Teades kuusalu väljakut, siis see on küll üks paremaid, mida mina näinud olen. Seda olen ka teistelt kuulnud, see nagu rahvuskoondise mänguväljak, kus muru niiiii ilus ja ega sinna vist kedagi eriti muud, peale FC Kiiu peale ei lastagi!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas raivar Vaata postitustTeades kuusalu väljakut, siis see on küll üks paremaid, mida mina näinud olen. Seda olen ka teistelt kuulnud, see nagu rahvuskoondise mänguväljak, kus muru niiiii ilus ja ega sinna vist kedagi eriti muud, peale FC Kiiu peale ei lastagi!Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Atletikule ka suur aitäh! Visad poisid. Alustasid erilise innuga ja paugutasid kuksil teisel minutil kauge pommlöögiga posti. See ehmatas meie võistkonna üles.
Esmese poolaja lõpus oli veel neil üks hea võimalus, kuid meie õnneks paugutas ründaja poolelt meetrilt peaga palli väravast mööda.
Meile löödud värava näol oli siis tegemist omaväravaga.
PS Jüri väljak on tõepoolest miinimum mõõtmetega. Seega hea väljak laiskvorstidele.
Kommentaar
-
Algselt postitas raivar Vaata postitustTeades kuusalu väljakut, siis see on küll üks paremaid, mida mina näinud olen. Seda olen ka teistelt kuulnud, see nagu rahvuskoondise mänguväljak, kus muru niiiii ilus ja ega sinna vist kedagi eriti muud, peale FC Kiiu peale ei lastagi!
Kommentaar
-
FC Eston Villa - FC Tapa 2:6(1:4)
nonii, Eson Villa poolt vaadates mängu ikka ei võida, kui mängu ei taheta võita! Esimesed 4 väravat mitte ei löödud, vaid veeretati väravasse!eelnevalt "veeretatud" 3-4 mängijast mööda ja jalgevahelt läbi.
Kaitse oli paigast ära ning motivatsioon mängida kohe algusest =0
5 värav oli juba Tapa poolt vaadates värava moodi ning kuues oli ka ilus värav. Seis oleks isegi nutusem olnud, kui Tapa poleks nii mitut võimalust luhta lasknud ja ka Estoni väravavaht päästis ka ikka mitu olukorda. Eston villa teine värav tuli penaltist, kus Tapa mängis käega karistusalas. Ühe korra tabati ka posti ning paar võimalust läks ka napilt väravast üle ja mööda.
Tänud Tapale mängu eest!
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustTänud ka Estonile hea mängu eest. Kahjuks sai üks meie meestest haiget ja pole kindel, kas laupäevaseks mänguks taastub ...
Muidu oli väga ok ja kohtunik oli üpris normaalne (Y)
Seis räägib enda eest, Tapa oli parem nii kaitses kui ka ründes.
Kommentaar
-
ja publik tribüünidel hõiskab: "TAPA! TAPA! TAPA!"
mina Kehra staadionit just päris murustaadioniks ei nimetaksseal ikka rohkem muda, liiva ja soppa, sõltuvalt ilmast
aga Twister teeb siis stardi kolmapäeval Estoni vastuEks näis kuidas minema hakkab, mehed on igatahes valmis! ja tuleb parem tulemus kui viimases omavahelises kohtumises
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
mina Kehra staadionit just päris murustaadioniks ei nimetaksseal ikka rohkem muda, liiva ja soppa, sõltuvalt ilmast
Need kes vanasti TTÜ staadionil mängisid, mina kaasa arvatud, võivad öelda, et nad mängisid suurte aukudega liivakõrbes kus värava ees oli veel mõnikord läänemeri
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas Edson Vaata postitustkus värava ees oli veel mõnikord läänemerikohtunik lasi veel tuua sealt teie "rannast" väravate ette koormate kaupa liiva
eks see oli omamoodi lahe ekstreem muidugi, ainult et üks meie põhikaitsja hüppas peapallile järgi ja maandus mingisuguse suure mätta või millegi sellise otsa ja jalg käis all tagurpidi, aga muidu oli ekstreem - pool väljakut muda, pool väljakut sood ja suured järved segatuna liivaga väravate ees
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustviimane kord kui me Kehras olime ja Tempori vastu mängisime ei olnud asi palju paremkohtunik lasi veel tuua sealt teie "rannast" väravate ette koormate kaupa liiva
eks see oli omamoodi lahe ekstreem muidugi, ainult et üks meie põhikaitsja hüppas peapallile järgi ja maandus mingisuguse suure mätta või millegi sellise otsa ja jalg käis all tagurpidi, aga muidu oli ekstreem - pool väljakut muda, pool väljakut sood ja suured järved segatuna liivaga väravate ees
Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar