Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas näx Vaata postitust
    Kägistaja, loen sinu juttu 200% nõus sinuga ,imestan et kuidas teised siin teie võistkonna kommentaatorid nii erinevalt asja nägid, sinust!:-))
    Vaatasime Eenukiga mängu pealt.
    Tõesti Emmaste oli natuke üle ,aga see ei tähenda võitu. karistasite tõesti ära ,seda valusam oli Emmastele kaotus. Vigade kohta ei kommenteeri, ei näinud kaugelt, aga sinuga taas ühel meelel, metsik omavahel "andmine " käis teil platsil! Ma ei teagi kas alati,ei ole ammu enam näinud teie võiskonda.
    Kunagi ammu sai tabasalu vastu mängitud Hiiu Kaluriga, rohkem ei ole mänginud.
    Jumala pärast loodan, et keegi nüüd ei solvunud!:-)
    Võit on võit- õnnitlused!
    tabasalus pole nii lahjasid mehi, kes su jutu peale kuidagi solvuksid, haha, jää vait
    härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
      See et Emmaste Mängijad palliga mehest maha jäävad ei tähenda et see on kontra, tõmmati lihtsalt kott pähe! Vanameistri värav oli puhas meie kingitus,
      kuna me kuradi uimased ootasime millegipärast kõik vilet!
      u 20-lt meetrilt tugevat alla nurka löödud väravat ei saa kuidagi kingituseks lugeda,kuna pole ju tegemist mingi kaitse prohmakaga.

Kommentaar

Ei löök oli hea, aga tal polex lihtsalt pidanud seda palli üldse olemagi. Ja väljak on vastik ja kohtunik j... ja võistkond ei saa millegiga hakkama, ja kütus on kallis,
        õlut on vähe,

Kommentaar

Kes Tabasalust rääkis?!:-)) Või lahjadest meestest rääkis! Kas tundsid ennast ära?! Tundub et sa solvusid?!Lihtsalt konstanteerisin Kägistaja, sinu oma mehe juttu! Kahju kui sa ei saanud aru,mida ütlesin. Ainult ei saa aru ,miks sa alati kõike negatiivselt võtad või midagi halba kõiges näed?! Kahju sinust!Tubli oled!!

ps lase nüüd tulla oma sõnavalinguga ja nii nagu oskad!
          Head aega!

Algselt postitas volodja Vaata postitust
          tabasalus pole nii lahjasid mehi, kes su jutu peale kuidagi solvuksid, haha, jää vait
          veteran:-)

Kommentaar

Kes Tabasalust rääkis?!:-)) Või lahjadest meestest rääkis! Kas tundsid ennast ära?! Tundub et sa solvusid?!Lihtsalt konstanteerisin Kägistaja, sinu oma mehe juttu! Kahju kui sa ei saanud aru,mida ütlesin. Ainult ei saa aru ,miks sa alati kõike negatiivselt võtad või midagi halba kõiges näed?! Kahju sinust!Tubli oled!!

ps lase nüüd tulla oma sõnavalinguga ja nii nagu oskad!
            Head aega!
            ta ei saanud ennast ära tunda ,kuna ta ei mängi...ja kui oleks mänginud, oleks teie poistel palju suurem murekoorem kanda olnud kui 2-1...aga need kõik on oleksid
            PS. küll saa oma nõutud sõnavalingu ka kätte

Kommentaar

:-):-) Meie?! Ise Emmastes ei mängi.:-)ok hiidlasi pidasid silmas vist!
              Aga seda ma ju tean et tuleb ,aga aru ei saa miks ,alati!!:-) Aga las tulla, mina lõpetasin!:-)
              Edu!

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
              ta ei saanud ennast ära tunda ,kuna ta ei mängi...ja kui oleks mänginud, oleks teie poistel palju suurem murekoorem kanda olnud kui 2-1...aga need kõik on oleksid
              PS. küll saa oma nõutud sõnavalingu ka kätte

Kommentaar

:-):-) Meie?! Ise Emmastes ei mängi.:-)ok hiidlasi pidasid silmas vist!
                Aga seda ma ju tean et tuleb ,aga aru ei saa miks ,alati!!:-) Aga las tulla, mina lõpetasin!:-)
                Edu!
                täpselt,pidasin silmas hiidlasi...

Kommentaar

Nüüd on Märjamaa kord proovida koondiselt punkte näpistada, siis järg Tabasalu enda käes...

Kommentaar

Kunagi ammu sai tabasalu vastu mängitud Hiiu Kaluriga, rohkem ei ole mänginud.
                    Jumala pärast loodan, et keegi nüüd ei solvunud!:-)
                    Võit on võit- õnnitlused!
                    Olen seotud olnud selle neetud Tabasalu Palliklubiga algusest peale ja ei mäleta küll,et Tabasalu oleks eales kohtunud Hiiu Kaluriga.
                    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                      Olen seotud olnud selle neetud Tabasalu Palliklubiga algusest peale ja ei mäleta küll,et Tabasalu oleks eales kohtunud Hiiu Kaluriga.
                      Ikka mängisime! ammu, mäletan ,staadion oli kunagi halb teil seal, kui ei eksi ,mingi suur spordikompleks oli seal staadioni juures! Mingi Tabasalu sats ju oli, kellega mängisime?! Vaevalt et siis ka Kärdla LM oli?! Ok ,ma pean uurima, mis sats oli, annan teada!:-)

Kommentaar

Kle aga enne seda ju oli ka mingi Tabasalu sats ?!
                        Enne kui Tegite Tabasalu Palliklubi?! ehk sellega siis mängisime?! Kas võib olla?!

Algselt postitas Kent Vaata postitust

Kommentaar

Kle aga enne seda ju oli ka mingi Tabasalu sats ?!
                          Enne kui Tegite Tabasalu Palliklubi?! ehk sellega siis mängisime?! Kas võib olla?!
                          Palliklubi on loodud 1995 ja liigas hakkas see punt mängima 1998.
                          Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

küsimus Märjamaale, kas teil Koondisega mäng nädalavahetusel Märjamaal ?

Tahaks väga kaasaelama tulla aga ei tea kuhu, EJL kodukal on kirjas Märjamaa aga kalendris Kadrioru staadion....

info eest ette tänud !
                            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Kadriorus peaks toimuma!

Kommentaar

Algselt postitas Rauul18 Vaata postitust
                                Kadriorus peaks toimuma!
                                Tänud !
                                Aga igaks juhuks soovitan EJL-ist järgi uurida, sest meil juhtus nii et alles täna sain teada, et meie Koondisega mängu aeg ja koht on muudetud.... ja EJL väitis, et nende kodukal on õige info !
                                Algselt meile saadetud kalendris olevad ajad ei pruugi kõik õiged olla ja teie mängu kohaks on kodukal Märjamaa.

Nii et igaksjuhuks soovitan üle küsida, muidu pärast mingi jama ja olen enam kui kindel et õigus jääb sellisel juhul EJL-ile ja Koondisele
                                sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Working...
                                X