Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
    see on dvigateli staadion, ehk see asub kohe peterburi mnt kõrval, kui täpsemalt siis kohe majaka trammipeatuse juures

Pae 1/Peterburi tee 15
    Majaka trammipeatus on ikka staadionist paar peatust linna poole. Staadion asub pmst. peterburi ja majaka tn rismikul

Kommentaar

Algselt postitas Miq Vaata postitust
      Tänan küsimast, mul on oma naisega kõik väga hästi. Aga sinul?

Rääkides siiski mu postitusest, siis tundub, et taiplikust pole sul nende paari nädalaga, mis meievahelisest mängust möödunud on, juurde tulnud. Selgituseks siis - kena on lugeda su veendumust, et Piraaja võitis Twisterit tänu sellele, et meil on politseinikud võistkonnas Et sul unetuid öid jätkuks ja uusi konspiratsiooniteooriaid välja saaks mõelda, siis ma võin vihjata, et sinu vastu ei mänginud neist ükski. Mis siis nüüd süüdi veel oli? a) Kehra väljak - kujuta ette, et 5 aastat tagasi oli TTÜ legendaarselt sile väljak 4 meeskonna kodustaadioniks ja mitte keegi ei virisenud. Isegi Tammeka, keda Piraaja ilmselt just suuresti tänu koduväljakule väikese liiga karikas võitis. Ja minu subjektiivse arvamuse kohaselt on Kehra staadion hetkel täiesti normaalne muruväljak. b) Jälle oli 9 põhimeest puudu - näita mulle IV liigas võistkonda, kus kogu aeg parim meeskond kohal, saad 4-packi. c) Sinu kord
      no ma võtan siis järje üle proovisin naise teemal natz irooniline olla, aga see selleks.

ja ma ei saa aru, kus ma väitsin, et Piraaja tänu politseinikele võitis? müstika. enda meelest vaid märkisin, et teie võistkond nende näol tugevdust saanud.

a) mis TTÜ sile staadion? nagu "sile" staadion? kui EJL lubab seda staadionit mängudeks kasutada, siis eks sellega tuleb leppida. aga virisemiseks põhjust on, kui väljaku olukord on äärmiselt vigastusteohtlik
      b) mõnikord mõni mansa saab parima meeskonna kokku, nagu meiegi vahest
      c) sinu kord. kindlasti leiad midagi, mis öelda, sest sa ju ei suuda enda jaoks sõbralikus vestluses kaotust tunnistada

a kle ja kui Lisaaeg tulebki teie juubeliüritusele, siis otsi mind üles ja saame ehk silmast silma rääkida, et kumb siis kõvem mees on tervita Roaldi

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
        Majaka trammipeatus on ikka staadionist paar peatust linna poole. Staadion asub pmst. peterburi ja majaka tn rismikul
        täitsa võimalik, ma ajan need kaks peatust pidevalt sassi nimelt üks peaks olema majaka ning teine majaka põik, aga vähemalt saadi aru kus see asub :P
        karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          no ma võtan siis järje üle. proovisin naise teemal natz irooniline olla, aga see selleks.
          Ma sain aru jah, sellepärast ma sinult tõsiselt küsisingi

ja ma ei saa aru, kus ma väitsin, et Piraaja tänu politseinikele võitis? müstika. enda meelest vaid märkisin, et teie võistkond nende näol tugevdust saanud.
          Need politseinikud on Piraajas olnud juba vähemalt 5-6 aastat. Samuti ei mängi nimetatud käsipallur meil mitte esimest aastat. Seega veidi külaeidelik on su suhtumine - ise näinud ei ole ja täpselt ei tea, aga igaks juhuks räägin ikka. Aga kui sa arvad, et elukutse mängib ja sind kangesti huvitab meie selleaastaste täienduste eriala, siis juurde on tulnud üks atesteeritud kinnisvarahindaja, restorani vahetuse vanem ja 6-7 koolijütsi.

a) mis TTÜ sile staadion? nagu "sile" staadion? kui EJL lubab seda staadionit mängudeks kasutada, siis eks sellega tuleb leppida. aga virisemiseks põhjust on, kui väljaku olukord on äärmiselt vigastusteohtlik
          Mina väidan, et Kehra staationis ei ole praegu selliseid auke, kuhu ennast vigaseks joosta. Loomulikult täiuslikust murustaadionist me rääkida ei saa, aga põlvedele on see ikkagi tunduvalt parem kui kunstmuru. Eluohtlikeim element seal on ilmselt see, kui Colinpowelliku kaugushüppega staadioni tagumisest nurgast jõkke hüpata ja seal ära uppuda.

a kle ja kui Lisaaeg tulebki teie juubeliüritusele, siis otsi mind üles ja saame ehk silmast silma rääkida, et kumb siis kõvem mees on. tervita Roaldi
          Tõelise alfaisasena sa ju juba lubasid pingi peal istudes ja vahet pidamata räusates, et tuled väljakule ja lõhud mu täiesti ära Oleks pidanud siis oma sõnad teoks tegema, ei peaks siin enam ambaali mängima

Et vältida meie sõbraliku vestluse päris ibaks minemist, siis herr Steiv mu postitusele avalikult vastama ei pea. Käesoleva postitusega tunnistan ka enda kaotust
          Jube Tige Kala

Kommentaar

Edaspidi võikski selliseid asju pigem PM-iga lahendada.

Kommentaar

Algselt postitas Miq Vaata postitust

Mina väidan, et Kehra staationis ei ole praegu selliseid auke, kuhu ennast vigaseks joosta.
              sselles asjas ei ole ma päris kindel, kuna ühel pool on enne karistusala ikka päris mõnus auk maas, kus on vägagi võimalik ennast vigastada kui sinna astuda

Kommentaar

Miq, klubi täienduste info tuli teie meeste käest samal päeval sry kui mööda panin

Kommentaar

fc muuga - fc anzi II 3-1
                  Maccabi
                  Tjuun In @ R2

Kommentaar

jk loo - igiliikur 3-2 (1-0)
                    jälle napp kaotus. jätsime 1. p.a kasutamata ka penalti... muidu oli suht võrdne mäng, üsna möla- kuid ka võitlusrikas. edu loo poistele edaspidiseks...

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                      jk loo - igiliikur 3-2 (1-0)
                      jälle napp kaotus. jätsime 1. p.a kasutamata ka penalti... muidu oli suht võrdne mäng, üsna möla- kuid ka võitlusrikas. edu loo poistele edaspidiseks...
                      mainiks veel seda et Loo läks 2-0 juhtima, mille Igiliikur suutis tagasi mängida, kuid õnneks suutsime ühe veel ära lüüa
                      aga tänud Igiliikurile ilusa mängu eest ja edu teile edaspidiseks

Kommentaar

Joker - Piraaja 5:1

Kommentaar

Algselt postitas riido Vaata postitust
                          Joker - Piraaja 5:1
                          Üks värav olevat olnud otse Eurospordist võetud.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
                            Üks värav olevat olnud otse Eurospordist võetud.
                            Kasti nurgast vasaku jalaga keerutus taha risti...ilus oli jah

Kommentaar

Mänguaja muudatus:
                              20.06. 20.30 FC Kiiu - FC Muuga Kuusalu KK staadion (oli 22.06)

Kommentaar

Olgem ausad jokker mängu oli lus jälgida isegi väravast vaadates
                                1-5 jääb natuke hinge kriipima kuna ma kahe värava puhul olin täitsa
                                selgelt vales kohas aga mis teha peapõrutusega väravas ei olnud lihtne.
                                Kaarpall taha nurka oli liiga ilus.
                                Aga üldiselt oli mäng nauditav.vahepeal tuli selline 10 minutine möla
                                periood aga see oli ka nagu kõik.

Igatahes tänud ilusa mängu eest.
                                kahjuks nüüd ma ei saa natuke aega puuris istuda kuna teatud elemendid
                                keha küljes seda ei luba.
                                Based in the industrial city of Gelsenkirchen, Schalke are one of the Bundesliga's best-supported clubs.

Kommentaar

Working...
                                X