no oleks pallipoisid old siis oleks ju vähemasti viik olnud,no seepärast me ju kaotasimegi !Jaajaa tulge aga türile siis me peksame mu vanamehe sepahaamriga teil kolbad segi ka RAISK!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas reed Vaata postitustno oleks pallipoisid old siis oleks ju vähemasti viik olnud,no seepärast me ju kaotasimegi !Jaajaa tulge aga türile siis me peksame mu vanamehe sepahaamriga teil kolbad segi ka RAISK!!!
me tuleme vana 3-sega(vofka ja stass LASNAST) ja paneme pallipoisid kasti, et see mäng võita!!
ps!..härrased türilt(reed ka)...herr lundve ju trikitas teiega juba põlvas(karikkas)....jälle pallipoisid tegid ära???
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKalev oli terav, aga palju pataljoni poisse oli üle tulnud. Eks te ise jagate, kas tõesti on esiliiga unistus, kalevil polegi pärnus ühtegi klubi kõrgel. Vapruse peate siis kindlalt võitma...
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustjah, kahjuks sa ajuinvaliid vist tõesti ei oska kaotada. Aga ma usun, et hooaja lõpuks saad aru, mida eeldatavalt sinust palju noorem ja targem jalgpallur ütles....
Ole nüüd rahulik ja valmistu järgmiseks mänguks, sest siis tuleb ju jälle üks kõva pallide lugemine, sest mis sest mängust ikka - pallide arvukus ju oluline...
Kommentaar
-
Kui Sa Igbal,kaunis nimi Sul ,nüüd natuke meelde tuletad,siis andis keegi pingilt alati uue palli.Mõni juhus välja arvata,korjasin neid ise kokku mis välja lendasid.Palle oli üheksa ja alati ,kui häält tehti saadi ka pall.Aga Sul on põhimõtteliselt õigus,viis palli ja viis pallipoissi peab tagama kodu meeskond.On veel palju asju mis on reeglites kirjas ja mida alati ei õnnestu täita,aga oleme selle läbi sõrmede vaadanud ja lihtsalt palli mänginud.Proovi ka ja usu hakkab parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustasi läheb väga käest ära
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustminuarust on selline vaidlus normaalne ja huvitav
Liiga lapselik aint,aga ometi on tegu suuremat sorti meestegaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustEi ta lähe. Siin on ju alati lubatud üksteist mättasse lüüa aga tegudeni pole veel jõutud.
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustei tea need turba poisid on uued poisid... kes teab äkki just nemad teevad otsa lahti
Uuel nädalal uued mängud ja las emotsioonid jäägu mängule, pärast võib sõber olla.
Vaadake Viljandi Kotkaid. Mängus vaenlased ja pärast mängu koos sauna
Me oleme siin jalgpalli mängimas ja pole mõtet auru välja lasta nende peale, kes hüppama tulevad. Ärge tehke neist välja ja neil endil hakkab imelik
Kommentaar
-
Algselt postitas Lenin Vaata postitustPole vaja teha üldistusi ühe inimese põhjal..
Uuel nädalal uued mängud ja las emotsioonid jäägu mängule, pärast võib sõber olla.
Vaadake Viljandi Kotkaid. Mängus vaenlased ja pärast mängu koos sauna
Me oleme siin jalgpalli mängimas ja pole mõtet auru välja lasta nende peale, kes hüppama tulevad. Ärge tehke neist välja ja neil endil hakkab imelik
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar