Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi Meistrivõistlused 2008
Collapse
X
-
Koondise peatreener pürgib maakonna meistriks
26.07.2008 00:01
«Sakala»
Kommenteeri | Loe kommentaare
Täna õhtul jooksevad Viljandi kunstmuruväljakul platsile Eesti koondise peatreener, Tuleviku treenerid ja mitu endist tippjalgpallurit, et püüda maakonna meistri tiitlit.
Viljandimaa jalgpalli meistrivõistluste finaalis kohtuvad Electrumi ja Veteranide meeskond. Viimati nimetatu eest teevad kaasa Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli, Tuleviku klubi juhendajad Marko Lelov ja Aivar Lillevere ning endine Eesti koondislane Urmas Kirs.
Vastu astuv Electrum koosneb suures osas noortest Eesti teises liigas Tuleviku II meeskonnas mängivatest palluritest.
«Mina panustaksin selles vastasseisus Veteranidele,» lausus turniiri korraldaja Kalle Kutsar. «Vaadates, kuidas nad alistasid poolfinaalis kolmandasse liigasse kuuluva JK Kotkad/Kodusisu, peab nentima, et vanade meeste kogemused maksavad palju.»
Meistrivõistluste finaal algab kell 19.15 ehk veidi pärast meistriliiga kohtumist Tuleviku ja Nõmme Kalju vahel. See on kunstmuruväljakul kell 17.
Maakonnaturniiri finaalmängus lööb palli lahti maavanem Kalle Küttis ja mängu vilistab Eesti jalgpalli liidu kohtunike komisjoni kuuluv Are Habicht.
Kohalikel meistrivõistustel osales tänavu üheksa meeskonda ja Kutsari ennustust mööda lisandub järgmisel aastal mitu esindust. «Mina jäin selle turniiriga väga rahule,» ütles ta. «Oli palju põnevaid vastasseise ja ka publikut jagus.»
Meistrivõistluste kolmanda koha sai JK Kotkad/Kodusisu, kes pronksimängus alistas tulemusega 7 : 1 JK Liverpool Pubi.
Kommentaar
-
JA VILJANDIMAA MEISTRID 2008
ELECTRUM MEESKONNA NIMEKIRI
VILJANDI MM 2008
Rainer Vare
Sander Kuusk
Madis Meier
Andres Hansmitt
Tõnu Kivisild
Mikk Miländer
Rasmus Luhakooder
Martin Normann
Simo Lanov
Taavi Järvesoo
Kaido Saag
Martin Saar
Rait Oja
Jorma Kiigemägi
Mikk Palksaar
Kaimar Saag
Indrek Ilves
Rivo Kaju
ESINDAJA:RASMUS LUHAKOODER
Kotkapoeg on praegu online Muuda/Kustuta Teade
Kommentaar
-
Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitustJA VILJANDIMAA MEISTRID 2008
ELECTRUM MEESKONNA NIMEKIRI
VILJANDI MM 2008
Rainer Vare
Sander Kuusk
Madis Meier
Andres Hansmitt
Tõnu Kivisild
Mikk Miländer
Rasmus Luhakooder
Martin Normann
Simo Lanov
Taavi Järvesoo
Kaido Saag
Martin Saar
Rait Oja
Jorma Kiigemägi
Mikk Palksaar
Kaimar Saag
Indrek Ilves
Rivo Kaju
ESINDAJA:RASMUS LUHAKOODER
Kotkapoeg on praegu online Muuda/Kustuta Teade
Finaal oli finaali väärt,aga kahju,et mängulõpp inetuks läks:S
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkes veteranidest punase said?
Orav Mark ja Janek Kalda.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustnyyd nägi umbes ~150 pealtvaatajat kui haige inimene on Orav Mark !
pole sõnu , aga lahkus ka lõmmis ja sinise näoga , õige ka.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustnyyd nägi umbes ~150 pealtvaatajat kui haige inimene on Orav Mark !
pole sõnu , aga lahkus ka lõmmis ja sinise näoga , õige ka.
Mis ta siis jälle tegi?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis ta siis jälle tegi?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustHelista ja küsi järele
Sa oled idikas.
Saan ka ilma sinusuguse tarkpeata teada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar