tuletan meelde siis, et on tumedad ja heledad värvid. näiteks toon Rollingute ja Läänemaa vahelise esimese vooru mängu, kus Rollingutel oli tumesinine vorm ja Läänemaal helesinine vorm.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Märjamaa Kompanii - Tabasalu Palliklubi II
Tabasalu üllatas mind tõeliselt, kuid see väike võit ei tähenda veel midagi. Märjamaa lasi küll endale kaks ära lüüa, kuid tuletagem meelde, et ta vastas ka samaga. Märjamaa ei mängi küll oma nö. pehmel koduväljakul, kuid ei usu, et nad nii kergelt alla annavad. Saavad endal põhi mehed kokku aetud ja annavad tabasalule korraliku lahingu. Ma ei ole veel hästi aru saanud, mis sats see tabasalul on?? Soovitan teil valvsad ja tähelepanelikud olla, sest Märjamaa tahab oma eelmise viigi kõrvale võitu ja mida ta ka arvatavasti teeb!!!
Meile jälle kaotust ennustatud. Meie tahame seda 2 võitu sama palju vähemalt, kui märjamaa vennad esimest. Nii et saab huvitav olema ja võidab see, kes reedel varem magama läheb ja vähem õlut joob.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustMina panustan FC Metropool Pärnu0-1 Rolling Doors... Mina alla võidu ei taha
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustMina panustan FC Metropool Pärnu0-1 Rolling Doors... Mina alla võidu ei taha
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustMeile jälle kaotust ennustatud. Meie tahame seda 2 võitu sama palju vähemalt, kui märjamaa vennad esimest. Nii et saab huvitav olema ja võidab see, kes reedel varem magama läheb ja vähem õlut joob.
Kommentaar
-
Algselt postitas KFS Vaata postitustÄra võta midagi isiklikult, et mul oleks vaen teie vastu. Tehke ära. Siis on tehtud
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustMärjamaa Kompanii - Tabasalu Palliklubi II
Tabasalu üllatas mind tõeliselt, kuid see väike võit ei tähenda veel midagi. Märjamaa lasi küll endale kaks ära lüüa, kuid tuletagem meelde, et ta vastas ka samaga. Märjamaa ei mängi küll oma nö. pehmel koduväljakul, kuid ei usu, et nad nii kergelt alla annavad. Saavad endal põhi mehed kokku aetud ja annavad tabasalule korraliku lahingu. Ma ei ole veel hästi aru saanud, mis sats see tabasalul on?? Soovitan teil valvsad ja tähelepanelikud olla, sest Märjamaa tahab oma eelmise viigi kõrvale võitu ja mida ta ka arvatavasti teeb!!!
Meile jälle kaotust ennustatud. Meie tahame seda 2 võitu sama palju vähemalt, kui märjamaa vennad esimest. Nii et saab huvitav olema ja võidab see, kes reedel varem magama läheb ja vähem õlut joob.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKui õigesti aru olen saanud, peaks Tabasalu duublis mängima suur hulk (ca 10?) tüüpe, kes eelmisel hooajal IV põhjatsoonis Hansaneti särki kandsid.
Jep nii see on!
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKui õigesti aru olen saanud, peaks Tabasalu duublis mängima suur hulk (ca 10?) tüüpe, kes eelmisel hooajal IV põhjatsoonis Hansaneti särki kandsid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustoptimist mis seal ikka
aga mis seal salata, tegelikult me hoiame pöialt ikka Metropoolile ja teistele vanadele olijatele ka
PS: lubame veel et näitame igas mängus optimistlikke hambaid kõigilesigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKüsisin ka Ilma-Ilmari arvamust ja tema juba ei eksi!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar