Algselt postitas wiinuks
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tasuline litsenseerimine madalates liigates
Collapse
X
-
Küsi Jalgpalliliidust lähedal resideeruvate kohtunike kohta ning uuri, kes teil püsivalt hakkaks käima. Üks püsiv kohtunik ja polegi vaja iga kord orgunnida.
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustvabandust, mõtlesin kolmandat. Igas külas ei pruugi olla ju loaga kohtuniku + olen aru saanud ,et neid kohtunike pole ka igalt poolt võtta..
Kommentaar
-
Algselt postitas moiva Vaata postitustKüsi Jalgpalliliidust lähedal resideeruvate kohtunike kohta ning uuri, kes teil püsivalt hakkaks käima. Üks püsiv kohtunik ja polegi vaja iga kord orgunnida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bil di Mess Vaata postitustAsja idee on laiem. Jalkaliidus on sellel aastal käivitumas UEFA kohtunike regionaalse koolituse programm, kus Eesti on jagatud viieks piirkonnaks ja igaühes neist on omad koolitajad. Ei ole vaja otsida juba olemasolevaid kohtunikke vaid saata oma klubist mõni mees koolitusele ja ongi asi lahendatud. Paljudes klubides on nn 15. - 17-ndaid mehi, kes pääsevad platsile harva 10 minutiks või siis mitte üldse ei mahu meeskonda. Nende jaoks on see väga hea võimalus oma klubi ja jalgpalli juures püsimiseks ning kasulik olemiseks. Samas võib läbi selle leida ka uusi andeid vilepuhujate seltskonda, kes ei pea piirduma üksnes 3. liigas lipuvehkimisega. Varsti peaks inf ka klubidesse jõudma uute koolituste osas. Seega otsige mehed välja ja andke lipud pihku...
Kommentaar
-
Algselt postitas CM Vaata postitustpaistab, et teise liiga mängijad peavad maksma kolmanda liigade kohtunike eest...
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSamas võib ju II liigast ääred ära võtta.ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...
Kommentaar
-
Kui seda raha nii vähe on, siis miks peab seda veel selleks kulutama, et igaühele ajakirja koju saata? Nagu ma aru saan, maksab ajakirja aastatellimus 300 krooni, st nt ilma ajakirja tellimuseta võiks seal litsentsitasust julgelt näiteks 100 maha võtta. Või on oluline maailmale suurt tiraazinumbrit näidata?
Kommentaar
-
Algselt postitas waterhaul Vaata postitustKui seda raha nii vähe on, siis miks peab seda veel selleks kulutama, et igaühele ajakirja koju saata? Nagu ma aru saan, maksab ajakirja aastatellimus 300 krooni, st nt ilma ajakirja tellimuseta võiks seal litsentsitasust julgelt näiteks 100 maha võtta. Või on oluline maailmale suurt tiraazinumbrit näidata?
OT küsimus sulle ka.. Kas Twister ikka jätkab?
Kommentaar
-
Algselt postitas waterhaul Vaata postitustKui seda raha nii vähe on, siis miks peab seda veel selleks kulutama, et igaühele ajakirja koju saata? Nagu ma aru saan, maksab ajakirja aastatellimus 300 krooni, st nt ilma ajakirja tellimuseta võiks seal litsentsitasust julgelt näiteks 100 maha võtta. Või on oluline maailmale suurt tiraazinumbrit näidata?
Oluline on suurt tiraazinumbrit näidata potensiaalsetele reklaami ostjatele selles ajakirjas.
Muideks ajakiri on kuidagi lahjaks jäänud viimasel ajal. Alguses tundus kuidagi huvitavam.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitustKuidas selle litsenseerimisega nüüd on? Kas mängijaid saab litsenseerida terve aja, kui aken on avatud, või peab see tehtud olema Märtsiks vms? Ja meeskonna mingi koosseis peab esitatud olema juba Märtsiks?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar