Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

seal looduslik muru ikka, kuigi väljaku kõrval on ka mõnesajaruudune kunstmuruplats
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kus õiget jalgpalli mängitakse? murul ikka

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
        seal looduslik muru ikka, kuigi väljaku kõrval on ka mõnesajaruudune kunstmuruplats
        tegelikult on meil naturaalmuru aga vedasime sinna rohelise vaiba peale

kui nüüd tõsiselt rääkida, siis meil ikka jah naturaalmuru ja plats parem kui kunagi varem, sai kevadel väike hooldus tehtud ja nüüd täitsa mõnus !
        Alexela ja Lelle meil seal käinud sellel aastal, nii et äkki avaldavad oma sõltumatu arvamuse...
        sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Selge,näeme siis mängime

Kommentaar

Koondis-Tabasalu 5-2

No meile kohe üldse ei sobinud kui nad teisel poolaja 10kesi mängisid.
            Istusid põhimõtteliselt enda poolel ja tagusid pikka palli mis kahjuks on neil ka hästi käpas. Ja noh kui Tohver meie kaitsjate vahelt lihtsalt läbi jookseb siis pole tulemuses ka midagi imestada. P.S Ma küll lubasin et me võidame aga ma mõtlesin tegelt et teises ringis, praegu ei viitcind!

Kommentaar

Keegi tahab osta piletit homsele eesti-portugali m2ngule? 300...kui pakub huvi võtke ühendust 58289320 Kätte saab pileti keilast!
              nr 12

Kommentaar

Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitust
                Keegi tahab osta piletit homsele eesti-portugali m2ngule? 300...kui pakub huvi võtke ühendust 58289320 Kätte saab pileti keilast!
                kutt, vali õige teema oma pileti maha parseldamiseks:
                http://foorum.soccernet.ee/forumdisplay.php?f=55

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                  Koondis-Tabasalu 5-2

No meile kohe üldse ei sobinud kui nad teisel poolaja 10kesi mängisid.
                  Istusid põhimõtteliselt enda poolel ja tagusid pikka palli mis kahjuks on neil ka hästi käpas. Ja noh kui Tohver meie kaitsjate vahelt lihtsalt läbi jookseb siis pole tulemuses ka midagi imestada. P.S Ma küll lubasin et me võidame aga ma mõtlesin tegelt et teises ringis, praegu ei viitcind!
                  No ikka teine ring ,hoiab põnevust kauem.Eks tabasalus mängides on kõigil raske isegi koondisel!!!

Kommentaar

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
                    No ikka teine ring ,hoiab põnevust kauem.Eks tabasalus mängides on kõigil raske isegi koondisel!!!
                    hahaha liiga suurimad mölalõuad said vastu pükse ja teine ring paneta ära....humoristid!

Kommentaar

Algselt postitas viik Vaata postitust
                      hahaha liiga suurimad mölalõuad said vastu pükse ja teine ring paneta ära....humoristid!
                      me saime vastu pükse,sa saad taha kloun oled ise mämgumees ka kuskil või oled lihtsalt villane?

Kommentaar

Tabasalu, ma arvan ,et enamus mõtlevad nii nagu "viik" ütles.

Kommentaar

me saime vastu pükse,sa saad taha kloun oled ise mämgumees ka kuskil või oled lihtsalt villane?
                          lihtsalt villane! Ära põe!

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
                            Tabasalu, ma arvan ,et enamus mõtlevad nii nagu "viik" ütles.
                            ma arvan ka ,et enamus mõtleb nii...aa saa oled ülijulge ütlesid kõik kohe välja...julge hundi selg on jalajälgi täis...

Kommentaar

selline seosetu ja ebaterve möla meenutaks mulle nagu midagi/kedagi....ahjah:

tervitusi sulle NR12!

Kommentaar

Hea töö kuramusevaim

Kommentaar

Working...
                                X