Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
    Enam lollimat otsust ei võinud teha noh ...
    Meile pole sellest küll midagi teatatud, et A.Kaljula oli diskvalifitseeritud ...
    Idee poolest on uuel hooajal kõik puhtad ...
    Võitu on ebaaus tühistada ... Kaljula pole ühtegi väravat löönud kah !
    Ei no ausõna, annaks mõnele vastu pead sellise otsuse eest :S
    Keegi ei teata kui su mangija on diskvalifitseeritud. Selle kohta peab ise jarge pidama. Paljud on ka enne teid selle ohvriks lainud. Diskvalifitseerimised kanduvad edasi ka jargmisse aastasse. Tuleb lihtsalt edaspidi selliste asjadega ettevaatlikum olla ja tahelepanelikum ka
    Trummi JK nr. 85
    keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas drpowder Vaata postitust
      Millest sa räägid? 3p nüüd vaevalt mingiks superedumaaks saab pidada
      Eduseis on juba 7 punkti.

Kommentaar

Oot, kuidas 7 punkti? seleta lahti, mul on matemaatikaga probleeme

Kommentaar

Algselt postitas raivar Vaata postitust
          Oot, kuidas 7 punkti? seleta lahti, mul on matemaatikaga probleeme

Tahaks ka teada, kust see 7 punkti tuleb...

Igatahes, hooaeg on veel nii alguses, et praegu pole adekvaatne midagi öelda. Selliseid väljaütlemisi võib teha siis, kui I ring läbi on.

Kommentaar

Srry. Minu viga. 5 punkti on vahe. Vaatasin valest algul. Vabandust.

Kommentaar

Ei ole 5 punkti ... 3 punkti on vahe ... peaks olema
              Eston sai ju omale 3 punkti juurde tänu Tapa mehe diskvalifitseerimisele ...
              Nüüd on Eston teisel kohal 6 punktiga.

Kui ma midagi valesti siia kokku kirjutasin, siis parandage ja ärge pikka viha pidage

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
                Ei ole 5 punkti ... 3 punkti on vahe ... peaks olema
                Eston sai ju omale 3 punkti juurde tänu Tapa mehe diskvalifitseerimisele ...
                Nüüd on Eston teisel kohal 6 punktiga.

Kui ma midagi valesti siia kokku kirjutasin, siis parandage ja ärge pikka viha pidage
                Kust üldse tabeliseisu vaadata saab

Kommentaar

Algselt postitas Sutenöör Vaata postitust
                  Kust üldse tabeliseisu vaadata saab

paaaalun
                  i don t like u u don t like me

Kommentaar

fctwister i kodukal on kah suhteliselt värskelt kõik seisud ja eesolevad mängud välja toodud. www.fctwister.ee/Twister/
                    Nii, et vaadake sealt, kui jalkaliit nii kiiresti ei reageeri!
                    Mis puudutab eilset mängu Muuga ja Villa vahel, siis võib öelda, et Villa ikka oskab ennast häälestada sitasti mängimisele ja ärgata 10-15 ennem lõppu. No tõesti vastane ei olnud mittekui midagi, kuid Villa ikka suutis panna sellist pläkki ja mitte ühegi palli pärast ei viidsitud võidelda ka. Staadion oli muidugi omaette klass, millel 100w valgustid ümber, kuid selle kaela nüüd küll midagi ajada ei saa. Platsi kõrval oli selline tunne, et varumehed tegelesid rohkem mängimisega, kui platsil olnud...
                    aga noh nii see kord on....

Kommentaar

Algselt postitas raivar Vaata postitust
                      fctwister i kodukal on kah suhteliselt värskelt kõik seisud ja eesolevad mängud välja toodud. www.fctwister.ee/Twister/
                      Nii, et vaadake sealt, kui jalkaliit nii kiiresti ei reageeri!
                      eee...jah, sealt võib tabelit küll vaadata, aga mul selle lehega veits probleeme hetkel ja see võib kohati maas olla. Kuna koolis/tööl ka kiired ajad, siis pole jõudnud sellega tegeleda ja pole sellepärast ka kodukat laiemalt reklaaminud

Kommentaar

siiamaani on suht OK olnud!
                        Tulemused kiiresti üleval

Kommentaar

http://www.soccernet.ee/league/2008/25/ tabelit saate ka siit näha. Tulemus tuleb kohe üles, kui see on antud foorumi või Jalgpalli kodulehel.

Kommentaar

Nüüd on siis selgunud, et see Tapa meeskonnale kaotuse andmine oli ikkagi õige. Mängija sai kollased mõlemas üleminekumängus, millest viimane on kolmas. Ei tahtnud kohe tabeleid ümber teha, kuna tekkisid kahtlused karistuse suhtes. Kuid juurdlus tõestas, et kõik oli õige. Kahjuks jalgpalliliit ei eksinud jällegi. .

Kommentaar

Huvitav oli see, et peale I vooru juhtis Tapa ja Eston oli viimane, peale tulemuse tühistamist muutus seis täpselt vastupidiseks. Panin nad esikohale, ega nad hiljem enam nagunii ei saa seda privileegi omada, Raasiku ei luba. Twisteri kodukal olev tabel tundub täiesti korrektne olevat. Soccerneti omas on ikka viga sees, või kaks.

Kommentaar

ma vaatan, et olete vaikselt hakanud ka madalamate liigade protokolle üles panema hakanud.. väga kena - aga millal on veel puuduvaid liigasid oodata?

Kommentaar

Working...
                                X