Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
    Vaesekene,on varvas valus ka?
    võibolla, mis sul sellest?

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
      võibolla, mis sul sellest?
      Midagi,paras sulle.

küll ma olen õel.
      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
        ahjaa Devil, vaata soojenduse pilt on üldjuhul petlik. Need kes tahavad soojendusel fancy-d välja näha ei pruugi üldse olla olla head mängus. Ja meie soojendust sa vist ei näinud. Aga tule teinekord ka mängu vaatama!
        Pole inimesi kohanud, kes soendusel tahavad fancyd välja näha .
        Ma olen teie vastu mänginud ja ka teid võrgust võtma pannud Kehra Piraajaga .
        Kui see aasta aeg on, eks ma tulen Piraajale pöialt hoidma teie vastu .

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
          Midagi,paras sulle.

küll ma olen õel.
          suht mõttetu pigem .

Kommentaar

Algselt postitas mario Vaata postitust
            Mänguseis jäi 5-2, mis võrdsest mängust sa siin üldse kökkad? Aga jah, paistab et te/sina ühe mängu põhjal asjade seisust aru ei saa...seega ootame meie järgmist kohtumist, võib-olla siis jõuab kohale.
            Sõber, naljamees oled sina. Ma räägin mängupildist, kuni hetkeni, mil võtsime suured riskid ja läksime hurraaga rünnakule. Seni oli väga võrdne mäng, me lihtsalt lõikasime lõpus näppu. Ma ei saa aru mida sina kökkad

Ma julgen öelda, et ohtlikke olukordi oli meil rohkem, eriti esimesel poolajal peale teie väravat. Võimalus võimaluse järel. Lõpuks kandis see ka vilja.

Kui sa kuskilt lugesid välja, et ma nimetasin teid kehvakesteks, siis see juba sinu probleem. Tehniliselt olite tõseti natukene paremad, ent teie kaitse ei suutnud kuidagi meie ründaja kiiruse ja füüsisele vastu saada. Mindi teist ikka mõnuga mööda.

Üldjoontes enam-vähem Joker sümpaatne sats, mölinat ei olnud. Arvame ainult välja näitlemisoskuse ja muud eelpooltoodud väiksed miinused.

Järgmine kord võtame oma

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
              Sõber, naljamees oled sina. Ma räägin mängupildist, kuni hetkeni, mil võtsime suured riskid ja läksime hurraaga rünnakule. Seni oli väga võrdne mäng, me lihtsalt lõikasime lõpus näppu. Ma ei saa aru mida sina kökkad

Ma julgen öelda, et ohtlikke olukordi oli meil rohkem, eriti esimesel poolajal peale teie väravat. Võimalus võimaluse järel. Lõpuks kandis see ka vilja.

Kui sa kuskilt lugesid välja, et ma nimetasin teid kehvakesteks, siis see juba sinu probleem. Tehniliselt olite tõseti natukene paremad, ent teie kaitse ei suutnud kuidagi meie ründaja kiiruse ja füüsisele vastu saada. Mindi teist ikka mõnuga mööda.

Üldjoontes enam-vähem Joker sümpaatne sats, mölinat ei olnud. Arvame ainult välja näitlemisoskuse ja muud eelpooltoodud väiksed miinused.

Järgmine kord võtame oma
              Mõttetu vaielda
              Aga eks me näeme sügisringis,siis teie õiget palet
              Sinu jaoks on see ohtlik olukord kui kaitse peksab pika ette,teie rünne võtab palli maha,teeb ühe sööstu nurka ja kaotab palli..?
              Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.

Kommentaar

[QUOTE=drpowder;888232]Mänguskeemi koha pealt on sul õigus. Me olemegi kamp tavalisi puujalgu, kel enamusel pole mingit varasemat jalkatrenni kogemust ning söötu ei oska väga hästi lükata. Kui sinna lisada veel paras pohmakas, mis pühapäeval (mind) valdas, siis keskväljal pikk pall ette ongi loogiline lahendus

selles suhtes et see pohmakas mis sind valdas ei ole meie süü ei tasu juu kui ... ei kannata

Kommentaar

Algselt postitas pink kõigub Vaata postitust
                  Mõttetu vaielda
                  Aga eks me näeme sügisringis,siis teie õiget palet
                  Sinu jaoks on see ohtlik olukord kui kaitse peksab pika ette,teie rünne võtab palli maha,teeb ühe sööstu nurka ja kaotab palli..?
                  Eks me võime jah vaidlema jäädagi, kuid ründaja suutis palli maha võtta ja edasi tormata ja peale lüüa ja nii pidevalt.

Ennem jäi mainimata, et meil oli veel üka 100% võimalus I poolajal, kui Roos kasti joonelt peale tulistas. Pall läks ilusti raami, ent Jokeri kaitsja viskus ennastunustavalt palli ette ja päästis meeskonna. Laksu sai ta otse vastu vahtimist ja mäng seisis oma paar minutit, kuni mees jälle pildi ette sai.

Kommentaar

Algselt postitas Sportorav Vaata postitust
                    selles suhtes et see pohmakas mis sind valdas ei ole meie süü ei tasu juu kui ... ei kannata
                    Sa üldse tohid juua?

Kommentaar

Algselt postitas drpowder Vaata postitust
                      Sa üldse tohid juua?
                      väga lamp...

Kommentaar

Sa üldse tohid juua?
                        Ma ei saa aru kuhu see teema juba viib

Kommentaar

Sa üldse tohid juua?

muidugi pooled Jokeri mehed vist väga juua ei tohi... pole nad ju 18 täis

Kommentaar

suutlikus juua pole nyyd küll asi millega uhkustada .

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                              suutlikus juua pole nyyd küll asi millega uhkustada .
                              räägi endast Devil

ma sind vist kainena polegi näinud või siis too üks kord Kehras mängu

Kommentaar

sul on kehv mälu :P, aga kas sa näed mind siin uhkustamas sellega, et ma enamuse näiteks laua alla suudan juua? .

olgu lõpetame selle jama, muidu pean veel postitusi kustutama hakkama.

Kommentaar

Working...
                                X