koostöös EJLi arvutigurudega saadi alles täna lõunaks protokollid ülesse, samas üks mäng pole ikkagi üleval, aga oleks vaja teada, mis seis on kaartidega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustkoostöös EJLi arvutigurudega saadi alles täna lõunaks protokollid ülesse, samas üks mäng pole ikkagi üleval, aga oleks vaja teada, mis seis on kaartidega.
Nii et EJLi poolt võivad ka asjad venida.
Kommentaar
-
Algselt postitas kristjan27 Vaata postitustVaata Angelo, igal mängijal ongi õigus ütelda kohtunikule, et ta täielik debiilik on, aga kohtunikul on õigus selle "miks mitte arvamuse välja ütlejale" punast kaarti näidata. Kas sa Angelo olid ise kohapeal mängu vaatamas? Kui jah, siis räägi, mis mängupildis niivõrd valesti oli?
Lihtsalt ma tean tunne kui ei saa sõna hoita.
Isegi olen kohtunik, ja nõustan temaga et punast andsis, see pole punkt. Oli alati punane kaard.
Aga olen mängja ka, siis ei saa õelda et see oli vale käitumine.
Toimub, lihtsalt
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustEi, ma polnud sinna.
Lihtsalt ma tean tunne kui ei saa sõna hoita.
Isegi olen kohtunik, ja nõustan temaga et punast andsis, see pole punkt. Oli alati punane kaard.
Aga olen mängja ka, siis ei saa õelda et see oli vale käitumine.
Toimub, lihtsalt
edu angelo
Kommentaar
-
Algselt postitas kristjan27 Vaata postitustteema lukus juba
edu angelo
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustSee google translate on kohutav asi....Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Vaikige, debiilikud!
Angelo pole ka eestlane, aga tavähemalt püüab eesti keelt rääkida. Enamus inimesi saavad vähemalt aru mmida ta öelda tahab. Kui midagi targemat teha pole siis lööge pihku ja olge vait.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVaikige, debiilikud!
Angelo pole ka eestlane, aga tavähemalt püüab eesti keelt rääkida. Enamus inimesi saavad vähemalt aru mmida ta öelda tahab. Kui midagi targemat teha pole siis lööge pihku ja olge vait.
Angelo räägib isegi hästi juba eesti keelt.
Terve elu Eestis elanud venelasedki ei suuda kõik eesti keelt selgeks õppida.
Eesti vuti koondises on isegi vene päritolu mängijaid, kes püüavad vähemalt Eesti keelt rääkida (Zenjov) kuigi ka neil ei ole täiesti vigadeta. Müts maha nende ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustEesti vuti koondises on isegi vene päritolu mängijaid, kes püüavad vähemalt Eesti keelt rääkida (Zenjov) kuigi ka neil ei ole täiesti vigadeta. Müts maha nende ees.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustMöh? Miks Zenjov välja on toodud? Kõik vene päritolu tüübid räägivad eesti keelt ju, ainuke kellel kõige suurem probleem on, on iovMuud ei midagi. Tõesti, kõik koondise mängijad räägivad eesti keelt. Zenjovil oli selles intervius ka suht konarlike kohti aga see isegi ei häirinud mind, sest ta rääkis eesti keeles nii hästi kui oskas.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustViimane interviu vene päritolu koondise mängijaga jäi mul meelde ZenjovMuud ei midagi. Tõesti, kõik koondise mängijad räägivad eesti keelt. Zenjovil oli selles intervius ka suht konarlike kohti aga see isegi ei häirinud mind, sest ta rääkis eesti keeles nii hästi kui oskas.
Polegi väga oluline,et kui hästi oskad, vaid just oluline et sa üritad purssida. Enamus meie vene mutte ja härrasi põhimõtteliselt ei taha eesti keelt rääkida.
Kommentaar
-
Google translate ei kasuta, aga abiseks mul on selle kui sõna ei tuleta meelde: http://aare.pri.ee/dictionary.html?switch=et
Muidugi tean et mõnikord lause ehitamine on natukene naljakas, aga ikka proovin sõnumi saata. Kirjutama on lihtsam, on aeg mõtlema ja organiseerida.
Aga tänan kes hindab minu effort ja kedagi, nagu Rein, teab et mina seda tegelikult teen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar