Algselt postitas sprinter
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas Miq Vaata postitustTänan küsimast, mul on oma naisega kõik väga hästi. Aga sinul?
Rääkides siiski mu postitusest, siis tundub, et taiplikust pole sul nende paari nädalaga, mis meievahelisest mängust möödunud on, juurde tulnud. Selgituseks siis - kena on lugeda su veendumust, et Piraaja võitis Twisterit tänu sellele, et meil on politseinikud võistkonnas Et sul unetuid öid jätkuks ja uusi konspiratsiooniteooriaid välja saaks mõelda, siis ma võin vihjata, et sinu vastu ei mänginud neist ükski. Mis siis nüüd süüdi veel oli? a) Kehra väljak - kujuta ette, et 5 aastat tagasi oli TTÜ legendaarselt sile väljak 4 meeskonna kodustaadioniks ja mitte keegi ei virisenud. Isegi Tammeka, keda Piraaja ilmselt just suuresti tänu koduväljakule väikese liiga karikas võitis. Ja minu subjektiivse arvamuse kohaselt on Kehra staadion hetkel täiesti normaalne muruväljak. b) Jälle oli 9 põhimeest puudu - näita mulle IV liigas võistkonda, kus kogu aeg parim meeskond kohal, saad 4-packi. c) Sinu kordproovisin naise teemal natz irooniline olla, aga see selleks.
ja ma ei saa aru, kus ma väitsin, et Piraaja tänu politseinikele võitis? müstika. enda meelest vaid märkisin, et teie võistkond nende näol tugevdust saanud.
a) mis TTÜ sile staadion? nagu "sile" staadion? kui EJL lubab seda staadionit mängudeks kasutada, siis eks sellega tuleb leppida. aga virisemiseks põhjust on, kui väljaku olukord on äärmiselt vigastusteohtlik
b) mõnikord mõni mansa saab parima meeskonna kokku, nagu meiegi vahest
c) sinu kord. kindlasti leiad midagi, mis öelda, sest sa ju ei suuda enda jaoks sõbralikus vestluses kaotust tunnistada
a kle ja kui Lisaaeg tulebki teie juubeliüritusele, siis otsi mind üles ja saame ehk silmast silma rääkida, et kumb siis kõvem mees ontervita Roaldi
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustMajaka trammipeatus on ikka staadionist paar peatust linna poole. Staadion asub pmst. peterburi ja majaka tn rismikulkarm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustno ma võtan siis järje üle. proovisin naise teemal natz irooniline olla, aga see selleks.
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustja ma ei saa aru, kus ma väitsin, et Piraaja tänu politseinikele võitis? müstika. enda meelest vaid märkisin, et teie võistkond nende näol tugevdust saanud.
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusta) mis TTÜ sile staadion? nagu "sile" staadion? kui EJL lubab seda staadionit mängudeks kasutada, siis eks sellega tuleb leppida. aga virisemiseks põhjust on, kui väljaku olukord on äärmiselt vigastusteohtlik
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusta kle ja kui Lisaaeg tulebki teie juubeliüritusele, siis otsi mind üles ja saame ehk silmast silma rääkida, et kumb siis kõvem mees on. tervita RoaldiOleks pidanud siis oma sõnad teoks tegema, ei peaks siin enam ambaali mängima
Et vältida meie sõbraliku vestluse päris ibaks minemist, siis herr Steiv mu postitusele avalikult vastama ei pea. Käesoleva postitusega tunnistan ka enda kaotustJube Tige Kala
Kommentaar
-
Algselt postitas Miq Vaata postitust
Mina väidan, et Kehra staationis ei ole praegu selliseid auke, kuhu ennast vigaseks joosta.karm värk on see jalgpall
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustjk loo - igiliikur 3-2 (1-0)
jälle napp kaotus. jätsime 1. p.a kasutamata ka penalti... muidu oli suht võrdne mäng, üsna möla- kuid ka võitlusrikas. edu loo poistele edaspidiseks...
aga tänud Igiliikurile ilusa mängu eest ja edu teile edaspidisekskarm värk on see jalgpall
Kommentaar
-
Algselt postitas riido Vaata postitustJoker - Piraaja 5:1
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustÜks värav olevat olnud otse Eurospordist võetud.
Kommentaar
-
Olgem ausad jokker mängu oli lus jälgida isegi väravast vaadates
1-5 jääb natuke hinge kriipima kuna ma kahe värava puhul olin täitsa
selgelt vales kohas aga mis teha peapõrutusega väravas ei olnud lihtne.
Kaarpall taha nurka oli liiga ilus.
Aga üldiselt oli mäng nauditav.vahepeal tuli selline 10 minutine möla
periood aga see oli ka nagu kõik.
Igatahes tänud ilusa mängu eest.
kahjuks nüüd ma ei saa natuke aega puuris istuda kuna teatud elemendid
keha küljes seda ei luba.Based in the industrial city of Gelsenkirchen, Schalke are one of the Bundesliga's best-supported clubs.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar