Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kägistaja, loen sinu juttu 200% nõus sinuga ,imestan et kuidas teised siin teie võistkonna kommentaatorid nii erinevalt asja nägid, sinust!:-))
Vaatasime Eenukiga mängu pealt.
Tõesti Emmaste oli natuke üle ,aga see ei tähenda võitu. karistasite tõesti ära ,seda valusam oli Emmastele kaotus. Vigade kohta ei kommenteeri, ei näinud kaugelt, aga sinuga taas ühel meelel, metsik omavahel "andmine " käis teil platsil! Ma ei teagi kas alati,ei ole ammu enam näinud teie võiskonda.
Kunagi ammu sai tabasalu vastu mängitud Hiiu Kaluriga, rohkem ei ole mänginud.
Jumala pärast loodan, et keegi nüüd ei solvunud!:-)
Võit on võit- õnnitlused!
tabasalus pole nii lahjasid mehi, kes su jutu peale kuidagi solvuksid, haha, jää vait
härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
See et Emmaste Mängijad palliga mehest maha jäävad ei tähenda et see on kontra, tõmmati lihtsalt kott pähe! Vanameistri värav oli puhas meie kingitus,
kuna me kuradi uimased ootasime millegipärast kõik vilet!
u 20-lt meetrilt tugevat alla nurka löödud väravat ei saa kuidagi kingituseks lugeda,kuna pole ju tegemist mingi kaitse prohmakaga.
Ei löök oli hea, aga tal polex lihtsalt pidanud seda palli üldse olemagi. Ja väljak on vastik ja kohtunik j... ja võistkond ei saa millegiga hakkama, ja kütus on kallis,
õlut on vähe,
Kes Tabasalust rääkis?!:-)) Või lahjadest meestest rääkis! Kas tundsid ennast ära?! Tundub et sa solvusid?!Lihtsalt konstanteerisin Kägistaja, sinu oma mehe juttu! Kahju kui sa ei saanud aru,mida ütlesin. Ainult ei saa aru ,miks sa alati kõike negatiivselt võtad või midagi halba kõiges näed?! Kahju sinust!Tubli oled!!
ps lase nüüd tulla oma sõnavalinguga ja nii nagu oskad!
Head aega!
Kes Tabasalust rääkis?!:-)) Või lahjadest meestest rääkis! Kas tundsid ennast ära?! Tundub et sa solvusid?!Lihtsalt konstanteerisin Kägistaja, sinu oma mehe juttu! Kahju kui sa ei saanud aru,mida ütlesin. Ainult ei saa aru ,miks sa alati kõike negatiivselt võtad või midagi halba kõiges näed?! Kahju sinust!Tubli oled!!
ps lase nüüd tulla oma sõnavalinguga ja nii nagu oskad!
Head aega!
ta ei saanud ennast ära tunda ,kuna ta ei mängi...ja kui oleks mänginud, oleks teie poistel palju suurem murekoorem kanda olnud kui 2-1...aga need kõik on oleksid
PS. küll saa oma nõutud sõnavalingu ka kätte
:-):-) Meie?! Ise Emmastes ei mängi.:-)ok hiidlasi pidasid silmas vist!
Aga seda ma ju tean et tuleb ,aga aru ei saa miks ,alati!!:-) Aga las tulla, mina lõpetasin!:-)
Edu!
ta ei saanud ennast ära tunda ,kuna ta ei mängi...ja kui oleks mänginud, oleks teie poistel palju suurem murekoorem kanda olnud kui 2-1...aga need kõik on oleksid
PS. küll saa oma nõutud sõnavalingu ka kätte
:-):-) Meie?! Ise Emmastes ei mängi.:-)ok hiidlasi pidasid silmas vist!
Aga seda ma ju tean et tuleb ,aga aru ei saa miks ,alati!!:-) Aga las tulla, mina lõpetasin!:-)
Edu!
Kunagi ammu sai tabasalu vastu mängitud Hiiu Kaluriga, rohkem ei ole mänginud.
Jumala pärast loodan, et keegi nüüd ei solvunud!:-)
Võit on võit- õnnitlused!
Olen seotud olnud selle neetud Tabasalu Palliklubiga algusest peale ja ei mäleta küll,et Tabasalu oleks eales kohtunud Hiiu Kaluriga.
Olen seotud olnud selle neetud Tabasalu Palliklubiga algusest peale ja ei mäleta küll,et Tabasalu oleks eales kohtunud Hiiu Kaluriga.
Ikka mängisime! ammu, mäletan ,staadion oli kunagi halb teil seal, kui ei eksi ,mingi suur spordikompleks oli seal staadioni juures! Mingi Tabasalu sats ju oli, kellega mängisime?! Vaevalt et siis ka Kärdla LM oli?! Ok ,ma pean uurima, mis sats oli, annan teada!:-)
Tänud !
Aga igaks juhuks soovitan EJL-ist järgi uurida, sest meil juhtus nii et alles täna sain teada, et meie Koondisega mängu aeg ja koht on muudetud.... ja EJL väitis, et nende kodukal on õige info !
Algselt meile saadetud kalendris olevad ajad ei pruugi kõik õiged olla ja teie mängu kohaks on kodukal Märjamaa.
Nii et igaksjuhuks soovitan üle küsida, muidu pärast mingi jama ja olen enam kui kindel et õigus jääb sellisel juhul EJL-ile ja Koondisele
Kommentaar