Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no oleks pallipoisid old siis oleks ju vähemasti viik olnud,no seepärast me ju kaotasimegi !Jaajaa tulge aga türile siis me peksame mu vanamehe sepahaamriga teil kolbad segi ka RAISK!!!
    mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas reed Vaata postitust
      no oleks pallipoisid old siis oleks ju vähemasti viik olnud,no seepärast me ju kaotasimegi !Jaajaa tulge aga türile siis me peksame mu vanamehe sepahaamriga teil kolbad segi ka RAISK!!!
      reed sa olrd türile kolinud????
      me tuleme vana 3-sega(vofka ja stass LASNAST) ja paneme pallipoisid kasti, et see mäng võita!!
      ps!..härrased türilt(reed ka)...herr lundve ju trikitas teiega juba põlvas(karikkas)....jälle pallipoisid tegid ära???

Kommentaar

Kalev oli terav, aga palju pataljoni poisse oli üle tulnud. Eks te ise jagate, kas tõesti on esiliiga unistus, kalevil polegi pärnus ühtegi klubi kõrgel. Vapruse peate siis kindlalt võitma...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
          Kalev oli terav, aga palju pataljoni poisse oli üle tulnud. Eks te ise jagate, kas tõesti on esiliiga unistus, kalevil polegi pärnus ühtegi klubi kõrgel. Vapruse peate siis kindlalt võitma...
          Omavahelised mängud tulevad põnevad.. paeltvaatajaid peaks tulema 10 000 ringis

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
            jah, kahjuks sa ajuinvaliid vist tõesti ei oska kaotada. Aga ma usun, et hooaja lõpuks saad aru, mida eeldatavalt sinust palju noorem ja targem jalgpallur ütles....

Ole nüüd rahulik ja valmistu järgmiseks mänguks, sest siis tuleb ju jälle üks kõva pallide lugemine, sest mis sest mängust ikka - pallide arvukus ju oluline...
            kuule ära peksa segast nagu vovka, reeglid on sasmad kõigile, ja muud midagi. aga närvi ajab kui peab palle võrgutagald ise tooma nagui trenning kohtumisel. muidu tabasalu plats hea ja kõik sobis, peale seda

Kommentaar

Kui Sa Igbal,kaunis nimi Sul ,nüüd natuke meelde tuletad,siis andis keegi pingilt alati uue palli.Mõni juhus välja arvata,korjasin neid ise kokku mis välja lendasid.Palle oli üheksa ja alati ,kui häält tehti saadi ka pall.Aga Sul on põhimõtteliselt õigus,viis palli ja viis pallipoissi peab tagama kodu meeskond.On veel palju asju mis on reeglites kirjas ja mida alati ei õnnestu täita,aga oleme selle läbi sõrmede vaadanud ja lihtsalt palli mänginud.Proovi ka ja usu hakkab parem.

Kommentaar

asi läheb väga käest ära
                www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                  asi läheb väga käest ära
                  Ei ta lähe. Siin on ju alati lubatud üksteist mättasse lüüa aga tegudeni pole veel jõutud.

Kommentaar

minuarust on selline vaidlus normaalne ja huvitav
                    härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                      minuarust on selline vaidlus normaalne ja huvitav

Liiga lapselik aint,aga ometi on tegu suuremat sorti meestega
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                        Ei ta lähe. Siin on ju alati lubatud üksteist mättasse lüüa aga tegudeni pole veel jõutud.
                        ei tea need turba poisid on uued poisid... kes teab äkki just nemad teevad otsa lahti

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
                          ei tea need turba poisid on uued poisid... kes teab äkki just nemad teevad otsa lahti
                          Pole vaja teha üldistusi ühe inimese põhjal..
                          Uuel nädalal uued mängud ja las emotsioonid jäägu mängule, pärast võib sõber olla.
                          Vaadake Viljandi Kotkaid. Mängus vaenlased ja pärast mängu koos sauna

Me oleme siin jalgpalli mängimas ja pole mõtet auru välja lasta nende peale, kes hüppama tulevad. Ärge tehke neist välja ja neil endil hakkab imelik

Kommentaar

Algselt postitas Lenin Vaata postitust
                            Pole vaja teha üldistusi ühe inimese põhjal..
                            Uuel nädalal uued mängud ja las emotsioonid jäägu mängule, pärast võib sõber olla.
                            Vaadake Viljandi Kotkaid. Mängus vaenlased ja pärast mängu koos sauna

Me oleme siin jalgpalli mängimas ja pole mõtet auru välja lasta nende peale, kes hüppama tulevad. Ärge tehke neist välja ja neil endil hakkab imelik
                            Päris Lenin-i sõnad!

Kommentaar

Lenin, vaenlase asemel peaks kasutama möistet "vastane".

Kommentaar

Lenin rõhutas vastasseisu tulisust ja nimetas vastased vaenlasteks. Töörahval olid ka vaenlased, mitte vastased. On mul õigus või räägin ma tõtt?

Kommentaar

Working...
                                X