Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
    Jajah, ma tean ka seda kullakarva fakti, et võib sattuda hoopis IV liiga idatsooni.

M.O.T.T
    10101010
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      M.O.T.T
      10101010
      Vabandust Rein, aga ei mõista su postitust. Inimrumalus on lõpmatu

Kommentaar

Mida oligi tarvis tõestada (M.O.T.T)
        Liigade koosseisud on selged siis kui EJL need välja hõikab ja nagu keegi juba eelnevalt märkis- uued võistkonnad võivad ju tahta põhja, aga vahest juhatatakse nad viisakalt itta või läände.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Mis teha, vaatasin selle hooaja IV liiga koosseise, tõenäoliselt umbes 12 ida- ja läänetsooni oma mänginuks heal meelel põhjas.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Mis teha, vaatasin selle hooaja IV liiga koosseise, tõenäoliselt umbes 12 ida- ja läänetsooni oma mänginuks heal meelel põhjas.

Mina isiklikult pole väitnud, et midagi oleks valesti olnud. Täiesti aus mu arust, et põhja jäävad meeskonnad kes on juba aastaid seal mänginud ja uustulnukad saadetakse mujale. Isegi koos FCSiga koos ühe hooaja idaosariikides mänginud.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Mina isiklikult pole väitnud, et midagi oleks valesti olnud. Täiesti aus mu arust, et põhja jäävad meeskonnad kes on juba aastaid seal mänginud ja uustulnukad saadetakse mujale. Isegi koos FCSiga koos ühe hooaja idaosariikides mänginud.
              Ega ma ei arvanudki, et oli mingi etteheide. Targad inimesed saavad ikka teineteisest aru.

Kommentaar

Heh ühel Trummi mängijal on pildipeal sukad jalas. Täitsa sipukates vend
                Nii kägar ikka.

Kommentaar

FC Hell Hunt - Tallinna JK Legion II 4:0

Kommentaar

Algselt postitas efz Vaata postitust
                    FC Hell Hunt - Tallinna JK Legion II 4:0
                    Hundid olid üle ja tulemus õiglane kuigi teine värav oli selgest sulust löödud. Samas jättis 26 minutil kohtunik penalti huntide kasuks määramata kui Legioni mängija pärast nurgalööki värava ees palli käega väravavahile suunas. Paar posti pluss mitu isekat otsust mis oleks parema lahenduse korral võrgus maandunud. Leegionil kaks sunnitud vahetust mis olid tingitud vigastustest, üks mees võeti lausa kiirabi poolt kaasa. Midagi jõhkrat siiski ei olnud. Väravavaht läks sitta tagasisöötu päästma ja libistas, jäädes palli peremeheks aga samas libises olukorda hilinenud Legioni mängija hüppeliigesest üle.
                    Äärekohtunikud olid udud kuubis, eriti see kes tripka pool "liputas", ei julgend otsuseid vastu võtta ja ei teinud vahet nurgalöögil ja audil.
                    Veider, et Miša ennast mängu ei vahetanud, põhjuseks vast Passikuta treeneripingil.

Vandersell, seal staadionil pannakse numbrid tabloole ikka vastavalt pinkidele. Tänase tabloo järgi jäi mulje, et Legion võitis 4-0
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tulemus on aus, kuid mängupilti muidugi päris adekvaatselt ei kajasta. Noored, kes tundub U17 eliitliiga kinni panid pluss ilmselt mõned Legionist alla regatud tegelased lükkasid söötu korralikult, kuid võimetus viimasel kolmandikul paarist kauglöögist midagi enamat korraldada maksis kätte. 1:0 seisul pidasime kaitses õnneks hästi ning peale sulust löödud teist kotti vajusid noored ära. Ka peatreener Miša pasun lõpetas sel seisul valimatu sõimamise. Eks üritame töö lõpuni viia järgmisel pühapäeval, aga ega kerge saa olema
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        Vandersell, seal staadionil pannakse numbrid tabloole ikka vastavalt pinkidele. Tänase tabloo järgi jäi mulje, et Legion võitis 4-0
                        Esiteks, aitäh adekvaatse ülevaate eest. Teiseks, minu teadmist mööda on kodumeeskond tabloo asukohast olenemata sellel alati esimesena märgitud
                        Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                          Teiseks, minu teadmist mööda on kodumeeskond tabloo asukohast olenemata sellel alati esimesena märgitud
                          Ju siis oleme meie tablood valesti kasutanud, sest meil kodumängudel sama pink mis Huntidel.
                          Aga Theimo laske lahti- mängupilt oli võrreldes vs. Trummi palju parem, ma võin talle sms-i saata, et ta türgist tagasi ei tuleks
                          Nädala pärast teid toetamas jälle!
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Midagi pole öelda, Hundi mäng oli võimas, vähemalt minu teisel poolajal nähtu põhjal. Igati korralik kaitse, ise äärtelt ja keskelt läbi, ilusad väravad, seis oleks võinud suuremgi olla. Marcelloga koos vaatasime, head kohad löödi üle, posti või mööda, ja puhas käega tagasimängimine Legionil vv-ile, kindel pennal. Legion nagu üritas, aga tujutult, lõpus täitsa lagunes. Hundil oli vaimu, jõudu, kiirust, oskusi, tõesti tubli mäng. Ütleks, et tugevalt üle poole on tehtud, Theims annab ainult juurde, vaja veel vaid teine poolaeg targalt ära vormistada. Sama taktika peaks töötama küll.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

ju hella hundi poisid said indu neljapäevasest trennist koos soccerneti poistega
                              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                                Heh ühel Trummi mängijal on pildipeal sukad jalas. Täitsa sipukates vend
                                Nii kägar ikka.
                                Pildi peal on jah, mängu ajaks tõmmatakse nad sinusugustele lontrustele pähe.

Ja nüüd ootaks sinu pilti siia, sipukates või vitukates, vali ise.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X