Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Infonet Tallinn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jaan95
    replied
    Võitjaid tuleb austada. Kahjuks on mul olnud võimalus õnnitleda vaid Oleg Andrejevit ja Viktor Levadat. Aga eks jõuab veel.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Rzn. Vaata postitust
    Mul on ka hapud viinamarjad, aga ma ei süüdista kõigis maailma ja oma hädades venelasi...
    See teeb aus sulle. Need kes on päriselt spordi teinud austavad võitjad, igasugusest rahvusest ja vabandusi ei otsi.

Leave a comment:

• Rzn.
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    Tal on hapu viinamaria sest lisaks et 'vene' sats sai meistriks, oma lemmiklubi ilmselt ei lähe Euroopasse.
    Peab toetama nüüd Kalju või Levadia karika võiduks kui tahab oma klubi naha vahemalt 180' Europa Liigas.
    Mul on ka hapud viinamarjad, aga ma ei süüdista kõigis maailma ja oma hädades venelasi...

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Rzn. Vaata postitust
    see kesa rahvuslik soigumine on täiesti haiglane. pole olemas sellist tõugu ega liiki nagu eestlane. rahvus on sotsiaalne konstrukt - umbes nagu jõuluvana. selle asemel, et foorumis ühe meeskonna suunal debiilseid kommentaare teha, võiks ennast natukene harida.
    Tal on hapu viinamaria sest lisaks et 'vene' sats sai meistriks, oma lemmiklubi ilmselt ei lähe Euroopasse.
    Peab toetama nüüd Kalju või Levadia karika võiduks kui tahab oma klubi naha vahemalt 180' Europa Liigas.

Leave a comment:

• Rzn.
    replied
    see kesa rahvuslik soigumine on täiesti haiglane. pole olemas sellist tõugu ega liiki nagu eestlane. rahvus on sotsiaalne konstrukt - umbes nagu jõuluvana. selle asemel, et foorumis ühe meeskonna suunal debiilseid kommentaare teha, võiks ennast natukene harida.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitust
    Rättel võib küll päritolu poolest olla venelane, aga vaimult ja keelelt on tegu puhta eestlasega. Kes on üldse puhas eestlane? Kas ta üldse eksisteerib? Minu teada oleme me kõik väga segunenud. Meist on üle käinud sakslased, venelased, rootslased, taanlased, poolakad ja isegi semgalid vahvad. Kõik nad on meile jätnud mingi jälje. Eestlased on end alati defineerinud ikka keele ja kultuuri, mitte mingite vereliinide kaudu. Kokkuvõtvalt võin öelda, et Artur Rättel on puhas eestlane ja temast võiks teha meie senise (võib olla küll alati mitte kõige õnnestunuma) integratsiooniprojekti musternäidise. Temaga sarnaseid on kindlasti veel, aga vaevalt, et keegi neist räägiks eesti keelt paremini kui vene.
    Mitte puhas eestlane, vaid integreerunud (kui mitte juba assimileerunud) venelane

Leave a comment:

• tartanjan96
    replied
    Rättel võib küll päritolu poolest olla venelane, aga vaimult ja keelelt on tegu puhta eestlasega. Kes on üldse puhas eestlane? Kas ta üldse eksisteerib? Minu teada oleme me kõik väga segunenud. Meist on üle käinud sakslased, venelased, rootslased, taanlased, poolakad ja isegi semgalid vahvad. Kõik nad on meile jätnud mingi jälje. Eestlased on end alati defineerinud ikka keele ja kultuuri, mitte mingite vereliinide kaudu. Kokkuvõtvalt võin öelda, et Artur Rättel on puhas eestlane ja temast võiks teha meie senise (võib olla küll alati mitte kõige õnnestunuma) integratsiooniprojekti musternäidise. Temaga sarnaseid on kindlasti veel, aga vaevalt, et keegi neist räägiks eesti keelt paremini kui vene.

Leave a comment:

• uhuu
    replied
    Algselt postitas hipper Vaata postitust
    Kui ma õigesti aru saan (https://en.wikipedia.org/wiki/2017%E...ampions_League), võib veel juhtuda, et Kosova saab oma asjad korda ning UEFA lubab nad peole. Siis vist lüüakse Info mudagrupist üles.
    Kosovo lisandumisega oleks CL esimeses kvl ringis 10 klubi - kuna teises ringis peab olema 34 osalejat, siis tuleb esimesse üks paar (ehk üks väljalangeja) juurde tekitada.

Infonet on loosis kindlalt unseeded, kui mujal mõni üllataja meistriks ei tule siis tuleb neile vastane Walesi, Armeenia, Malta ja Gibraltari meistrite hulgast. Kosovo lisandumisel tuleb võimalike vastaste hulka lisaks veel Põhja-Iiri meister.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Pelmeenid hapukoorega 1€

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Artur Rättel?
    ei

märgid

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Enne 2016 a Infoneti meistritiitlit ei kuulunud viimati ühtegi eestlast Eesti territooriumil peetud jalgpalli meistrivõistluste meisterklubi koosseisu 1991 a-l, TVMK Tallinn - 25 aastat tagasi

Viimati ei kuulunud ühtegi venelast Eesti territooriumil peetud jalgpalli meistrivõistluste meisterklubi koosseisu 1950 a-l, Dünamo Tallinn (sisuliselt venelaste poolt laiali saadetud JS Estonia Tallinn) - 66 aastat tagasi.
    Artur Rättel?

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Enne 2016 a Infoneti meistritiitlit ei kuulunud viimati ühtegi eestlast Eesti territooriumil peetud jalgpalli meistrivõistluste meisterklubi koosseisu 1991 a-l, TVMK Tallinn - 25 aastat tagasi

Viimati ei kuulunud ühtegi venelast Eesti territooriumil peetud jalgpalli meistrivõistluste meisterklubi koosseisu 1950 a-l, Dünamo Tallinn (sisuliselt venelaste poolt laiali saadetud JS Estonia Tallinn) - 66 aastat tagasi.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitas SunWolf Vaata postitust
    Kas väljarebitud tekstis oli midagi valesti? Pigem 2016 aasta hooaja suhtes realistlik märkus ja sellest johtuvalt retooriline küsimus. Ei meeldinud või? Infoneti avaliku suhete korraldajad kahtlemata ei ole lollid, et kujunenud olukorrale põhjendust ei leiaks, oskas ju Glasgow Celtic ligi sada aastat ilusasti põhjendada, miks nende ridadesse ei kuulu ühtegi protestanti.
    ma töötasin kollektiivis, kus oli 90% venelasi. üks põhjustest, miks sealt lahkusin, oli see, et ma ei oska vene keelt. seejuures olid nad kõik toredad ja valdasid üsna hästi ka eesti keelt, aga omavahel suhtlesid loomulikult vene keeles, nii et natuke üksildane oli. sa ei arva, et see võib olla üks põhjustest, miks Infonetis eriti eestlasi ei leidu? või on sul siseinfot, et see on klubi poliitika ja eesti rahvusest mängijaid peletatakse eemale? enamikest Infoneti noortegruppidest leiab 1-2 mängijat, kelle puhul võib oletada, et tegu on kesa ja Kalevipoja rahvuskaaslastega.

Mulle oleks tunduvalt huvitavam, mida ütleksid olematust kohast 'tõupuhtuse komisjoni' otsijad siis, kui ühel hooajal ei oleks Floras või kaljus ühtegi vene meest mängimas. Kas suhtuks sellesse tolereerivalt.
    ma ei usu, et keegi seda tähelegi paneks.

Muide, mis sind Sihvakas selles 'tõupuhtuses' ärritab? Mind näiteks midagi, kuigi mu isa ei olnud eestlane. Jaapanis moodustab põlisrahvas ca 95-96% ja nad eriti ei oota endale välismaalasi. Ilmselt on tegemist natsirahvaga, või kuidas?
    eestivenelased on juba siin. päris pikalt, võiks ära harjuda.

Leave a comment:

• SunWolf
    replied
    Kas väljarebitud tekstis oli midagi valesti? Pigem 2016 aasta hooaja suhtes realistlik märkus ja sellest johtuvalt retooriline küsimus. Ei meeldinud või? Infoneti avaliku suhete korraldajad kahtlemata ei ole lollid, et kujunenud olukorrale põhjendust ei leiaks, oskas ju Glasgow Celtic ligi sada aastat ilusasti põhjendada, miks nende ridadesse ei kuulu ühtegi protestanti. Mulle oleks tunduvalt huvitavam, mida ütleksid olematust kohast 'tõupuhtuse komisjoni' otsijad siis, kui ühel hooajal ei oleks Floras või kaljus ühtegi vene meest mängimas. Kas suhtuks sellesse tolereerivalt.
    Muide, mis sind Sihvakas selles 'tõupuhtuses' ärritab? Mind näiteks midagi, kuigi mu isa ei olnud eestlane. Jaapanis moodustab põlisrahvas ca 95-96% ja nad eriti ei oota endale välismaalasi. Ilmselt on tegemist natsirahvaga, või kuidas?

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    näiteks kes? aastaid tagasi polnud Infonetil täiskasvanute satsi olemaski
    Trevor Elhi, Tanel Melts, Marten Saarlas. vaatasin muidugi ainult nimede järgi, tõupuhtuse komisjon võib korrigeerida.

mäletan, et kui Infonet pildile kerkis, siis foorumikasutaja AnnaS (klubi toonane pressiesindaja vist) kajastas siin Infoneti tegemisi ette ja taha üle keskmise kenasti artikuleeritud eesti keeles. koduleht avaneb neil by default eesti keeles, Facebook on 50/50. ei vihja nagu erilisele eestluse-vastasusele.

Misasi on õhust võetud?!
    päris söakas väide ju:

'estnischfrei' põhimõttel loodud(et 'undermenschid' mängida ei segaks?) Infonet

Leave a comment:

Working...
X