Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Chelseafan Vaata postitust
    Metropol - Narva trans Päris hea karikamäng
    lykkame ära silmad kinni

Kommentaar

peaks kohe kaasa elama tulema teile:d

Kommentaar

jo teie kõikk kes te siin kirjutate ma löön teid kõikki ära ma ei viitssii seda jama kuulata f.... see tabasalu nõrgad olete

Kommentaar

Algselt postitas 17midaveelvaja Vaata postitust
          jo teie kõikk kes te siin kirjutate ma löön teid kõikki ära ma ei viitssii seda jama kuulata f.... see tabasalu nõrgad olete
          Sul oleks vaja Jüri Ennetit.

Kommentaar

Algselt postitas 17midaveelvaja Vaata postitust
            jou rambo,ära enam peale võta...pihku võid lüüa...muuks sa võimeline tõenäoliselt ei ole...

Kommentaar

Mis värvi Tabasalu särgid on?

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                Sinistes,aga kas neil veel mingeid särke on seda ei oska üelda.
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                  Tuleme valgete särkidega.
                  Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
                    sa heinz oled poolik vähe aa ole edasi,loe natuke millest selline kaotus tuli,siis äkki mõistad...teine ring on veel ees ja see võit mis saite tabasalu üle kodus ,selle võite ära unustada ,sest tabasalus saab teil väga raske olema,mis puudutab kolmandat liigat siis 36 punkti on meil veel maksimaalselt võimalik võtta seega...tuletan sulle meelde ,et tegemist on neljanda liigaga ja siin võite hooaja lõpus leida ka ennast üllatuseks tabeli alumisest otsast...
                    sorri see vana postitus, aga mind häirib selline jama jutt mida sa suust ajad, tegemist on 4 liigaga, aga te olete ikka seal 6. kohal. Ja läänemaa kaotuse peale ütlen , kaotus on kaotus ja vabandusi pole vaja .

Kommentaar

Algselt postitas #12. Vaata postitust
                      sorri see vana postitus, aga mind häirib selline jama jutt mida sa suust ajad, tegemist on 4 liigaga, aga te olete ikka seal 6. kohal. Ja läänemaa kaotuse peale ütlen , kaotus on kaotus ja vabandusi pole vaja .
                      tundub ,et oled lagipähe nati päikest saanud...käi arstil ära,saad korda...hetke 6 koht ei loe suurt midagi ,kui pool hooaega on veel ees...sellest läänemaa mängust ma ei viitsi siin sinuga rääkida see teema on juba läbi võetud...ja 4 liiga jutuga sihin sinna et kõik võivad kõigile kaotada ja samas ka kõiki võita(koondisega on teine teema)..aa sa vist ei saa sellest aru kuna...tead isegi...

Kommentaar

tundub ,et oled lagipähe nati päikest saanud...käi arstil ära,saad korda...hetke 6 koht ei loe suurt midagi ,kui pool hooaega on veel ees...sellest läänemaa mängust ma ei viitsi siin sinuga rääkida see teema on juba läbi võetud...ja 4 liiga jutuga sihin sinna et kõik võivad kõigile kaotada ja samas ka kõiki võita(koondisega on teine teema)..aa sa vist ei saa sellest aru kuna...tead isegi...
                        Sa oled lihtsalt nii deep vend et ma ei suuda ära oodata sinu nägemist.

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                          kahjuks pole tunded vastastikused...

Kommentaar

keegi 220 iq-ga tegelane peaks tegema siia foorumisse ellujäämisõpetuse
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                              Kui ma ei eksi siis ta on Tabasalu ründaja. Vist oli number 69.

Kommentaar

teil oli sama plats, sama pall ja sama kohtunik, yhesõnaga võrdsed tingimused ja teie saite lutti. Ei ole mõtet siin nutta ega halada sellepärast ja veel enam vabandusi otsida. Lihtsalt olite nõrgad see päev.

Kommentaar

Working...
                                X