Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Soccerneti väravad: Lõhmus 2x, Pärss, Titov, Paloson, Palmeri
    Väga õige
    Lisaks Nõmme värava autoriks - Soop
    Ja kollased Soccernetil - Laanemaa, Nõmmel - Hinno
    Trummi JK nr. 85
    keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

solskjaer oli siis kohtunik nagu ma aru sain
      vile oli hea. paar möödalaskmist sulgudega aga see on normaalne, üksi ei saa 100% kindlusega vilistada.

Nõmmekad oli enamuses korrektsed. Ainuke mure oli nr 20. kellele peaks sünnipäevaks teipi kinkima. Kõik mis platsil toimus ei sobinud talle, alustades pallist, kohtuniku vilest, ja lõppes sellega, et lubas meie ründaja jalaluud pooleks murda. Täiskasvanud mehest eeldaks vähegi taibukamat käitumist. Selliste vendade pärast on häbi!

Kommentaar

Kaljul oli räigelt hea võimalus alguses, aga Soccernetil oli õnne. Kohtunik oli normaalne.

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
          Eks see kollane oligi sama samalaadse väljendi eest Ei ole mõtet ju omale peale vilet kui kohtunik on otsuse vastu võtnud sellist kollast kaela tõmmata. Seda enam et eduseis on suur. Ei tohiks ju frustratsiooni ka olla. Aga mäng oli võitluslik ja tore oli teiega pühapäeva õhtupoolikut veeta Nautige nüüd tsehhi - türgi teist poolaega.
          mind ajas vihale lihtsalt, kus võetakse 5-6 rünnakut järjest minule suluseis. ja kollasele eelnenud rünnak polnud suluseis, kaitse seisis paigal. ma oleks aru saanud kui kaitse oleks liinist välja jooksnud. aga mis seal enam jah.
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
            Tundus, et Getul oli reielihasega vist probleem. Vähemalt alguses oli side peal, mis pärast vist ära libises.
            Getu ei pidanud alguses üldse mängima(reielihase venitus vist). Ta tuli ainult vaatama aga kuna meid lihtsalt nii vähe oli, siis otsustas ikka aidata. Kuigi jah, ega ta seal väga liikuda ei suutnud.

Soccer oli täna selgelt parem. 11 mehega oleks ka raske olnud teile vastu saada. Kahju muidugi kasutamata jäänud mängu alguse momendi pärast, ehk oleks mängu kulgu muutnud..
            "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
              mind ajas vihale lihtsalt, kus võetakse 5-6 rünnakut järjest minule suluseis. ja kollasele eelnenud rünnak polnud suluseis, kaitse seisis paigal. ma oleks aru saanud kui kaitse oleks liinist välja jooksnud. aga mis seal enam jah.
              Mis seal enam jah Samas kui mul mälu ei peta siis 3 - 4 sulgu võtsin ära aga kindlasti mitte 6 ja pooled neist olid Titovile. Ja tuleviku tarbeks öeldes ei ole mõtet nende situatsioonide üle mängu ajal vaielda. Kui vile on olnud siis ei muuda seda ükski kohtunik enam ära. Ka mulle mängijana ei meeldi alati kohtuniku otsused nendes mängudes milles ma ise osalen aga ma annan endale aru et kui ma liiga valjult oma rahulolematust väljendan siis ma võin kohtuniku ka enda vastu keerata. ( Mida ma olen suutnud ka teha varasemas nooruses )
              Sa oled veel nii noor ja veri alles keeb mängu ajal aga pole hullu peaasi et seda mängu hingega mängida
              Trummi JK nr. 85
              keskkaitsja

Kommentaar

Kusjuures ei saa mainimata jätta et IV põhi on mul kohtunikuna lemmik liiga
                Trummi JK nr. 85
                keskkaitsja

Kommentaar

tänases HansaNeti ja Trummi mängus löödi vast selle hooaja kiireim avavärav. HansaNetil kulus selleks vaid 30 sekundit - autoriks Erki Tuik

Kommentaar

kuule, räägi mulle ühte... olin soccerneti väravas.... teisel poolajal lõid kaljukad päris mitu palli väga mööda, nii, et pidin mööda mäenõlva üless ronima ja palli kaugelt tooma... kui aeglaselt ma võin kulgeda, et sina, kui kohtunik, mu peale viltu ei vaataks, tavaline kõndimise tempo? ja siis kas väga aeglaselt kulgemine ja palli natukene aeglasem lahtilöömine võiks tekitada sellist tuska, et annad kollase... või sõltub kollase andmine puhtalt sellest, kui kaua ma palliga platsil venitan?... sest noh... kui palli toomise kiirus ei meeldi, võivad vastased oma varumehed värava taha saata ja nemad viskaks selle kiiremini mulle... IV pole pallipoisid ka ju kohustuslikud...

olen selle üle palju mõelnud ja seetõttu teesklen ka sörkimise sammu, kuigi tempo on sama mis kõndides:P

Kommentaar

Algselt postitas kristjan84 Vaata postitust
                      hansanet - trummi 4-0 väga viisakas mäng esimesel poolajal kuid teisel poolajal oli vist trummi suures kaotusevalus ja sellest ajendatuna pidasid väljakut poksiplatsiks. kohtunikust ei hakka siin kohal rääkimagi.
                      Jäime oma arusaamatusest taha juba esimesel minutil.See tingis üritamist,mis oli suht nüri, ning üldse esimene poolaeg oli meil kehvakene.Aga Hansanet meeldis,vennad on aastaga tõsise arenguhüppe teinud.Tundub,et koosseiski pole päris sama.Teine poolaeg oli juba võrdsete heitlus.Kohtunik,iseenesest kogemustega,tegi rämedaid prohmakaid mõlemale poole.Sellest närvilisus alguse sai.Vabandust,aga me ei poksinud küll,kaugel sellest.Paar väikest ininat oli,tavaline võitlus.
                      Meil oli raske vastu saada,kui 3 meest mängisid juba algusest traumaga(vahetust polnud).See ei olnud päris see,aga üritasime.Edu ja kohtume sügisel.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                        kuule, räägi mulle ühte... olin soccerneti väravas.... teisel poolajal lõid kaljukad päris mitu palli väga mööda, nii, et pidin mööda mäenõlva üless ronima ja palli kaugelt tooma... kui aeglaselt ma võin kulgeda, et sina, kui kohtunik, mu peale viltu ei vaataks, tavaline kõndimise tempo? ja siis kas väga aeglaselt kulgemine ja palli natukene aeglasem lahtilöömine võiks tekitada sellist tuska, et annad kollase... või sõltub kollase andmine puhtalt sellest, kui kaua ma palliga platsil venitan?... sest noh... kui palli toomise kiirus ei meeldi, võivad vastased oma varumehed värava taha saata ja nemad viskaks selle kiiremini mulle... IV pole pallipoisid ka ju kohustuslikud...

olen selle üle palju mõelnud ja seetõttu teesklen ka sörkimise sammu, kuigi tempo on sama mis kõndides:P
                        No eks see sõltub eelkõige mitmetest asjaoludest. Olen ka ise väravavaht olnud ja kui vaja olen ka praegugi. Eks ma vaatan ka kuidas hetkel vaja on liikuda. Kui palli tuues näen et kohtunik ei vaatagi minu poole siis võin ju kõndida ka. Aga ega see pole muidugi ju mängu eesmärk. Eesmärgiks oleks ju ikka nii kiire mängu jätkamine kui võimalik
                        Niikaua kui vastane ei vingu sinu venimise üle ja kohtuniku taluvuspiir pole ületatud hoia oma tempot. Kui kohtunik palub kiiremini tuua siis võiks muidugi kiiremini käia sest muidu võib järgneda kollane. Üldiselt on viisakas kui kohtunik enne hoiatab. Aga kui vastane tahab ise ka vahepeal hinge tõmmata siis saavad nad seda teha just sellel hetkel kui väravavaht palli toob. Ja kui ollakse kaotusseisus siis kasutatakse tihti seda taktikat et pannakse vastase värava taha omad varumängijad.
                        Oli mul ka ükskord selline mäng kus pall lendas nii kaugele võsasse et ei leidnudki üles. Teised pallid olid ikka nii tühjad et mitte ei sobinud mängimiseks ja siis jooksis üks mängumees pallipumpa koju tooma ning pidin mängule lisama 15 minutit lisaaega.
                        Jõudu
                        Trummi JK nr. 85
                        keskkaitsja

Kommentaar

Minu isikliku arvamusena on su vile täitsa OK. Seda ei saa kahjuks öelda kõikide vilemeeste kohta.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                            Jäime oma arusaamatusest taha juba esimesel minutil.See tingis üritamist,mis oli suht nüri, ning üldse esimene poolaeg oli meil kehvakene.Aga Hansanet meeldis,vennad on aastaga tõsise arenguhüppe teinud.Tundub,et koosseiski pole päris sama.Teine poolaeg oli juba võrdsete heitlus.Kohtunik,iseenesest kogemustega,tegi rämedaid prohmakaid mõlemale poole.Sellest närvilisus alguse sai.Vabandust,aga me ei poksinud küll,kaugel sellest.Paar väikest ininat oli,tavaline võitlus.
                            Meil oli raske vastu saada,kui 3 meest mängisid juba algusest traumaga(vahetust polnud).See ei olnud päris see,aga üritasime.Edu ja kohtume sügisel.
                            Meil ikka ühel mehel kulm täitsa rullis
                            Aga ei hullu, väike vaidlus teeb asja huvitavamaks, edu teilegi!

Kommentaar

kas keegi Enter-Reliikvia ja Toompea-Maj.mag. tulemusi teab?

Kommentaar

urmaril mu arust olid üleval.

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X