Algselt postitas BeHappy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustvõibolla, mis sul sellest?
küll ma olen õel.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustahjaa Devil, vaata soojenduse pilt on üldjuhul petlik. Need kes tahavad soojendusel fancy-d välja näha ei pruugi üldse olla olla head mängus. Ja meie soojendust sa vist ei näinud. Aga tule teinekord ka mängu vaatama!.
Ma olen teie vastu mänginud ja ka teid võrgust võtma pannud Kehra Piraajaga.
Kui see aasta aeg on, eks ma tulen Piraajale pöialt hoidma teie vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas BeHappy Vaata postitustMidagi,paras sulle.
küll ma olen õel..
Kommentaar
-
Algselt postitas mario Vaata postitustMänguseis jäi 5-2, mis võrdsest mängust sa siin üldse kökkad? Aga jah, paistab et te/sina ühe mängu põhjal asjade seisust aru ei saa...seega ootame meie järgmist kohtumist, võib-olla siis jõuab kohale.
Ma julgen öelda, et ohtlikke olukordi oli meil rohkem, eriti esimesel poolajal peale teie väravat. Võimalus võimaluse järel. Lõpuks kandis see ka vilja.
Kui sa kuskilt lugesid välja, et ma nimetasin teid kehvakesteks, siis see juba sinu probleem. Tehniliselt olite tõseti natukene paremad, ent teie kaitse ei suutnud kuidagi meie ründaja kiiruse ja füüsisele vastu saada. Mindi teist ikka mõnuga mööda.
Üldjoontes enam-vähem Joker sümpaatne sats, mölinat ei olnud. Arvame ainult välja näitlemisoskuse ja muud eelpooltoodud väiksed miinused.
Järgmine kord võtame oma
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustSõber, naljamees oled sina. Ma räägin mängupildist, kuni hetkeni, mil võtsime suured riskid ja läksime hurraaga rünnakule. Seni oli väga võrdne mäng, me lihtsalt lõikasime lõpus näppu. Ma ei saa aru mida sina kökkad
Ma julgen öelda, et ohtlikke olukordi oli meil rohkem, eriti esimesel poolajal peale teie väravat. Võimalus võimaluse järel. Lõpuks kandis see ka vilja.
Kui sa kuskilt lugesid välja, et ma nimetasin teid kehvakesteks, siis see juba sinu probleem. Tehniliselt olite tõseti natukene paremad, ent teie kaitse ei suutnud kuidagi meie ründaja kiiruse ja füüsisele vastu saada. Mindi teist ikka mõnuga mööda.
Üldjoontes enam-vähem Joker sümpaatne sats, mölinat ei olnud. Arvame ainult välja näitlemisoskuse ja muud eelpooltoodud väiksed miinused.
Järgmine kord võtame oma
Aga eks me näeme sügisringis,siis teie õiget palet
Sinu jaoks on see ohtlik olukord kui kaitse peksab pika ette,teie rünne võtab palli maha,teeb ühe sööstu nurka ja kaotab palli..?Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.
Kommentaar
-
[QUOTE=drpowder;888232]Mänguskeemi koha pealt on sul õigus. Me olemegi kamp tavalisi puujalgu, kel enamusel pole mingit varasemat jalkatrenni kogemust ning söötu ei oska väga hästi lükata. Kui sinna lisada veel paras pohmakas, mis pühapäeval (mind) valdas, siis keskväljal pikk pall ette ongi loogiline lahendus
selles suhtes et see pohmakas mis sind valdas ei ole meie süü ei tasu juu kui ... ei kannata
Kommentaar
-
Algselt postitas pink kõigub Vaata postitustMõttetu vaielda
Aga eks me näeme sügisringis,siis teie õiget palet
Sinu jaoks on see ohtlik olukord kui kaitse peksab pika ette,teie rünne võtab palli maha,teeb ühe sööstu nurka ja kaotab palli..?
Ennem jäi mainimata, et meil oli veel üka 100% võimalus I poolajal, kui Roos kasti joonelt peale tulistas. Pall läks ilusti raami, ent Jokeri kaitsja viskus ennastunustavalt palli ette ja päästis meeskonna. Laksu sai ta otse vastu vahtimist ja mäng seisis oma paar minutit, kuni mees jälle pildi ette sai.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sportorav Vaata postitustselles suhtes et see pohmakas mis sind valdas ei ole meie süü ei tasu juu kui ... ei kannata
Kommentaar
-
Algselt postitas drpowder Vaata postitustSa üldse tohid juua?
Kommentaar
-
Algselt postitas drpowder Vaata postitustSa üldse tohid juua?
muidugi pooled Jokeri mehed vist väga juua ei tohi... pole nad ju 18 täis
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustsuutlikus juua pole nyyd küll asi millega uhkustada.
ma sind vist kainena polegi näinudvõi siis too üks kord Kehras mängu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar