Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
seal looduslik muru ikka, kuigi väljaku kõrval on ka mõnesajaruudune kunstmuruplats
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
seal looduslik muru ikka, kuigi väljaku kõrval on ka mõnesajaruudune kunstmuruplats
tegelikult on meil naturaalmuru aga vedasime sinna rohelise vaiba peale
kui nüüd tõsiselt rääkida, siis meil ikka jah naturaalmuru ja plats parem kui kunagi varem, sai kevadel väike hooldus tehtud ja nüüd täitsa mõnus !
Alexela ja Lelle meil seal käinud sellel aastal, nii et äkki avaldavad oma sõltumatu arvamuse...
No meile kohe üldse ei sobinud kui nad teisel poolaja 10kesi mängisid.
Istusid põhimõtteliselt enda poolel ja tagusid pikka palli mis kahjuks on neil ka hästi käpas. Ja noh kui Tohver meie kaitsjate vahelt lihtsalt läbi jookseb siis pole tulemuses ka midagi imestada. P.S Ma küll lubasin et me võidame aga ma mõtlesin tegelt et teises ringis, praegu ei viitcind!
No meile kohe üldse ei sobinud kui nad teisel poolaja 10kesi mängisid.
Istusid põhimõtteliselt enda poolel ja tagusid pikka palli mis kahjuks on neil ka hästi käpas. Ja noh kui Tohver meie kaitsjate vahelt lihtsalt läbi jookseb siis pole tulemuses ka midagi imestada. P.S Ma küll lubasin et me võidame aga ma mõtlesin tegelt et teises ringis, praegu ei viitcind!
No ikka teine ring ,hoiab põnevust kauem.Eks tabasalus mängides on kõigil raske isegi koondisel!!!
Kommentaar