Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas helvety Vaata postitust
    Mis kamarajura sa ajad?
    sa oled ERILINE

Kommentaar

Ma ütlex ainult et kui teile ei meeldi möla siis ärge alluge provokatsioonidele. Tõmba hiirega nats allapoole ja ongi möla kadund.

Kommentaar

Algselt postitas helvety Vaata postitust
        Või tuleb loota, et Tabasalu edasi siit saab sest tundub, et nr. 12 pole ainuke....
        Nimetad veel mõned??

Kommentaar

kõige lihtsam on tabasalut lihtsalt võita ja möla poole vähem
          MINU ISIKLIK ARVAMUS meie kahjuks sellega hakkama ei saanud(aga 2ring mine tea)

Kommentaar

eks tuleb lihtsalt leppida, et Tabasalu kutid endale steroide süstivad ja siin oma madalat enesehinnangut välja elamas käivad
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
              eks tuleb lihtsalt leppida, et Tabasalu kutid endale steroide süstivad ja siin oma madalat enesehinnangut välja elamas käivad
              kuule tont...jah tont oled ,mu enesehinnang on jummala kõrge ,steroide pole vaja ja soovitus sulle ära käi siin foorumis, kui ei kannata ei kriitikat ega vähe teravamat juttu, anna oma arvuti vaestele ,et kiusatus éi saaks sinust võitu ja ehk magad ka paremin kui siin foorumis ei käi...

Kommentaar

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
                kuule tont...jah tont oled ,mu enesehinnang on jummala kõrge ,steroide pole vaja ja soovitus sulle ära käi siin foorumis, kui ei kannata ei kriitikat ega vähe teravamat juttu, anna oma arvuti vaestele ,et kiusatus éi saaks sinust võitu ja ehk magad ka paremin kui siin foorumis ei käi...
                Oleks nii k2va mees ka väljakul,kui siin foorumis oleks Tabasalu II tabelis kõrgemal ja õpiksid pen lööma.
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                  Ma vaatan, et sulle meeldib viha siin külvata. Teeme nii, et vigastatud mehed teiste TabII meeste eest ei räägi

Millal sa terveks saad, meil on mängijaid juurde vaja
                  Arvatavasti hakkan peale puhkust mängima,trenni vaikselt proovib järgmine nädal teha. Mis viha ma siin ikka külvan...mõni mõistab mõni mitte...need kes ei mõista on vihased

Kommentaar

Selles su viga vist ongi, et enesehinnang liiga kõrge. Ma ei ütle , et te nõrgad olete aga kõrini sellest kuidas lubade kõigile ära teha jne. Vähem sõnu rohkem tulemust.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      Oleks nii k2va mees ka väljakul,kui siin foorumis oleks Tabasalu II tabelis kõrgemal ja õpiksid pen lööma.
                      Kuule saa kaineks ja löö kodus oma pendlaid...

Kommentaar

Mu huumorisoon on nii kõrgelt arenenud, et ma ei ole võimeline sinusuguste peale kurjaks saama. Saan aru, et sa püüad tatipritsimisega kõigest väest mind endast välja viia, aga natuke vale ilmakaare suunas lõugad.

Proovi veel.
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                          Mis need Pendlad siia tabelisse puutuvad!

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                            Mis need Pendlad siia tabelisse puutuvad!
                            ma arvan, et sama palju kui NR12-e ja Tabasalu enesehinnang. kuid see kõigest mu enda arvamus...

Kommentaar

jee palärmo küta na
                              mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Ennustus 10 vooruks.
                                Aitab selles tühjast mölast ja pange ennustusi 10 vooruks
                                Rolling Doors-Rapla JK Atli II 2:3
                                Märjamaa Kompanii-FC Metropool Pärnu1:3
                                Tabasalu Palliklubi II-Lõuna-Läänemaa JK 5:0
                                PSK Alexela-SaareMaa JK aaMeraaS 0:4
                                Pärnu WC Guwalda-Eesti Koondis 0:15
                                FC Lelle-Emmaste JK Dagöplast 2:0 (0:2)Kuna mäng lükati edasi siis Lelle kaotab oma hoo, mis neil eelmine voor oli.

Kommentaar

Working...
                                X