Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustM.O.T.T
10101010
Kommentaar
-
Mida oligi tarvis tõestada (M.O.T.T)
Liigade koosseisud on selged siis kui EJL need välja hõikab ja nagu keegi juba eelnevalt märkis- uued võistkonnad võivad ju tahta põhja, aga vahest juhatatakse nad viisakalt itta või läände.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMis teha, vaatasin selle hooaja IV liiga koosseise, tõenäoliselt umbes 12 ida- ja läänetsooni oma mänginuks heal meelel põhjas.
Mina isiklikult pole väitnud, et midagi oleks valesti olnud. Täiesti aus mu arust, et põhja jäävad meeskonnad kes on juba aastaid seal mänginud ja uustulnukad saadetakse mujale. Isegi koos FCSiga koos ühe hooaja idaosariikides mänginud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMina isiklikult pole väitnud, et midagi oleks valesti olnud. Täiesti aus mu arust, et põhja jäävad meeskonnad kes on juba aastaid seal mänginud ja uustulnukad saadetakse mujale. Isegi koos FCSiga koos ühe hooaja idaosariikides mänginud.
Kommentaar
-
Algselt postitas efz Vaata postitustFC Hell Hunt - Tallinna JK Legion II 4:0
Äärekohtunikud olid udud kuubis, eriti see kes tripka pool "liputas", ei julgend otsuseid vastu võtta ja ei teinud vahet nurgalöögil ja audil.
Veider, et Miša ennast mängu ei vahetanud, põhjuseks vast Passikuta treeneripingil.
Vandersell, seal staadionil pannakse numbrid tabloole ikka vastavalt pinkidele. Tänase tabloo järgi jäi mulje, et Legion võitis 4-0INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Tulemus on aus, kuid mängupilti muidugi päris adekvaatselt ei kajasta. Noored, kes tundub U17 eliitliiga kinni panid pluss ilmselt mõned Legionist alla regatud tegelased lükkasid söötu korralikult, kuid võimetus viimasel kolmandikul paarist kauglöögist midagi enamat korraldada maksis kätte. 1:0 seisul pidasime kaitses õnneks hästi ning peale sulust löödud teist kotti vajusid noored ära. Ka peatreener Miša pasun lõpetas sel seisul valimatu sõimamise. Eks üritame töö lõpuni viia järgmisel pühapäeval, aga ega kerge saa olemaMinu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustVandersell, seal staadionil pannakse numbrid tabloole ikka vastavalt pinkidele. Tänase tabloo järgi jäi mulje, et Legion võitis 4-0Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustTeiseks, minu teadmist mööda on kodumeeskond tabloo asukohast olenemata sellel alati esimesena märgitud
Aga Theimo laske lahti- mängupilt oli võrreldes vs. Trummi palju parem, ma võin talle sms-i saata, et ta türgist tagasi ei tuleks
Nädala pärast teid toetamas jälle!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Midagi pole öelda, Hundi mäng oli võimas, vähemalt minu teisel poolajal nähtu põhjal. Igati korralik kaitse, ise äärtelt ja keskelt läbi, ilusad väravad, seis oleks võinud suuremgi olla. Marcelloga koos vaatasime, head kohad löödi üle, posti või mööda, ja puhas käega tagasimängimine Legionil vv-ile, kindel pennal. Legion nagu üritas, aga tujutult, lõpus täitsa lagunes. Hundil oli vaimu, jõudu, kiirust, oskusi, tõesti tubli mäng. Ütleks, et tugevalt üle poole on tehtud, Theims annab ainult juurde, vaja veel vaid teine poolaeg targalt ära vormistada. Sama taktika peaks töötama küll.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustHeh ühel Trummi mängijal on pildipeal sukad jalas. Täitsa sipukates vend
Nii kägar ikka.
Ja nüüd ootaks sinu pilti siia, sipukates või vitukates, vali ise.Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar