Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ses suhtes on mõnes mõttes tore, et EJL kolm varem läänes-lõunas mänginud meeskonda põhja pani - Elva, Concordia, Kaitseliit Kalev. Näeb ilusti ära liigade tugevuse piirkondade lõikes - ida-põhja meeskonnad on tsipa kõvemad.
(Või noh niivõrd kuivõrd - arvestades Eesti jalgpalli suht olematut taset - ole ainult mees ja löö pallile pihta ning võid mängida II liigas)
ses suhtes on mõnes mõttes tore, et EJL kolm varem läänes-lõunas mänginud meeskonda põhja pani - Elva, Concordia, Kaitseliit Kalev. Näeb ilusti ära liigade tugevuse piirkondade lõikes - ida-põhja meeskonnad on tsipa kõvemad.
(Või noh niivõrd kuivõrd - arvestades Eesti jalgpalli suht olematut taset - ole ainult mees ja löö pallile pihta ning võid mängida II liigas)
Teisel poolajal, mida mina nägin, oli mäng üsna ühekülgne. Dünn raiskas veel mitu võimalust ära ja vastased realiseerisid ühe vähestest mõtestatud vasturünnakutest.
Teisel poolajal, mida mina nägin, oli mäng üsna ühekülgne. Dünn raiskas veel mitu võimalust ära ja vastased realiseerisid ühe vähestest mõtestatud vasturünnakutest.
13. vooru ettepeetud mäng
Dünamo - TJK Legion 0:1 (0:1).
Ebaloogiline tulemus, minu subjektiivse pilgu läbi oli Dünn vähemalt viiki väärt. Avapoolaeg oli üsna võrdne, külalistel kerge ülekaal ja umbes 15. minuti paiku pääsesid nad ka juhtima, realiseerides kaitsjate eksimuse. Peale vaheaega oli aga inintsiatiiv Dünamo käes, ent rünnakute lõpetamine oli väga nigel ning ka suur hulk nurgalööke ei toonud edu, kuigi pall keksis mitmel korral vastaste viiekasti mööda ringi. Lisaks jättis kohtunik andmata Dünni kasuks pendla käega mängu eest
Kommentaar