Terve hooaeg on ennast Eestis täis lastud siiamaani, Euroopas lasti veel natuke lisaks, et vähe ilusam oleks ning meediaga tülli minnes lasti päts ka veel juurde.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Infonet Tallinn
Collapse
X
-
Korralik huumor ikka
Terve hooaeg on ennast Eestis täis lastud siiamaani, Euroopas lasti veel natuke lisaks, et vähe ilusam oleks ning meediaga tülli minnes lasti päts ka veel juurde.
-
nojah näed. mina halva inimesena suutsin jällegi näha ainult (im)potentsiaalset solvangut. väga vabandan.Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitust
peent vihjet polnud, ainult tunnustus.
isiklik lühike resümee mahub siia:
Leave a comment:
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustnii peenest vihjest arusaamisel jääb minu mõistus paraku impotentseks.
peent vihjet polnud, ainult tunnustus.
Leave a comment:
-
nii peenest vihjest arusaamisel jääb minu mõistus paraku impotentseks.Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitustma veel ei tea, mis mu seisukoht selles küsimuses on, aga ootan, millal tuleb vincent ja sõnastab selle.
Leave a comment:
-
ma veel ei tea, mis mu seisukoht selles küsimuses on, aga ootan, millal tuleb vincent ja sõnastab selle.
Leave a comment:
-
Ma sain mängust küll aru, et antenn polnud püsti ja oli pigem eemaldatud ja mõlemad sati-taldrikud ka.Algselt postitas Marek_T Vaata postitustAntennid on püsti, nii-öelda.
Leave a comment:
-
Ma mõtlesin esiotsa, et tegu on mingi naljaga. Naer katku ajal aka Eesti klubid Euroopas, aga tuleb välja, et päriselt solvutigi? PÄRISELT? Peab ikka õrn poeedihing olema, et mingi pealkirja pärast staadionikeeluga ähvardada. Tavaliselt reageeritakse nii valuliselt kui märki tabatakse...
Leave a comment:
-
See on küll õudne. Paluks staadionibänni Viljar Voogile, Õhtuleht paluks seekord hoiatusega jätta.Algselt postitas El President Vaata postitust
Leave a comment:
-
Meenub kuidas Tony Blairi süüdistati Iraagi luureandmete seksikamaks muutmises... et need impotentseid parlamentääre rohkem erutaks.Algselt postitas StokEestikeelses meedias pole veel täheldanud, aga ingliskeelses räägitakse peale impotentsuse ka penetreerimisest, tavaliselt eitavas lauses - couldn't penetrate. Ei tähenda see mitte midagi muud kui suutmatust vastaste kaitsest läbi tungida ehk impotentsust rünnakul.
Leave a comment:
-
-
Ma olen täna mitmes eri situatsioonis olnud see, kes peab ebamugavaid asju välja ütlema, ma võin seda siis üksiti ka siin juba teha. Tampige rõõmuks.Algselt postitas gd77 Vaata postitustKüsi seda Flora, Levadia ja Kalju käest. FCI on solvunud, mitte mina. Minu point on, et kui nemad juba ütlevad, et see solvab neid, siis sellesse võib inimlikumalt suhtuda. Isegi kui nad on õrna hingega, ei talu kriitikat, ei oska eesti keelt jne.
Solvumine on väga vale sõna selle asja juures. Sest tegemist pole mitte solvumise, vaid kultuuriruumide konfliktiga. Miks sõna "impotent" Altosare ja teised närvi ajas? Sellepärast, et vene subkultuuris (mõni nimetab seda blatnoikultuuriks, mõni teisiti, mina selles osas seisukohta ei võta) on igasugused viited - NB! olgu KUITAHES õrnad või kaudsed - homoseksualismile või sugulise võimekuse kahtluse alla seadmisele esimene samm n.ö. allalaskmisel ja sellisetele viidetele tuleb mehelikkuse säilitamiseks jõuliselt vastata ja vastanduda. "Ты че меня не уважаешь что ли?" jne. Seetõttu otsitakse neid viiteid ka kohtadest, kus neid pole. Antennid on püsti, nii-öelda.
See, et keegi sellise asja peale solvub, suutmata sealjuures kainet maailmapilti säilitada ja antud juhul isegi süübimata sõna elementaarsesse eestikeelsesse semantikasse, näitab mitte ajakirjaniku kiuslikkust või klikijanu, nagu siin mõned apologeedid antud juhul vihaselt raiuvad, vaid vastanduja-protestija piiratust.
Sellistele vastandumistele vabandades alla vandumine on esimene samm teistlaadse "allalaskmise" - enesetsensuuri - suunas. Ja sellist asja ei saa olla. Kogu muusika.
Leave a comment:
-
Küsi seda Flora, Levadia ja Kalju käest. FCI on solvunud, mitte mina. Minu point on, et kui nemad juba ütlevad, et see solvab neid, siis sellesse võib inimlikumalt suhtuda. Isegi kui nad on õrna hingega, ei talu kriitikat, ei oska eesti keelt jne.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKamoon, kas sa ei ole tõesti varem näinud pealkirju a la:
-Flora tambiti maa alla
- Levadia mängis hambutult ja langes välja
- Kalju jäi amatööride vastu häbisse
On need ka solvangud või?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: