Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tänks, Pets ja kõik teised! Ma mäletan veel aegu, kui kolmandas liigas oli vaid 2 eestikeelset klubi - Kalju ja Trummi. Sellega seoses veel eriline tänu vennalikule naaberklubile, et aitasite ka meil hooaja lõppu väärikalt tähistada, helitehnika oli üleval ja Freddy Mercury igihaljas "Champions'ite" lugu kaikus Hiiu mändide all mitu korda. Oli ülev tunne ja vägev emotsioon, pidu jätkus hiljem mujal hiliste öötundideni.

Mängud olid tasavägised, Kalju koht tabelis on küll tiba pettumus, aga pall on ümmargune ja mis s...sti, see uuesti!
    Aitäh kõigile elamusliku ja meeldejääva hooaja eest ja uute kohtumisteni!
    Kapten Trumm

Kommentaar

Eelmise aastal tähistasime teine koht (FCS) platsil pärast mängu Haiglaga meie fännidega, ja ka Hell Hundis sägidega selga, päris mõnus

Kommentaar

tänud kõikidele satsidele toreda hooaja eest!
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust

Väga julm punt on Soccernet

Kommentaar

Märt, kui palju mölised saad hambasse!
            Nagu üks FCSi mängija peale hooaja viimast mängu olevat saanud (kahel esihambal tükid väljas) . No ei oska need noored juua
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tulemas on JK Karksi 12. „Põrsaturniir”

Toimumise koht: JK Karksi kodustaadion – August Kitzbergi nimelise Gümnaasiumi staadion (Karksi-Nuias).

Aeg: Laupäev, 30.oktoober 2010, algusega, kell 10.00
              Osavõtutasu: 1000.- EEK/võistkond

Osavõtutasu tasuda hiljemalt 26.oktoober 2010 (Swedbank a/a 1120204905 MTÜ Jalgpalliklubi Karksi) Selgitusse märkida võistkonna nimi. Osalema on oodatud III ja IV liiga võistkonnad. (Võib ka ise moodustada võistkonna)

Turniiri formaat:
              Võistkonnad jagatakse kahte alagruppi (A ja B alagrupp), mõlemas alagrupis 5 võistkonda (kokku 10 võistkonda), võistkonna suurus kuni 10 mängijat. Korraga väljakul 5+1, sisse-välja vahetused. Mängitakse poolel väljakul ristipidi. Sama-aegselt toimub 2 mängu. Mänguaeg 2* 12 minuti. Võit annab 3 punkti, viik 1, ja kaotus 0 punkti. Alagruppide võitjad ja teisele kohale tulnud võistkonnad moodustavad omavahel poolfinaalpaarid (A1/B2 ja B1/A2), kes selgitavad finalistid. Finaali mänguaeg 2*15 minutit. Kõik kohad mängitakse välja. Seega on igale võistkonnale garanteeritud vähemalt 5 mängu.
              Kohut mõistavad Eesti Jalgpalliliidu kohtunikud. Paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral lähtutakse Eesti Jalgpalli Meistrivõistluste juhendist. Vea korral (kollane kaart) trahv 2 minutit eemaldamist, punase kaardi korral eemaldatakse mängu lõpuni. Eriti jõhkra vea puhul turniiri lõpuni.

Autasud: Esimest kolme võistkonda autasustatakse karikate ja medalitega. Võitja – nagu alati sõidab koju suitsupõrsaga. Kõiki võistkondi autasustatakse karikate ja diplomitega. Eriauhinnad parimale mängijale ja väravavahile!

Osalema pääsevad kiiremad registreerujad!

Info ja registreerimine

Enn Sarv
              51 48840
              Ennsarv50@gmail.com
              Olen see kes olen

Kommentaar

Kui juba pildistamiseks läks.

Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                  Kui juba pildistamiseks läks.

http://www.mg.edu.ee/~timmy/913.jpg
                  Kus Rafa grill on?

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Märt, kui palju mölised saad hambasse!
                    Nagu üks FCSi mängija peale hooaja viimast mängu olevat saanud (kahel esihambal tükid väljas) . No ei oska need noored juua
                    Kas ta sai vastastelt või omadelt?

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust

Oi, lopuks ometi meeskonna kokkupilt tehtud
                      Lugesin veebilehel et lahkud meeskonnast ja nüüd näen sul on kapteni käepael...tõesti vä?

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
                        Kus Rafa grill on?
                        Pirita rannas (kes teab, see teab). Ega's iga mäng ei grillita, kuigi võiks!

p.s. See pilt on tehtud Mercury mängu eel motivatsiooni lisamiseks.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                          Oi, lopuks ometi meeskonna kokkupilt tehtud
                          Lugesin veebilehel et lahkud meeskonnast ja nüüd näen sul on kapteni käepael...tõesti vä?
                          Jep. Mõned tuntud ja vähem-tuntud avaliku elu tegelased, kes on avalikkusele tuttavad kui FC Soccerneti mängijad, on liitumas ühe uue kilulinna meeskonnaga.
                          Nii palju võin vihjeks öelda, et meeskond hetkel liigat ei mängi, kuid tuleval hooajal asutakse võitlema uue meeskonnana IV põhjatsoonis. Meeskond on komplekteeritud ja käimas on kõvad treeningud, loodetavasti meie jõud ei rauge.

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
                            Jep. Mõned tuntud ja vähem-tuntud avaliku elu tegelased, kes on avalikkusele tuttavad kui FC Soccerneti mängijad, on liitumas ühe uue kilulinna meeskonnaga.
                            Nii palju võin vihjeks öelda, et meeskond hetkel liigat ei mängi, kuid tuleval hooajal asutakse võitlema uue meeskonnana IV põhjatsoonis. Meeskond on komplekteeritud ja käimas on kõvad treeningud, loodetavasti meie jõud ei rauge.

Mina selles nii kindel poleks, et põhjas mängima hakkab!
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Mina selles nii kindel poleks, et põhjas mängima hakkab!
                              Jajah, ma tean ka seda kullakarva fakti, et võib sattuda hoopis IV liiga idatsooni.

Kommentaar

või suisa iv lääs nagu visadus eelmisel hooajal.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X