Algselt postitas helvety
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas helvety Vaata postitustVõi tuleb loota, et Tabasalu edasi siit saab sest tundub, et nr. 12 pole ainuke....
Kommentaar
-
eks tuleb lihtsalt leppida, et Tabasalu kutid endale steroide süstivad ja siin oma madalat enesehinnangut välja elamas käivadI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitusteks tuleb lihtsalt leppida, et Tabasalu kutid endale steroide süstivad ja siin oma madalat enesehinnangut välja elamas käivad,mu enesehinnang on jummala kõrge
,steroide pole vaja ja soovitus sulle ära käi siin foorumis, kui ei kannata ei kriitikat ega vähe teravamat juttu, anna oma arvuti vaestele ,et kiusatus éi saaks sinust võitu ja ehk magad ka paremin kui siin foorumis ei käi...
Kommentaar
-
Algselt postitas NR12 Vaata postitustkuule tont...jah tont oled,mu enesehinnang on jummala kõrge
,steroide pole vaja ja soovitus sulle ära käi siin foorumis, kui ei kannata ei kriitikat ega vähe teravamat juttu, anna oma arvuti vaestele ,et kiusatus éi saaks sinust võitu ja ehk magad ka paremin kui siin foorumis ei käi...
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustMa vaatan, et sulle meeldib viha siin külvata. Teeme nii, et vigastatud mehed teiste TabII meeste eest ei räägi
Millal sa terveks saad, meil on mängijaid juurde vaja
Kommentaar
-
Algselt postitas NR12 Vaata postitustkuule tont...jah tont oled,mu enesehinnang on jummala kõrge
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOleks nii k2va mees ka väljakul,kui siin foorumis oleks Tabasalu II tabelis kõrgemal ja õpiksid pen lööma.
Kommentaar
-
Proovi veel.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOleks nii k2va mees ka väljakul,kui siin foorumis oleks Tabasalu II tabelis kõrgemal ja õpiksid pen lööma.
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustMis need Pendlad siia tabelisse puutuvad!
Kommentaar
-
Ennustus 10 vooruks.
Aitab selles tühjast mölast ja pange ennustusi 10 vooruks
Rolling Doors-Rapla JK Atli II 2:3
Märjamaa Kompanii-FC Metropool Pärnu1:3
Tabasalu Palliklubi II-Lõuna-Läänemaa JK 5:0
PSK Alexela-SaareMaa JK aaMeraaS 0:4
Pärnu WC Guwalda-Eesti Koondis 0:15
FC Lelle-Emmaste JK Dagöplast 2:0 (0:2)Kuna mäng lükati edasi siis Lelle kaotab oma hoo, mis neil eelmine voor oli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar