Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mina ei soovitaks sulle tsiteerida meie peaministrit
kui me 2007 aasta jooksul mängisime 2 korda Anzhiga finaalides (Futsal ja Väike karikas) mõned kommentaatorid siin foorumis nimetasid meid isegi tsurkadeks ja kirjtasid, et milleks on Eestile vaja sellist jalgpalli (isegi amatööride liigas!!!) kus peategijad on mitte eesti rahvust. see vist oli siis autoril ka ainuke seos, mida ta oskas teha mõlema meeskonna nimedega.
Kõige rohkem aga selles olukorras ajab naerma see, et me osaleme juba 2 aastat järjest Türgis peetvas suures jalgpalli festivaalis, mille korraldajad ja enamus osalevaid tiime esindavad Venemaad ja seal meid kutsutakse mitte teistmoodi kui EESTLASED
Pohhui,mis põed,pane kinni väike karikas ja elu on ilus
Tsiteeriks meie peaministrit - tule taevas appi!
Ma ei tea sellest meeskonnast midagi. Hetk tagasi enne siia tulekut vaatasin protokolli ja nägin, et väravalööjad ja kaardi saajd olid slaavi nimedega. Ma rääkisingi mäest endast. Ainuke seos, mida ma oskan teie nimega teha.
See, et Jerevanis on olnud Ararati nimeline meeskond ka ma teid armeenlaseks seetõttu tituleerin on sama kui SC või FC Reali mehi hispanjoolideks kutsuda. Ja Hansa Unitedi mehi mankudeks.
Minul, kui Hansa Unitedi mängijal poleks midagi selle vastu
Aleks kle räägi mis meestest teil see sats üldse koosneb, ma pean silmas just, et kust on jalgpalli kool saadud. Noorena mängisin igasuguste loomade vastu, kus oli vene keelt kõnelevaid noormehi rohkem.
Aleks kle räägi mis meestest teil see sats üldse koosneb, ma pean silmas just, et kust on jalgpalli kool saadud. Noorena mängisin igasuguste loomade vastu, kus oli vene keelt kõnelevaid noormehi rohkem.
need kes on kõige vanemad on alustanud kunagi sellistes klubides nagu TJK, KSK, Vigri, Pärnu JK, ja hiljem on mänginud Sadamas, Tevaltes, Maardu Levaadias, TVMKs, Transis, Pumas. Kalevis. Aga täna kahjuks kõik nad on juba 30a vana ja rohkem. Nooremad mehed on enamus Puma klubi kasvandikud. Paar meest on Tartu Tammekas mänginud. Selleks hooajaks oleme veel võtnud 4 15-aastast poisi samuti Puma klubist, kes on väga tublid olnud, arvestades seda, et mängivad üldse oma esimest hooaega elus täiskasvanute vastu. Nad on meid väga aitanud eesimese ringi mängudes siis, kui meil oli totaalne meeste puudus: oli mängitud 4-5 mängu 6-7 põhimängijaga ja koos noortega ja meie duubli mängijatega (FC Ahtamar 4 liiga) oli mänguprotokollis kokku 11-12 mängijat. Näiteks Karika veerandfinaalis mõlemad väravad lõid just nemad.
palju suhtleme omavahel väljaspool jalgpalliväljakut. Tihti reisime kõik koos ja osaleme erinevates jalgpalli, futsali, rannajalgpalli turniirides erinevates riikides. Alati pidulikult tähistame jalgpalli hooaja algust ja lõppu.
puma vastu ja tjk vastu sai noortes ikka mängitud, siis pea alati ikka saime ära (lõvipojad). Tiimivaim on väga abiks siin liigades, paljudes tiimides minu meelest seda väga pole ja seda on ka väljakul näha.
njah, tundus et Rapla tahtis seda mängu nagu rohkem võita ja sai ka oma tahtmise.
Off topic: Negatiivse asjana võiks veel mainida, et seal Raplas leidub ikka täitsa vi.us pealtvaatajaid, mingi krdi tra räuskas platsil kõrval selliseid sõnu et päris valus hakkas kõrvadel, hea küll meeste mäng meeste jutud aga kui publiku hulgas on ka väiksed lapsi siis võiks väheke ennast kontrollida ja mees oli kohe nii kõva sell et kui teda paluti tooni vähemaks keerata siis saatis konkreetselt perse emad lastega. Vedas sellel jorsil et mehed (isad) samal ajal platsil olid, pärast mängu oli see tõeline fänn kahjuks juba uttu tõmmanud.
need kes on kõige vanemad on alustanud kunagi sellistes klubides nagu TJK, KSK, Vigri, Pärnu JK, ja hiljem on mänginud Sadamas, Tevaltes, Maardu Levaadias, TVMKs, Transis, Pumas. Kalevis. Aga täna kahjuks kõik nad on juba 30a vana ja rohkem. Nooremad mehed on enamus Puma klubi kasvandikud. Paar meest on Tartu Tammekas mänginud. Selleks hooajaks oleme veel võtnud 4 15-aastast poisi samuti Puma klubist, kes on väga tublid olnud, arvestades seda, et mängivad üldse oma esimest hooaega elus täiskasvanute vastu. Nad on meid väga aitanud eesimese ringi mängudes siis, kui meil oli totaalne meeste puudus: oli mängitud 4-5 mängu 6-7 põhimängijaga ja koos noortega ja meie duubli mängijatega (FC Ahtamar 4 liiga) oli mänguprotokollis kokku 11-12 mängijat. Näiteks Karika veerandfinaalis mõlemad väravad lõid just nemad.
palju suhtleme omavahel väljaspool jalgpalliväljakut. Tihti reisime kõik koos ja osaleme erinevates jalgpalli, futsali, rannajalgpalli turniirides erinevates riikides. Alati pidulikult tähistame jalgpalli hooaja algust ja lõppu.
Igal juhul - edu teile ja ärge pange pahaks. Pange hästi!
Kommentaar