Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tuletan meelde siis, et on tumedad ja heledad värvid. näiteks toon Rollingute ja Läänemaa vahelise esimese vooru mängu, kus Rollingutel oli tumesinine vorm ja Läänemaal helesinine vorm.

Kommentaar

Märjamaa Kompanii - Tabasalu Palliklubi II

Tabasalu üllatas mind tõeliselt, kuid see väike võit ei tähenda veel midagi. Märjamaa lasi küll endale kaks ära lüüa, kuid tuletagem meelde, et ta vastas ka samaga. Märjamaa ei mängi küll oma nö. pehmel koduväljakul, kuid ei usu, et nad nii kergelt alla annavad. Saavad endal põhi mehed kokku aetud ja annavad tabasalule korraliku lahingu. Ma ei ole veel hästi aru saanud, mis sats see tabasalul on?? Soovitan teil valvsad ja tähelepanelikud olla, sest Märjamaa tahab oma eelmise viigi kõrvale võitu ja mida ta ka arvatavasti teeb!!!

Meile jälle kaotust ennustatud. Meie tahame seda 2 võitu sama palju vähemalt, kui märjamaa vennad esimest. Nii et saab huvitav olema ja võidab see, kes reedel varem magama läheb ja vähem õlut joob.

Kommentaar

Mina panustan FC Metropool Pärnu0-1 Rolling Doors... Mina alla võidu ei taha

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
          Arvad et hoiate nulli peal?

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
            optimist mis seal ikka

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
              Meile jälle kaotust ennustatud. Meie tahame seda 2 võitu sama palju vähemalt, kui märjamaa vennad esimest. Nii et saab huvitav olema ja võidab see, kes reedel varem magama läheb ja vähem õlut joob.
              Ära võta midagi isiklikult, et mul oleks vaen teie vastu. Tehke ära. Siis on tehtud

Kommentaar

Algselt postitas KFS Vaata postitust
                Ära võta midagi isiklikult, et mul oleks vaen teie vastu. Tehke ära. Siis on tehtud
                Pole midagi isiklikku aga meestele trennis saab mainitud su eelvaade ja see on ma arvan heaks motivatsiooni allikaks. Nii et tänud sulle hoopis ja jätka samas vaimus

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                  Märjamaa Kompanii - Tabasalu Palliklubi II

Tabasalu üllatas mind tõeliselt, kuid see väike võit ei tähenda veel midagi. Märjamaa lasi küll endale kaks ära lüüa, kuid tuletagem meelde, et ta vastas ka samaga. Märjamaa ei mängi küll oma nö. pehmel koduväljakul, kuid ei usu, et nad nii kergelt alla annavad. Saavad endal põhi mehed kokku aetud ja annavad tabasalule korraliku lahingu. Ma ei ole veel hästi aru saanud, mis sats see tabasalul on?? Soovitan teil valvsad ja tähelepanelikud olla, sest Märjamaa tahab oma eelmise viigi kõrvale võitu ja mida ta ka arvatavasti teeb!!!

Kui õigesti aru olen saanud, peaks Tabasalu duublis mängima suur hulk (ca 10?) tüüpe, kes eelmisel hooajal IV põhjatsoonis Hansaneti särki kandsid.
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                    Kui õigesti aru olen saanud, peaks Tabasalu duublis mängima suur hulk (ca 10?) tüüpe, kes eelmisel hooajal IV põhjatsoonis Hansaneti särki kandsid.

Jep nii see on!

Kommentaar

See on puhas oletus.

Kommentaar

Küsisin ka Ilma-Ilmari arvamust ja tema juba ei eksi!
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                          optimist mis seal ikka
                          praeguse LAMA ajal peaksidki inimesed optimistlikumad olema

aga mis seal salata, tegelikult me hoiame pöialt ikka Metropoolile ja teistele vanadele olijatele ka

PS: lubame veel et näitame igas mängus optimistlikke hambaid kõigile
                          sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Küsisin ka Ilma-Ilmari arvamust ja tema juba ei eksi!
                            eksis kindlasti. Kes on Ilma-Ilmar ?

Kommentaar

külatark loomulikult

Kommentaar

Teab keegi kui noorelelt saab 4. liigas mängida?

Ette tänades.

Kommentaar

Working...
                                X