Vähemalt võitlesid lõpuni. A kohtunik oli küll täielik saabas. Iga puute vilistas ära.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustIse küll ei tahaks Soccerneti alla sattuda, asi on päris käest ära juba läinud.
PS! Helista nüüd Raivole ja tõmmake Angelisse.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsokkerneti miinimumeesmärk on 8 koht, kõik kohad sellest kõrgemale on täielik ebaõnnestumine, kohad kaheksandast allapoole on aga ainult boonus!!!karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustPakun välja kihlvedu... Kalju IV võidab Kristiinet vähemalt 3-e väravaga!
Keegi? Kast õlle peale
sooviksin lugeda just kristiine meeste kommentaare? wtf ????
ahjaa.. kalju võitis 4-1 :S:S
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsooviksin lugeda just kristiine meeste kommentaare? wtf ????
ahjaa.. kalju võitis 4-1 :S:Skaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsooviksin lugeda just kristiine meeste kommentaare? wtf ????
ahjaa.. kalju võitis 4-1 :S:S
Ei tea kas Kristiine vennad käisid poolajal Kalju vendadega autos?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustVanameister Rafik Adigazalov sai hakkama kübara trikiga Kalju IV eest.
Kristiinel jätkus jaksu sammu pidada Kaljuga ainult esimese poolaja. Teine poolaeg kuulus Kalju meestele (loe: Kalju mängijale Rafikule).
Tegelikult on näha, et meie vastu oli Kalju nii motiveeritud, et otsustas selle mängu nimel oma III liiga tiimi ohvriks tuua, likvideerides selle ja suunates Kalju III ja Kalju IV ühised jõud Kristiine JK vastu. Tuleb tunnistada, et sel korral see õigustas end.
See muidugi ei tähenda, et ma soovitaks edaspidi Kalju II abistamiseks Kalju ML tiimi ohvriks tuua
Head Jaani kõigile Kaljudele!
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustPakun välja kihlvedu... Kalju IV võidab Kristiinet vähemalt 3-e väravaga!
Keegi? Kast õlle peale
Nüüd peab veel ainult ootama, kui spordiennustused raha arvele kannavad ja siis osade Kristiine meestega selle ära jägama. Tänud teile."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustTundub, et see kast õlle jäi mulle
Nüüd peab veel ainult ootama, kui spordiennustused raha arvele kannavad ja siis osade Kristiine meestega selle ära jägama. Tänud teile.
Kas mõni Kalju mängija kutsus kedagi Kristiine omadest peale mängu autosse hullama?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar