Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SMarkus Vaata postitust
    Jk Loo : Fc Kiiu 4-3
    Igati võidetav mäng, aga eks hooaja algus pole veel kõik oma mootorit tööle saanud. Kiiu valdas küll palli rohkem, kuid suudeti kasutada ära vaid vähesed head võimalused. Loo sats jättis suhteliselt asjaliku mulje üldjoontes, võibolla aint nende ründaja, kes suhteliselt tühja koha pealt tegi häält.
    Tänud vastasele igal juhul !
    Esile võiks tuua kohtuniku, kes oli tõsine copperfield, vend võlus olematutest olukordadest 2 penaltit välja, millest teine oli ikka tõeline meistriteos.
    .
    seda olukorda kuidas see peńalt tekkis ei oska ise täpselt õelda, et kas oli õige või mitte kuna olin ise teiselpool väljakut väravas seekord, aga kohtunikust oli see mäng jah suhteliselt raske aru saada, kuid nüüd on mäng läbi ja punktid jaotatud, aga edu Kiiule järgmisteks mängudeks.
    Loo poole pealt veel mainida ja et ta kipub seal ees vahest tühja koha pealt häält tegema, kuid eks tal veel arenguruumi on, varsti enam ei vingu nii palju, vähemalt loodan. Ja loodan veel seda et järgmisteks mängudeks tuleb meil ikka õige väravavaht kohale
    karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Arvatavasti teed oma kitsa silmaringilise järelduse ühe-kahe mängu pealt...kui sedagi. Selliseid võrdlusi tuleks teha pigem hooaja lõpus, kui oled enamikke(kui mitte kõiki!) ida ja põhja tsoonide mänge jälginud...ning alles siis oleks mõistlik võrrelda neid lääne tsooniga.
      Ega minu kommentaar ei olnudki püha tõe kuulutamine. Ma lihtsalt tegin oma arvamuse tõesti ühe mängu põhjal. Ja olen näinud ka paljusid teisi selle liiga võistkondi mängimas. Ärge võtke seda liiga südamesse Lihtsalt kummutage minu arvamus oma mänguga ümber. Kui ma näen teie teisipäevases mängus ( kui kommenteerijaks oli Loo mängija ) Muuga vastu paremat pilti küll ma siis ka kiidan teid Edu teile
      Trummi JK nr. 85
      keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Ära muretse, ei võta südamesse... lihtsalt ütlesin oma arvamuse lähtudes sinu sõnavõtust
        See Muugaga mängimne oli/on vist seotud Loo võistkonnaga.

Kommentaar

Ära muretse, ei võta südamesse... lihtsalt ütlesin oma arvamuse lähtudes sinu sõnavõtust
          See Muugaga mängimne oli/on vist seotud Loo võistkonnaga.
          homne Muuga mäng pole seotud Loo võistkonnaga üldse või kui ainult sellel moel et me mängisime nädal tagasi nendega ning võitsime
          karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Selge.
            Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
            Kui ma näen teie teisipäevases mängus ( kui kommenteerijaks oli Loo mängija ) Muuga vastu paremat pilti küll ma siis ka kiidan teid Edu teile
            Kiiul ei ole ka Muugaga pistmist kuskil teisipäevasest mängust, niiet ei leia seost.

Kommentaar

Selge.

Kiiul ei ole ka Muugaga pistmist kuskil teisipäevasest mängust, niiet ei leia seost.
              Täpselt nii minu viga. Hoopis Atletic Fan-iga.
              Trummi JK nr. 85
              keskkaitsja

Kommentaar

Algselt postitas antz08 Vaata postitust
                Mansas nii noori kui vanu, nagu ühes õiges meeskonnas olema peakski. Aga ära tule vaatama vaid hoopis Tapa eest mängima. Asjalikest täiendustest ei ütleks kunagi ära.

Tuleks ja mängiks küll heameelega veel nendega koos, kuid vahemaa ei ole enam sobiv ja ei jõuaks lihtsalt. Aga eks näis
                ...

Kommentaar

Kunagi ise Jokeris mänginud.. sealt tulevad noored mängumehed kellel on väga hea tehnika ja Kui sinna tuleb vanust ja mõistust juurde siis meeskond Jõuab kaugele..IV liiga on neile kukepea...

Kommentaar

FC Muuga - FC Atletik Fan 1:1
                    Muuga surus ja pommitas terve teise poolaja, aga lisa väravat ei tulnud -kahjuks!

Kommentaar

FC Muuga - Atletic Fan 1:1

Väga hea mäng Muuga poolt. Õnnitlen liigadebüüdi puhul
                      Trummi JK nr. 85
                      keskkaitsja

Kommentaar

FC Muuga - Atletic Fan 1:1
                        Kiitus Muugale hea mängu eest. Endal ei tahtnud see aga kuidagi õnnestuda kuid samas pole ka imestada - eelmine hooaeg algas hullemini. Mängu osas lisaks, et Muuga ründajad on suhteliselt väledad ja mitte sugugi halva tehnikaga kui nad kuhugi ruumi jätsid, siis oli see ilmselt keskväli. Mida aga vähemalt esimesel poolel mõlemad meeskonnad tegid oli see, et jätsid ühe serva suhteliselt lagedaks ning ronisid kokku teise serva ( Jüri plats isegi väike nibin-nabin 45 m lai). Helgeid momente oli ka Atletik Fan-il kui sööt sujus kuid üldpilt siiski suhteliselt veel nutune.....Kokkuvõttes võib isegi rõõmus olla, et lõpuks mängu aeg otsa sai, sest pimedus on see, mis Jüri platsile omane lisaks min. mõõtmetele ning kui ka kaks mängijat veel üsna tösiselt haiget said just lõpu osas siis.....
                        Kohtumiseni järgmisel mängul

Kommentaar

Kiiu,kuidas plats on,muru korras ja kõik?
                          i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
                            Kiiu,kuidas plats on,muru korras ja kõik?
                            Kahjuks ei saa Kuusalu KK staadionil meie mäng toimuda.
                            Mäng peaks toimuma Loksa staadionil, mille seisukorrast ei oska sõnagi öelda...hea plats see igal juhul ei ole.

Kommentaar

Miks ei saaa:0
                              ja loksa...
                              i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
                                Miks ei saaa:0
                                ja loksa...
                                Kuusalu platsile ei taheta lasta veel peale, kuna suht märg veel...rikub ära.
                                Loksa on jah selline nagu ta on, hädavariant vist.

Kommentaar

Working...
                                X