, kus ka EJL küsiti ja vaat mis tulemus oli

Ei ega ma süüdistagi EJL. Lihtsalt pigem mõtlesin seda, et sellistest reeglite muudatustest võiks hooaja alguses teada anda ning oleks kõigil pärast kergem ma usun.
                          fc pohmell

Kommentaar

Kuna kaitseliit kasutas kahes viimases mängus duubelmeeskonna mängijat Meelis Nõmme-t. Kes mängis oma 6-nda ja 7-nda mängu kaitseliidu eest. Kuna aga see hooaeg ei pidavat enam juhendis seda punkti sees olema, et duubelmeeskonna mängija registreeritakse automaatselt pärast 6-ndat mängu kõrgemasse liigasse, siis jalgpalli liit käsitleb seda registreerimata mängija kasutamisena. Nii et sellise stsenaariumi korral langeb kaitseliit hoopiski otse välja ja trans II läheb üleminekumängudele.

Vähemalt kodulehel olevas reglemendis pole seda kirjas, et mängija muutub peale viiendat või kuuendat mängu teise klubi mängijaks. Nii mulle tundus, kui seda pikka dokki lugesin. Reglementi peab ikka tundma.

Kommentaar

Eriti mõnus on see, et JL teatas sellest alles täna ja me kasutasime Meelist ka eile. Nüüd siis tundub, et läheb Narva ülemineku mängule ja meie kukume otse välja...

Kommentaar

Ei ega ma süüdistagi EJL. Lihtsalt pigem mõtlesin seda, et sellistest reeglite muudatustest võiks hooaja alguses teada anda ning oleks kõigil pärast kergem ma usun.

Sama siin , ei kaitse ega süüdista kedagi. Tuletasin meelde mida viimati endale vastati lihtsalt.

Olen täitsa nõus, et üks infomeil kokku panna klubidele "Käesoleval hooajal on juhendis toimunud järgmised muudatused" oleks igatahes tere-tulnud.

Olenevalt klubidest on tegu siiski 90% amatöör-tasemega ja rumal on tõesti, kui näpuvigade tõttu kuskil tuju ära võetakse kellegil.

Fundamentaalselt vale on registreerimata mängijate või disklafitud mängijate kasutamine teise nime all vms / puhas pettus / aga praegusel juhul tundub tegu olema lihtsalt eksitusega. Aga, reeglid on reeglid - juhend on juhend.

Saab näha kas selles osas mingit kisa-kära veel tuleb see nädal.

Kommentaar

Working...
                                X