Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nonii, suured ja karvased. on aeg magama minna, homme kaua oodatud mäng krt ei jaksa oodata millal saaks juba mängida...edu teile kõigile eesolevas mängus!
    FC Kose

Kommentaar

Keila JK - SK Tääksi 3-0

Kommentaar

keila jättis palju võimalusi kasutamata. tääksil vaid paar korralikku rünnakut. tulemus iseenesest ootuspärane, seis võinuks suurem olla. tääksi vist sai paar kollast ka lobisemise eest ja keila ühe (see vist polnud lobisemise eest). keila väravad Pikkpoom 2x, Kuriks 1x.
        Keila JK nr 9

Kommentaar

Esimese mängu arvasin ära, et Keila võidab 3 - 0 . :P

Kommentaar

emmaste-kose 3-1

Kommentaar

Meil tuleb raske mäng kuna palju mehi vigastuse tõttu eemal! Aga nendest kolmest punktist ära ei ütleks!

Kommentaar

Ma ennustan kah siis enda mängu ära. Tribling 0-2 Jk S-j Rolling Doors!!
                Arvan, et tuleb kõva lahing, kuna mõlemad tahavad 3p väga ja tabelist tõusta!!

Kommentaar

tabelis*................

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
                    tabelis*................
                    Edit nupp on selleks.

Kommentaar

Emmaste-Kose mängust niipalju, et esimene poolaeg tundus kuidagi vaene olevat. Emmastel polnud väga suuri võimalusi ja vastased magasid ka enda head võimalused (minu arvates). Teise poolaja esimesel minutil löödi väravaesisest saginast meile koll (1:0 Kosele)..Edasi läks mäng juba meie poolelt tõsiselt käima kui Lelumees kõmmutas karistusalajoone pealt värava alla nurka palli..Esmalt oli nurgalöögi järgsest olukorrast suudetud pall lüüa kastist välja lelu jalale..Ja siis ärkas meie eelmise mängu väravaht, seekordne poolik. Jooksis 2 korda vastased lihtsalt kiirusega üle ja 1:1`le väravavahiga ei eksinud. seega 3:1 Emmastele!

Kommentaar

ma ütleks, et see oli ikka rohkem üllatus võit emmaste poolt

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                          Emmaste-Kose mängust niipalju, et esimene poolaeg tundus kuidagi vaene olevat. Emmastel polnud väga suuri võimalusi ja vastased magasid ka enda head võimalused (minu arvates). Teise poolaja esimesel minutil löödi väravaesisest saginast meile koll (1:0 Kosele)..Edasi läks mäng juba meie poolelt tõsiselt käima kui Lelumees kõmmutas karistusalajoone pealt värava alla nurka palli..Esmalt oli nurgalöögi järgsest olukorrast suudetud pall lüüa kastist välja lelu jalale..Ja siis ärkas meie eelmise mängu väravaht, seekordne poolik. Jooksis 2 korda vastased lihtsalt kiirusega üle ja 1:1`le väravavahiga ei eksinud. seega 3:1 Emmastele!
                          Nüüd ainult võidult võidule
                          Trummi JK nr. 85
                          keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Ma arvasin 2st korda ära , kes võidab , aint seekord panin skooriga natukene mööda ;P

Kommentaar

Algselt postitas PingiSoojendaja Vaata postitust
                              Ma arvasin 2st korda ära , kes võidab , aint seekord panin skooriga natukene mööda ;P
                              Väga tubli oled, jätka samas vaimus. Me usume Sinusse.

Kommentaar

Algselt postitas PingiSoojendaja Vaata postitust
                                Sa võid teinekordki meie poolt ennustada. Toob vist head õnne
                                Trummi JK nr. 85
                                keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Working...
                                X