Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
    Teen ka väikese ennustuse:
    Rapla - Guwalda 3:0
    Emmaste - Rolling 4:0
    L-Läänemaa - Märjamaa 1:3
    Metropool - Saaremaa 1:3
    Lelle - Alexela 1:4
    Koondis - Tabasalu 6:2
    kui aus olla siis mul savi seitse teie ennustusest ja muust, see foormu on saastaks läinud tänu mõningatele

Kommentaar

No ja te ei pea nüüd seda ropendamist nina alla hõõruma hakkama

Kommentaar

Algselt postitas mik268 Vaata postitust
        kui aus olla siis mul savi seitse teie ennustusest ja muust, see foormu on saastaks läinud tänu mõningatele
        jah, metropolist tulevad ainult mõistlikud inimesed ja suurem mängijad, te siin foorumis olete kõik selle foorumis ära rikkunud, meie metropoli meeskond on aga see eest jube hea nii väljakul kui ka eraelus
        härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

mis juhtus`?

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
            jah, metropolist tulevad ainult mõistlikud inimesed ja suurem mängijad, te siin foorumis olete kõik selle foorumis ära rikkunud, meie metropoli meeskond on aga see eest jube hea nii väljakul kui ka eraelus
            Kuule Volodja,saa üle juba,sa võiksid kõik enda kommenteerimised üle vaadata,mis sa siin öelnud oled teiste kohta. See on lihtne,ma võin sind õpetada, klikka oma nimele ja vaata enda tehtud kommentaare.
            Noo ja sealt leidub nii mõndagi.Lihtsalt paljud kes siin (IV lääs) eelmine aasta olid,tahaksid väga et jutt jääks mängu analüüsimise peale,nagu see varem oli,mitte et igaüks tambiks kõiki mutta.
            Saa aru et lõpuks jäävadki siia mölisema aint need vähesed võibolla kes tahavadki mingit jama ajada.Ega endalgi hakkab vaikselt üle viskama.
            Ma ei tea kas sa oled ise Alexela mängumees? Kui oled siis saan aru su kaotusest,aga mis toimub väljakul,see jääb väljakule.
            Aga kui sa oled niisama lahe Kommenteerija,siis EDU edaspidiseks.

Kommentaar

See voor juhtub nii!

Rapla JK Atli II-Pärnu WC Guwalda 3-1
              Emmaste JK Dagöplast-Rolling Doors 3-2
              Lõuna-Läänemaa JK-Märjamaa Kompanii 2-5
              FC Metropool Pärnu-SaareMaa JK aaMeraaS 2-2
              FC Lelle-PSK Alexela 3-4
              Eesti Koondis-Tabasalu Palliklubi II 2-3

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                Kuule Volodja,saa üle juba,sa võiksid kõik enda kommenteerimised üle vaadata,mis sa siin öelnud oled teiste kohta. See on lihtne,ma võin sind õpetada, klikka oma nimele ja vaata enda tehtud kommentaare.
                Noo ja sealt leidub nii mõndagi.Lihtsalt paljud kes siin (IV lääs) eelmine aasta olid,tahaksid väga et jutt jääks mängu analüüsimise peale,nagu see varem oli,mitte et igaüks tambiks kõiki mutta.
                Saa aru et lõpuks jäävadki siia mölisema aint need vähesed võibolla kes tahavadki mingit jama ajada.Ega endalgi hakkab vaikselt üle viskama.
                Ma ei tea kas sa oled ise Alexela mängumees? Kui oled siis saan aru su kaotusest,aga mis toimub väljakul,see jääb väljakule.
                Möla tuli Tabasaluga. Loodetavasti ka läheb.
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

ära nüüd pilli, küll kõik saab jälle korda...

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                    Mis mõtet on hädaldada, kui ei meeldi mingi jutt siis ära sekku ,lase see mööda endast...Kui tahad midagi analüüsida ,siis anlüüsi ! kui kedagi huvitab see analüüs siis ta ka vastab sellele...ja mis puutub sellesse ,et tabasalu tuli koos mölaga ,siis ta läheb ka järgmine aasta koos Mölaga III liigasse .
                    Siis saate segamatult analüüse üksteisega vahetada...

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                      Ma ei saa ka aru mis toimub? Mul eraelus läheb jube sitasti kõik, aga väljakul olen jube hea ikka. Esimesed kolm lähevad kolmandasse liigasse. Kaks viimast kukuvad Meistriliigasse. Kurat siis ei jäägi keegi siia ju? Ma ei saa aru ikka...haige koht see soccernet ju..

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                        Ma ei saa ka aru mis toimub? Mul eraelus läheb jube sitasti kõik, aga väljakul olen jube hea ikka. Esimesed kolm lähevad kolmandasse liigasse. Kaks viimast kukuvad Meistriliigasse. Kurat siis ei jäägi keegi siia ju? Ma ei saa aru ikka...haige koht see soccernet ju..
                        ulme eks

Kommentaar

imperia, vaata et sa nutma ei hakka..

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                            ära süüdista soccerneti selles, et mingid mölaoinad siin endale kergetviisi bänni nuruvad.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                              ära süüdista soccerneti selles, et mingid mölaoinad siin endale kergetviisi bänni nuruvad.
                              Bänni nuruvad? huumorikutsikas.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                                kuulete jalgapalli geeniused kui nn. mölaoinaid ei oleks ei toimuks siin foorumis mitte midagi peale selle, et keegi kirjutab palju seis jäi...ja ära ähvarda oma bänniga

Kommentaar

Working...
                                X