Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

koostöös EJLi arvutigurudega saadi alles täna lõunaks protokollid ülesse, samas üks mäng pole ikkagi üleval, aga oleks vaja teada, mis seis on kaartidega.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
      koostöös EJLi arvutigurudega saadi alles täna lõunaks protokollid ülesse, samas üks mäng pole ikkagi üleval, aga oleks vaja teada, mis seis on kaartidega.
      Kui aus olla siis 10-dal kuupäeval oli mul mäng, mille protokoll koheselt peale mängu sai ära viidud, kuid endiselt pole ylesse pandud

Nii et EJLi poolt võivad ka asjad venida.

Kommentaar

Tavaliselt venivadki. Aga laisa kohtuniku näeb ka kohe ära, nii kui sisestamised tehtud ja osa protokolle puudu. Seekord siis Devili mainitud mängu kohtunik.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
          Vaata Angelo, igal mängijal ongi õigus ütelda kohtunikule, et ta täielik debiilik on, aga kohtunikul on õigus selle "miks mitte arvamuse välja ütlejale" punast kaarti näidata. Kas sa Angelo olid ise kohapeal mängu vaatamas? Kui jah, siis räägi, mis mängupildis niivõrd valesti oli?
          Ei, ma polnud sinna.
          Lihtsalt ma tean tunne kui ei saa sõna hoita.
          Isegi olen kohtunik, ja nõustan temaga et punast andsis, see pole punkt. Oli alati punane kaard.
          Aga olen mängja ka, siis ei saa õelda et see oli vale käitumine.
          Toimub, lihtsalt

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
            Ei, ma polnud sinna.
            Lihtsalt ma tean tunne kui ei saa sõna hoita.
            Isegi olen kohtunik, ja nõustan temaga et punast andsis, see pole punkt. Oli alati punane kaard.
            Aga olen mängja ka, siis ei saa õelda et see oli vale käitumine.
            Toimub, lihtsalt
            teema lukus juba

edu angelo

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
              teema lukus juba

edu angelo
              Ma tean, aga pole näinud varem sinu vastus siis tahaksin täpsustama oma arvamus

Kommentaar

See google translate on kohutav asi....

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                  See google translate on kohutav asi....
                  Angelo räägib eesti keelt, ära hakka kõvatama.
                  Newton Heath 1878

Kommentaar

See pole eesti keel.
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Vaikige, debiilikud!
                      Angelo pole ka eestlane, aga tavähemalt püüab eesti keelt rääkida. Enamus inimesi saavad vähemalt aru mmida ta öelda tahab. Kui midagi targemat teha pole siis lööge pihku ja olge vait.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Vaikige, debiilikud!
                        Angelo pole ka eestlane, aga tavähemalt püüab eesti keelt rääkida. Enamus inimesi saavad vähemalt aru mmida ta öelda tahab. Kui midagi targemat teha pole siis lööge pihku ja olge vait.
                        Tubli, duubeldan.
                        Angelo räägib isegi hästi juba eesti keelt.
                        Terve elu Eestis elanud venelasedki ei suuda kõik eesti keelt selgeks õppida.
                        Eesti vuti koondises on isegi vene päritolu mängijaid, kes püüavad vähemalt Eesti keelt rääkida (Zenjov) kuigi ka neil ei ole täiesti vigadeta. Müts maha nende ees.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                          Eesti vuti koondises on isegi vene päritolu mängijaid, kes püüavad vähemalt Eesti keelt rääkida (Zenjov) kuigi ka neil ei ole täiesti vigadeta. Müts maha nende ees.
                          Möh? Miks Zenjov välja on toodud? Kõik vene päritolu tüübid räägivad eesti keelt ju, ainuke kellel kõige suurem probleem on, on Šišov
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                            Möh? Miks Zenjov välja on toodud? Kõik vene päritolu tüübid räägivad eesti keelt ju, ainuke kellel kõige suurem probleem on, on Šišov
                            Viimane interviu vene päritolu koondise mängijaga jäi mul meelde Zenjov Muud ei midagi. Tõesti, kõik koondise mängijad räägivad eesti keelt. Zenjovil oli selles intervius ka suht konarlike kohti aga see isegi ei häirinud mind, sest ta rääkis eesti keeles nii hästi kui oskas.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                              Viimane interviu vene päritolu koondise mängijaga jäi mul meelde Zenjov Muud ei midagi. Tõesti, kõik koondise mängijad räägivad eesti keelt. Zenjovil oli selles intervius ka suht konarlike kohti aga see isegi ei häirinud mind, sest ta rääkis eesti keeles nii hästi kui oskas.
                              Tegelt mullegi tundus,et ta ei saand küsimustest väga aru ja pani kindla peale miskit. Ega see Ukrainas elamine ka ei soodusta,et ta eesti keelt paremini räägiks.

Polegi väga oluline,et kui hästi oskad, vaid just oluline et sa üritad purssida. Enamus meie vene mutte ja härrasi põhimõtteliselt ei taha eesti keelt rääkida.

Kommentaar

Google translate ei kasuta, aga abiseks mul on selle kui sõna ei tuleta meelde: http://aare.pri.ee/dictionary.html?switch=et
                                Muidugi tean et mõnikord lause ehitamine on natukene naljakas, aga ikka proovin sõnumi saata. Kirjutama on lihtsam, on aeg mõtlema ja organiseerida.
                                Aga tänan kes hindab minu effort ja kedagi, nagu Rein, teab et mina seda tegelikult teen

Kommentaar

Working...
                                X