Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väikesed karikavõistlused 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

eks seal on ka omad eelised, tühja sest murust

Kommentaar

Homme siis Ararati ja Vaprus III mäng

Kommentaar

Kohalik kihlveokontor peab selgeks favoriidiks Ararati meeskonda.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
          Kohalik kihlveokontor peab selgeks favoriidiks Ararati meeskonda.
          Pakun, et läänetsoon valmistab üllatuse
          Finaali tulen kindlasti kaema.
          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Tallinna FC Ararat - Pärnu JK Vaprus III 3:0

Võitis meeskond kes rohkem võita tahtis.

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
              Pakun, et läänetsoon valmistab üllatuse
              Finaali tulen kindlasti kaema.
              Minu lause käis poolfinaali kohta. Aga olen kindel, et ka finaalis on eeldatavad jõuasetused samad, olenemata, ke svastu tuleb mägede poegadele.

Kommentaar

saaks väikse kommentaari ka mängu kohta.

Kommentaar

Mägede poegadele mitte kõige korrektsem väljendamine vist Meie meeskonnas mängivad ainult 2 meest kes on Armeenia päritoluga ja veel klubi president ka. kusjuures enamus mängijaid omavad ka eesti kodakondsust.Lugedes selliseid kommentaare tekib selline tunne, et kõik mängijad Eesti meistrivõistlustes peavad olema ainult eestlased.

Kommentaar

Algselt postitas Aleks04 Vaata postitust
                    Mägede poegadele mitte kõige korrektsem väljendamine vist Meie meeskonnas mängivad ainult 2 meest kes on Armeenia päritoluga ja veel klubi president ka. kusjuures enamus mängijaid omavad ka eesti kodakondsust.Lugedes selliseid kommentaare tekib selline tunne, et kõik mängijad Eesti meistrivõistlustes peavad olema ainult eestlased.
                    Ma pigem arvan et te võite väljendit -Mägede pojad - võtta rohkem komplimendina. See rohkem teie võistkonna nimest tulnud
                    Ja mida rohkem on erinevaid rahvusi mängimas seda huvitavam on ka üldine jalgpallikultuur.
                    Trummi JK nr. 85
                    keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
                      saaks väikse kommentaari ka mängu kohta.
                      Nagu arvata oli algas mäng Ararati kerge survega, kuid esimesel poolajal seda väravaks ei suudetud realiseerida. Vaprus püüdis nõelata kontratega, kuid enamasti pandi vale sööt või pikk palli kuhugi ette, kuid adersaati sellel enamasti ei olnud ja nii tuli jälle asuda oma väravat kaitsma. Kodumeeskonnal oli päris mitmeid võimalusi skoorida, kuid Vapruse kaitse pidas kindlalt poolajani vastu. vahepeal tundus, et kodusmeeskond tahab palliga väravasse joosta, sest nii mitmetelt headelt positsioonidelt jäid pealelöögid sooritamata.

Teise poolaja alguses asus kodumeeskond nurgalöögist antud palli peaga väravasse löömisest juhtima. (kus oli küll kaitse siin olukorras) Siin ütleks, et mitte kõige parem tegutsemine väravvahi poolt, kes oleks pidanud selle palli ära noppima. Umbes poolaja keskel standardolukorrast tulnud palli lõi kodumeeskonna mängija väravaks, sest Vapruse kaitsed ei suutnud olukorda lõpuni mängida. Ja poolaja lõpus pani I-le täpi vasakkaitse kes lõi väravahi jalge vahelt palli väravasse ja tulemusega 3:0 mäng ka lõppes.
                      Kodumeeskond kasutas palju ääri, kus neil oli päris kiired mehed ja suutsid Vapruse nooredmängijad ülemängida. Õhuvõitluses kui ka üksühes oli kindlalt parem koduvõistkond. Nii et teenitud võit Araratile.

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
                        Ma pigem arvan et te võite väljendit -Mägede pojad - võtta rohkem komplimendina. See rohkem teie võistkonna nimest tulnud
                        Ja mida rohkem on erinevaid rahvusi mängimas seda huvitavam on ka üldine jalgpallikultuur.
                        Ka minu arvates pole väljend mägede pojad halvustav. Nõustun solskjaeriga j arvan samuti, et seda tuleks võtta komplimendina.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

ararat ikka v6idab....
                          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

favoriit on ta kindlasti, aga kas ka võidab vat seda ei tea

Kommentaar

Algselt postitas Aleks04 Vaata postitust
                              Tsiteeriks meie peaministrit - tule taevas appi!
                              Ma ei tea sellest meeskonnast midagi. Hetk tagasi enne siia tulekut vaatasin protokolli ja nägin, et väravalööjad ja kaardi saajd olid slaavi nimedega. Ma rääkisingi mäest endast. Ainuke seos, mida ma oskan teie nimega teha.
                              See, et Jerevanis on olnud Ararati nimeline meeskond ka ma teid armeenlaseks seetõttu tituleerin on sama kui SC või FC Reali mehi hispanjoolideks kutsuda. Ja Hansa Unitedi mehi mankudeks.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                Tsiteeriks meie peaministrit - tule taevas appi!
                                Ma ei tea sellest meeskonnast midagi. Hetk tagasi enne siia tulekut vaatasin protokolli ja nägin, et väravalööjad ja kaardi saajd olid slaavi nimedega. Ma rääkisingi mäest endast. Ainuke seos, mida ma oskan teie nimega teha.
                                See, et Jerevanis on olnud Ararati nimeline meeskond ka ma teid armeenlaseks seetõttu tituleerin on sama kui SC või FC Reali mehi hispanjoolideks kutsuda. Ja Hansa Unitedi mehi mankudeks.
                                Mina ei soovitaks sulle tsiteerida meie peaministrit

kui me 2007 aasta jooksul mängisime 2 korda Anzhiga finaalides (Futsal ja Väike karikas) mõned kommentaatorid siin foorumis nimetasid meid isegi tsurkadeks ja kirjtasid, et milleks on Eestile vaja sellist jalgpalli (isegi amatööride liigas!!!) kus peategijad on mitte eesti rahvust. see vist oli siis autoril ka ainuke seos, mida ta oskas teha mõlema meeskonna nimedega.

Kõige rohkem aga selles olukorras ajab naerma see, et me osaleme juba 2 aastat järjest Türgis peetvas suures jalgpalli festivaalis, mille korraldajad ja enamus osalevaid tiime esindavad Venemaad ja seal meid kutsutakse mitte teistmoodi kui EESTLASED

Kommentaar

Working...
                                X