Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

I voor
    11.04. 14:00 Emmaste JK Dagöplast - Rapla JK Atli II Valtu kunstmuru 1:2
    12.04. 11:00 Märjamaa Kompanii - PSK Alexela Keila staadion 2:3
    12.04. 12:00 Tabasalu Palliklubi II - SaareMaa JK aaMeraaS Männiku kunstmuru 2:2
    12.04. 17:00 Pärnu WC Guwalda - FC Metropool Pärnu Pärnu kunstmuru 0:5
    12.04. 14:30 Rolling Doors - Lõuna-Läänemaa JK Viljandi kunstmuru 4:1
    12.04. 15:00 FC Lelle - Eesti Koondis Kaarepere kunstmuru 2:6
    Aavasalu

Jk Suure-Jaani Rolling Doors

Kommentaar

Algselt postitas fairplay Vaata postitust
      I voor
      11.04. 14:00 Emmaste JK Dagöplast - Rapla JK Atli II Valtu kunstmuru 1:2
      12.04. 11:00 Märjamaa Kompanii - PSK Alexela Keila staadion 2:3
      12.04. 12:00 Tabasalu Palliklubi II - SaareMaa JK aaMeraaS Männiku kunstmuru 2:2
      12.04. 17:00 Pärnu WC Guwalda - FC Metropool Pärnu Pärnu kunstmuru 0:5
      12.04. 14:30 Rolling Doors - Lõuna-Läänemaa JK Viljandi kunstmuru 4:1
      12.04. 15:00 FC Lelle - Eesti Koondis Kaarepere kunstmuru 2:6
      Tänud sulle
      Ma südamest loodan, et me ei peta su (L)ootusi
      sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
        Tänud sulle
        Ma südamest loodan, et me ei peta su (L)ootusi
        Ma arvan, et Rolling Doorsil läheb raskeks Lõuna-Läänemaa vastu. Lõuna-Läänemaa peaks koti pähe tõmbama.

Kommentaar

Algselt postitas cole Vaata postitust
          Ma arvan, et Rolling Doorsil läheb raskeks Lõuna-Läänemaa vastu. Lõuna-Läänemaa peaks koti pähe tõmbama.
          aga las nad siis tõmbavad koti pähe, aga kas sa ei arva et neil raske joosta kotid peas
          Ma ei vaidle et tuleb raske mäng, aga kuna me pole omavahel varem mänginud, siis ei tohiks keegi teada meie tasemete vahet...

aga mis me siin ikka vaidleme, ootame pühapäeva ära ja eks siis näis kes hõiskab ja kellel õigus oli....
          sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

I voor
            11.04. 14:00 Emmaste JK Dagöplast - Rapla JK Atli II Valtu kunstmuru 1:3
            12.04. 11:00 Märjamaa Kompanii - PSK Alexela Keila staadion 1:2
            12.04. 12:00 Tabasalu Palliklubi II - SaareMaa JK aaMeraaS Männiku kunstmuru 2:1
            12.04. 17:00 Pärnu WC Guwalda - FC Metropool Pärnu Pärnu kunstmuru 0:3
            12.04. 14:30 Rolling Doors - Lõuna-Läänemaa JK Viljandi kunstmuru 3:0
            12.04. 15:00 FC Lelle - Eesti Koondis Kaarepere kunstmuru 1:7
            nr 12

Kommentaar

Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitust
              I voor
              11.04. 14:00 Emmaste JK Dagöplast - Rapla JK Atli II Valtu kunstmuru 1:3
              12.04. 11:00 Märjamaa Kompanii - PSK Alexela Keila staadion 1:2
              12.04. 12:00 Tabasalu Palliklubi II - SaareMaa JK aaMeraaS Männiku kunstmuru 2:1
              12.04. 17:00 Pärnu WC Guwalda - FC Metropool Pärnu Pärnu kunstmuru 0:3
              12.04. 14:30 Rolling Doors - Lõuna-Läänemaa JK Viljandi kunstmuru 3:0
              12.04. 15:00 FC Lelle - Eesti Koondis Kaarepere kunstmuru 1:7

Mina Metropoolist nii kehvasti küll ei arvaks
              Ja Läänema ei jää ka kindlasti nulli peale

Kommentaar

ei oska öelda...pole kunagi nende kellegi vastu mänginud ega nende mänge n2inud...see puhtalt minu arvamus ja ennustama ju peab
                nr 12

Kommentaar

Algselt postitas KFS Vaata postitust
                  Mina Metropoolist nii kehvasti küll ei arvaks
                  Ja Läänema ei jää ka kindlasti nulli peale
                  Eelmisel hooajal suutsid Guwalda ja Linnugrupp (uue nimega Metropool) oma esimese mängu viiki mängida 1:1
                  kas ajalugu kordub ? või on nimevahetuse läbiteinud võistkonnal hoopis teine sisu ? ootame huviga
                  sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas KFS Vaata postitust

Pärnu WC Guwalda - FC Metropool Pärnu

Nonii. Vanad mürakarud koos ja kohe esimeses mängus selgitatakse välja Pärnu tugevam. Kuigi olgem ausad, pole siin eriti midagi kommenteerida ega arvata. Endine Linnugripp, kelle eesots on vahetunud ja kord on karmimaks läinud, ei luba endale see aasta eelmise aasta vigu. Tugevaid võidad ja nõrkade käest saad tappa. See et eelmine aasta kevadvoorus tuli viik, oli kõigi jaoks jahmatav, kuid olgem ausad ja reaalsed. Guwalda oli eelmine aasta ainuke meeskond Lääne divisjonis kes kogus enda väravasse üle 100 palli. Metropool teeb siin puhta töö ja peaks lööma päris suure eduga. Peaasi, et kaitse peab ning teine korrus ja vahest ka veel kõrgem mäng töötab, kui kellavärk. Sest ei taha küll kedagi solvata, aga Guwalda on üks lihtsalt tore õllesõprade punt

Head esimest mängu soovides:

Sõltumatu Reporter KFS

Nagu ma ennist siin kirjutasin, et suured muutused on toimunud

Kommentaar

Loodame siis seda ka, et ilm soosib kõiki mänge

Kommentaar

Algselt postitas madis89 Vaata postitust
                        Loodame siis seda ka, et ilm soosib kõiki mänge
                        Viljandi kunstmuru täis pask, kui on natukenegi vihma saanud.

Kommentaar

Palju õnne siis

Kommentaar

A kus kohas see kunstmuru on? Mingi veekogu juures? Kui jah, siis tean isegi seda väljakut. Kunagi sai Haapsalu Flora all seal mängitud, mitte just kõige parem või nii.

Kommentaar

Algselt postitas madis89 Vaata postitust
                              A kus kohas see kunstmuru on? Mingi veekogu juures? Kui jah, siis tean isegi seda väljakut. Kunagi sai Haapsalu Flora all seal mängitud, mitte just kõige parem või nii.
                              Jah, täpselt see sama.

Kommentaar

Parem kui mitte midagi. Igal staadionil on oma plussid ja miinused. A Le Cog on sinu jaoks perfektne staadion?

Kommentaar

Working...
                                X