Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sa heinz oled poolik vähe aa ole edasi,loe natuke millest selline kaotus tuli,siis äkki mõistad...teine ring on veel ees ja see võit mis saite tabasalu üle kodus ,selle võite ära unustada ,sest tabasalus saab teil väga raske olema,mis puudutab kolmandat liigat siis 36 punkti on meil veel maksimaalselt võimalik võtta seega...tuletan sulle meelde ,et tegemist on neljanda liigaga ja siin võite hooaja lõpus leida ka ennast üllatuseks tabeli alumisest otsast...
sorri see vana postitus, aga mind häirib selline jama jutt mida sa suust ajad, tegemist on 4 liigaga, aga te olete ikka seal 6. kohal. Ja läänemaa kaotuse peale ütlen , kaotus on kaotus ja vabandusi pole vaja .
sorri see vana postitus, aga mind häirib selline jama jutt mida sa suust ajad, tegemist on 4 liigaga, aga te olete ikka seal 6. kohal. Ja läänemaa kaotuse peale ütlen , kaotus on kaotus ja vabandusi pole vaja .
tundub ,et oled lagipähe nati päikest saanud...käi arstil ära,saad korda...hetke 6 koht ei loe suurt midagi ,kui pool hooaega on veel ees...sellest läänemaa mängust ma ei viitsi siin sinuga rääkida see teema on juba läbi võetud...ja 4 liiga jutuga sihin sinna et kõik võivad kõigile kaotada ja samas ka kõiki võita(koondisega on teine teema)..aa sa vist ei saa sellest aru kuna...tead isegi...
tundub ,et oled lagipähe nati päikest saanud...käi arstil ära,saad korda...hetke 6 koht ei loe suurt midagi ,kui pool hooaega on veel ees...sellest läänemaa mängust ma ei viitsi siin sinuga rääkida see teema on juba läbi võetud...ja 4 liiga jutuga sihin sinna et kõik võivad kõigile kaotada ja samas ka kõiki võita(koondisega on teine teema)..aa sa vist ei saa sellest aru kuna...tead isegi...
Sa oled lihtsalt nii deep vend et ma ei suuda ära oodata sinu nägemist.
keegi 220 iq-ga tegelane peaks tegema siia foorumisse ellujäämisõpetuse
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
teil oli sama plats, sama pall ja sama kohtunik, yhesõnaga võrdsed tingimused ja teie saite lutti. Ei ole mõtet siin nutta ega halada sellepärast ja veel enam vabandusi otsida. Lihtsalt olite nõrgad see päev.
Kommentaar