"ametivend" Mario - ära muretse, ei võtnud ma midagi hinge. Ja minu arvamus polnud mitte seotud üleeelmise nädala kommiga vaid minu omast paar rida kõrgemal olevaga ja mitte ainult sellega. Kuna asjaosalised on oma arvamuse välja öelnud, siis selle teema võiks lõppenuks lugeda. Minule see mäng meeldib, mängin nagu suudan ja oskan ning kasvõi hiinlastega ( jama ilmselt selles, et kui nad oma keeles kommima hakkavad ei saaks muhvigi aru).
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas solskjaer Vaata postitustOlen ise olnud kahe Atleticu mängu pealtnägijaks ja ütleks et tegemist on suhteliselt viisaka venekeelse võistkonnaga. Ei näinud ma ei toorutsemist ega suurt ropendamist ka kõrvu ei kostnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustTwisteri foorumist kahe meeskonna liikme kommentaar 4:3 võidumängule JK Loo üle:
Twisteri väravad 3x Unt ning Lilleste
Mäng algas mõlemapoolsete võimalustega, kuid just siis kui meie pidime hakkama oma eduväravat lööma, õnnestus vastastel 1-0 esimesest postist Aini seljataha kõmmutada. No pole hullu. Võitleme edasi. Nurgalöögist sai lauri umbes meetri pealt peale kõmmutada, aga ainuke asi mis sisse läks oli mees kes palli teele ette jäi.
Kuid mõned minutid hiljem juba oligi nahkkera vastaste võrgus. Unt siis selle värava sepistajaks. Ei mäleta kas lille või miku kaasabil.
Umbes viis minutit pärast seda oli Undil järjekordne võimalus väravaeest sisse lükata veerev pall, kui seekord lendas see suurelt üle. suht 100% olukord siis ikkagi.
Ja kohe pea, et järgmine vastase rünnak oligi pikk tsenderdus meie kasti, ning ühe mehe jooksu magasid kõik maha. Too siis tõstis palli natuke edasi, jaole jõudis veel "Võinäpp" Ain, kuid tema ponnistustest olenemata kukkus pall siiski väravavõrku.
Esimene poolaeg siis 2-1 vastasele.
Teise poolaja algul olime kundlad, et suudame anda endast parima ning need 3 punkti ära tuua. Poolaeg algaski meie poolt kõva survega. Vastane ei saanud eriti palli, kuigi nende tipuründaja tundus alati ohtlik. Meil tuli välja asju igatmoodi, ainult väravat ei tulnud. Löögid ei sattunud kah postide vahele, kui oleks sattunud, siis oleks need ka väravavahist mööda tuhisenud. Meie õnneks saime viigivärava suhteliselt ruttu, kui Karpo lõi pika palli ette vastase väravavahi suunas, ning vv ja Undi võitluses jäi meie mees ka seekord peale ning 2-2 oli tõsiasi.
Saades innustust väravast võitlesime veelgi vapramalt. Võimalusi oli mitmeid. Kuna olime suhteliselt ründele orienteeritud, siis kaitses tekkisid nendel mõningatel kordadel, kui vastane midagi teha üritas mõningaid pisikesi probleeme.
Kui mängu lõpuni oli jäänud vaid mõned minutid, suutis Unt nurgalöögist meid 2-3 juhtima viia. Aga see oli alles dramaatika algus
Mõni minut peale seda sattus pall meie trahvikasti äärele ning puhtakslöömisel lõi Taavi selle endale kogematta vastu kätt. Ja kohtunik vilistas.
Karjusin enne karistuslööki veel Ainile, et krt sisse ei libista!
Ja ikkagi, rusikatega tõrjuma minnes jäi palliga kokkupuude väikseks, ning viigivärav sündiski 3-3 siis.
Siis järgnes sellele üks meie poolt kiiremini löödud väravatest. Jah. Unt mängis Laurile palli keskringis lahti, Lauri söötis Mulle, Ma pikalt Mikule, siis mikk tegi paar triblingut, ning vist oli see jalge vahelt sööt Laurile, ning Lauri kõmmutas palli tahanurka! 4 söötu ja VÄRAAAAV! Imeline!
Peale uut lahtimängu vastaste poolt vilistas kohtunik mängu lõppenuks.
3-4 oli tõsiasi.
---
Müstika müstika!
Siukest lõppu pole küll ennem kuskil näinud. Esimese poolaja saime 1:2 tappa, kuna Ain otsustas, et teeb meil mängu pingeliseksMeie golli lõi Unt peale Miku head söötu vasakult äärest. Teisel poolajal saime oma viigivärava tänu vastasväravavahi praagile ja mina sain kirja väravasöödu 40 meetrilt :mrgreen: Unt siis jälle skoorija. Ja siis tuli lõpudraama...
Mingi 5 min enne mängu lõppu sai Unt maha oma hattrickiga, kui suutis Roosi korneri peaga sisse lüüa. Siis hakkas vastane pressima ja sai ka üleminutitel karistuslöögi kasti joonelt. Selle suutsid nad muidugi kenasti pommlöögiga sisse lüüa ja meil moti ilusti maha kerida.
Järgnes kohtumise tipphetk, kui pidime palli keskringist lahti mängima. Lauri lükkas palli keskel Roosile, peale mida meil ründajad kohe pea maas värava poole liduma panid. Roos saatis söödu vasakule äärele Mikule, kust ta läbi meeste värava alla purjetas, palli Laurile toimetas, kes omakorda siis juba näsa võrku lõi. Kahe värava vahe oli umb minutVäga julm...peale väravat kostis ka kohe lõpuvile ja asi oli kotis 8-) Lihtne!
lisaks ainult ühe asja nendele kommidele, et kohtunik jättis ühe kindla penalti andmata (natuke enne seda kui loo juhtima läks)karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitust100% nõus. Väga rahulikud tüübid. Mitte ühtegi negatiivset seika ei jäänud meelde. Respect.Nimelt sai vilistatud nende mänge
Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas Tsill Vaata postitustvaatan et fc joker hakkab oma võtma
Kommentaar
-
Algselt postitas nikker Vaata postitust
Kohtunikust pole üldse mõtet rääkidagi, teadis kõiki vastaseid isegi nimepidi.....
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustKummalisel kombel satub just see kohtunik nende mänge vilistama. Ühes mängus Anziga tegid nad keskväljal vea.Kohtunik näitas,et meie rünnak. Kõik liikusid kiiresti vastase väljakupoolele ja siis äkki näitas ,et nende rünnak.Kaks nende ründajat olid palli juures kogu aeg ning mängisid momentselt palli lahti ning seesama 22 jooksis lihtsalt palliga väravasse kuna keegi ei reageerinudki suures hämmelduses ja vihas sellele.Vot on ka mõni selline kohtunik.
ma ei tea kuidas kohtunikke määratakse, aga ilmselt öeldakse, et mis mängud on tulekul ja kuhu vilemehi vaja ja siis saavad ise ka natukene mängu valmisel kaasa rääkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusttehke siis mingi avaldus jalkaliitu vms.
ma ei tea kuidas kohtunikke määratakse, aga ilmselt öeldakse, et mis mängud on tulekul ja kuhu vilemehi vaja ja siis saavad ise ka natukene mängu valmisel kaasa rääkida.
Nii palju kui mina tean, siis kohtunik küll ise valida ei saa, vähemalt mitte need kes madalates liigades vilistavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustNii palju kui mina tean, siis kohtunik küll ise valida ei saa, vähemalt mitte need kes madalates liigades vilistavad.
4.liigas arvatavasti leitakse pigem kompromiss EJL ja kohtunike vahel, et kuhu, keegi vilistama läheb.
Valida ei tohiks keegi saada, aga ega täpselt isegi tea...?
Kommentaar
-
Ennustused mängude lõpptulemustest, väga tänuväärt tegevus !
FC Muuga - JK Loo 3:1
Virumaa JK Tapa - FC Kiiu 4:2
FC Atletik Fan - Tallinna FC Anzhi II 2:0
Tallinna FC Twister - Raasiku FC Joker 2:2
JK Eston Villa - Kehra JK Piraaja II 4:2
Nii, et võidavad esimese paigutusega meeskonnad ... soovin Twisterile vaid jõudu.
Väga palju juurde lisada ei taha, kuna omad favoriidid on olemas eelnevate mängutulemuste põhjal. Kuid Anzhile suurt lootust ei anna, viimasel ajal pole poisid eriti väravate löömisega tegelenud. Tapalt on loota peale mõningasi tagsilööke kindlat kohaparandust !
Kommentaar
-
Algselt postitas RoCKets Vaata postitustEnnustused mängude lõpptulemustest, väga tänuväärt tegevus !
FC Muuga - JK Loo 3:1
Virumaa JK Tapa - FC Kiiu 4:2
FC Atletik Fan - Tallinna FC Anzhi II 2:0
Tallinna FC Twister - Raasiku FC Joker 2:2
JK Eston Villa - Kehra JK Piraaja II 4:2
Nii, et võidavad esimese paigutusega meeskonnad ... soovin Twisterile vaid jõudu.
Väga palju juurde lisada ei taha, kuna omad favoriidid on olemas eelnevate mängutulemuste põhjal. Kuid Anzhile suurt lootust ei anna, viimasel ajal pole poisid eriti väravate löömisega tegelenud. Tapalt on loota peale mõningasi tagsilööke kindlat kohaparandust !Minu oma arvamus on selline, et Muuga kaotab Loole, sest nad ei oska üldse söötu lükata, kaitses ei proovi palli omaks võtta, vaid lahmivad selle täie jõuga kaugele minema. Sama ka ründes
Ma neile eriti ei loodaks. Tapa ja Kiiu vaheline mäng tuleb üsna võitlusrikas. Imesid oma võistkonnalt ei oota, aga ma usun, et võistkonnal endal on need kaotused juba üle visanud...
Anzhi ja Atleticu mäng tuleb täis võitlust ja ropendamist. Miskipärast usun, et Atleticu mängijad ei hakka kaua Anzhi meeste käitumist kannatama ja vastavad samaga. Ja ma usun, et neil on, millega vastata
Twister ei saa, minu arust, ei võitu ega viiki Jokeri mängus. Kindel kaotus, aga ei oska seisu pakkuda. Imesid võib siiski juhtuda, see ju IV liiga
Estoni ja Kehra seisuga olen suhteliselt päri. Meie mängus Estoniga ei näidanud nad midagi erilist meie söödumängu vastu, aga ma vaatan, et nad hakkavad kosuma
Edu kõigile tulevas voorus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar