Algselt postitas seepolnudlahe
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Infonet Tallinn
Collapse
X
-
Hibs jättiski amatöörliku mulje, tõsi on. Samal ajal ei olnud Infonet ka teab mis veenev ning vaevalt, et Hibernians ka võõrsil 2-0 eduseisu pealt asja lebolt võtma läheb. Peatreener Milleril tundus vähemalt avakohtumiseks korralik plaan olevat, mis ka kõva platsiäärse räuskamise abiga täide viidi. Mina oma raha FCI peale ei paneks.
-
Arbeiter paneks FCI head jalgpalli mängima. Flora oli eelmine aasta täpselt samas seisus ja vaadake, millise arengu meeskond tegi. Flora sai tagasi mängurütmi ja praegusel hetkel on Eestis liidrid. Arbeiter oli seal väga hea (sild)treener. Oleks ka loogiline, et Flora kogemus oli julgustav tenalke endale ning et ka mehel endal on ambitsooni uuesti peatreenerina tööle asuda. Peale selle - Arbeiter on ka juba töötanud sellises slaavi keskkonnas Levadias.
Mina isiklikult usun, et Infonet läheb veel ka Hibsi vastu edasi. Miks? Sest Hibs jättis väga amatöörliku mulje. Korraliku mänguplaaniga on nad A.Le Coq Arenal 3:0 võidetavad.
Leave a comment:
-
Ooo, Pustov lahkub peatreeneri ametikohalt. http://fcinfonet.com/et/2017/06/30/a...-ametipostilt/
Leave a comment:
-
Mängu on juba siin piisavalt lahatud, ning nõustun enamike eelkõnelejatega. Eriti mis puudutab niivõrd hiliseid vahetusi. Vosko tegi juba I poolajal sooja ning äkki oleks tema suutnud mingitki ohtlikumat momenti sisse tuua, sest Prosa jäi Hibsi natuke pikemate kaitsjatega hätta.
Ise käisin kohapeal vaatamas ja täitsa ok oli. Ostsin pileti nö "võõrsil" sektorisse, kus peale minu oli veel käputäis inimesi. Hiberniansi sektor oli pigem vaikne, aga väravate ja standardite ajal (eilses valguses sama asi) lehvisid lipud, taoti trummi ja tõmmati ka paar laulu üles. Stata asub Paola linnast ca. 1.5 kiltsase jalutuskäigu kaugusel, pileti eest taheti 10 euroraha ja kuna teinekord on see hea mängu kriteeriumiks, siis tasub ära märkida, et püro ei tehtud ja UEFA Meistrite Liiga kena traditsiooni kohaselt õlpsi ka ei müüdud. Turvasid polnud, politsei oli.
Leave a comment:
-
See oli tõesti väga üllatav käik. Senisel hooajal on saanud FC I kaks penaltit. Tumasjan enda penalti realiseeris, teisel penaltil sai võimaluse Vosko, mille tema kahjuks eksis. Imelik, et kogemustega Kruglov ei võtnud asja enda peale (eelmisel hooajal temalt 2/1 Premium liigas). Lisaks oli sel hetkel mängus ka veel Roman Nesterovski, kes penalteid viimastel hooaegadel liigas väga korraliku protsendiga realiseerind on. Seega ega FC I-l kindlat penalti lööjat meeskonnas polegi.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEsimest rahvusvahelisel tasemel mängu mänginud Nesterovi panemine penaltit lööma oli huvitav käik ja tulemus oli ka käes.
Leave a comment:
-
Ilmselt seda võiks teha küll. Aga kui masterplan on ikkagi super, aga alluvad pekki keerasid, siis räägiksin hoopis suurest juutide vandenõust.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustAga ennast?
Leave a comment:
-
Aga ennast?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo mina ei läheks ka alluvaid ajakirjanduse ette siunama, kui nad ka mingi pasaga hakkama oleks saanud.
Leave a comment:
-
No mina ei läheks ka alluvaid ajakirjanduse ette siunama, kui nad ka mingi pasaga hakkama oleks saanud.Algselt postitas mjaasa Vaata postitust+1
See oli optimaalne koosseis, mille ma selleks taktikaks valisin ja see õigustas ennast.
Sa saad 2-0 peksa, kuid koosseis õigustas ennast. Mänguliselt jäädi mu meelest ka alla, ei saa öelda et vastane võitis ainult standardolukordade abil.
Leave a comment:
-
+1Algselt postitas Marek_T Vaata postitustJa Puštovi kommentaarid on muidugi puhas kuld. Sellise külasatsi stiiliga meeskonna vastu nulli peal, endal standarditest kaks taga... Natukene eneseuhkust ja -kriitikat, härrased. Muud ei oska öelda.
See oli optimaalne koosseis, mille ma selleks taktikaks valisin ja see õigustas ennast.
Sa saad 2-0 peksa, kuid koosseis õigustas ennast. Mänguliselt jäädi mu meelest ka alla, ei saa öelda et vastane võitis ainult standardolukordade abil.
Leave a comment:
-
Jah, superkarika unustasin. Ja oma duublile lõid ka miski kuus vist. Aga need polegi liigahooajas, samas - liigas on FCI ikka jube olnud sel hooajal.
Külasatsi ma mainisin mängustiili osas, mitte satsi iseloomustamiseks. Hibs mängis täiesti KOHUTAVAT jalgpalli. Ma muidugi ei tea, võib-olla nad ongi nii kehvad kui eile näitasid.
Leave a comment:
-
Eee, Infonet lõi Florale viis? Üsna ametlik mäng oli, mitte just koduliiga, aga siiski.
Aga jah, panustajate lemmik aeg on käes, Eesti klubide euromängud. Kalju ja Levadia on viimasel ajal sellest ansamblist välja langenud, aga näiteks Malta "külasats" oli eile favoriit, koef ca 1,9 ringis.
Leave a comment:
-
Infonetil on vaja edasiminekuks kodus kolm lüüa. Kolm. Kui Hibs kobistab ühe standardist ära või Infonet neile jälle standardi kingib, siis...
Infonet on sel hooajal löönud koduliigas kolm või enam Viljandile, Pärnule, Paidele, Sillamäele ja Narvale. Ehk ainult meeskondadele, kes on tabelis neist tagapool. Avilov ja üleüldse kogu kaitseliin oli täielik nali eile. Prosa tegi oma klassika ära, kaks korda väravavahile pihta, ühe korra viie meetri pealt.
Alekokareenal peab ikka miski hirmus maagiline eneseleidmine toimuma. Ma ei ütle, et see võimatu on, aga...
Ja Puštovi kommentaarid on muidugi puhas kuld. Sellise külasatsi stiiliga meeskonna vastu nulli peal, endal standarditest kaks taga... Natukene eneseuhkust ja -kriitikat, härrased. Muud ei oska öelda.
Leave a comment:
-
Deem ja mina siis vaatasin. Ei milles siin pettuda, selle emotsiooniga peaks juba harjunud olema ju....või mingi 15s kord pole piisav?
Millise riigi parima klubiga mängides üldse standardvaataja jaoks Eesti meister üle oleks? Eriti võõrsil
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: