Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Infonet Tallinn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ööö
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Ma ootan laupäeva. siis on Hipodroomis hobustevõistlused.
    Sa ju ei jaga sitagi traavlitest.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Ma ootan laupäeva. siis on Hipodroomis hobustevõistlused.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    suht huviga ootan seda floora pläma juba neljapäeval

Leave a comment:

• uhuu
    replied
    Algselt postitas Tom K Vaata postitust
    Otsus vallandada Puštov olukorras, kus teine euromäng kohe ees ja asendaja puudub on samuti enam kui küsitav.
    Ja mille poolest see mäng Puštoviga mängudest erines? Treener, kes polnud senise hooaja jooksul rohtu leidnud meeskonna kehvale seisule.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Veel suurem müstika on publikuarv - ca 1000. Päriselt?
    Telekast tundus rohkema täituvusega kui näiteks Kalju mäng, kus oli 500 ringis.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Veel suurem müstika on publikuarv - ca 1000. Päriselt?

Leave a comment:

• Tom K
    replied
    Otsus vallandada Puštov olukorras, kus teine euromäng kohe ees ja asendaja puudub on samuti enam kui küsitav.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Rahu. Eesti jalks on nagu Eesti film - see on kõigest äng.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    Infonet oli lihtsalt väga hambutu. Puudus igasugune idee, kuidas mängida kiirel tempol. Malta klubil käib preseason ja nagu muuseas voetakse Eesti meistri skalp. Jomaijo.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    pazoor.

nukker lugu.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    No vastane oleks Eesti liigas selline Transi tasemel, aga vot, Euroopas ei suudeta selliseid võita.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    kurb,kus me ikka oleme!

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Dmitrijev näitas täna selgelt, et mehe koondisepäevad peaks ka ikkagi läbi olema. Kruglovil tegelikult samamoodi. Aga no tere reaalsus, kindel allajäämine ja seda lihtsal põhjusel - kvaliteeti lihtsalt ei ole mittemingisugust.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Päris uskumatu, kuidas ilma mingisuguse surveta pidevalt pall vastase jalale söödetakse. Või auti.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Aleksandr Puštov: «Tekkinud olukorras, kus meeskonnal on väga vastutusrikas periood ning ees ootamas ka Meistrite Liiga kohtumine Malta meeskonnaga, arvan, et õigeks ja konstruktiivseks otsuseks on minu tagasiastumine. Arvan, et see peaks meeskonda mobiliseerima eelkõige psühholoogilises plaanis. Nagu on näidanud praktika, saab meeskond pärast selliseid otsuseid hoogu juurde nii mängulises kui ka psühholoogilises plaanis. See on aga praegu hädavajalik. See kõik on nii klubi kui ka meeskonna huvides. Olen täiesti kindel, et meie meeskond on võimeline vastast võitma ning siiralt usun, et seda ta teisipäeval ka teeb. Hetkeline seis meistrivõistlustel ja Meistrite Liiga esimese mängu tulemus ei jätnud mulle muud valikut.»
    Tra kui närvi sellised formaalsed "kommentaarid" ajavad. Ma ei tea, kas see on jalkaliidu nõue, et peale kingasaamist peab klubi taolised teated välja saatma, või on see Infoneti enda initsiatiiv aga mis mõte sellisel jaburusel on? Selge ju Puštovi sõnad need ei ole, äärmisel juhul andis nõusoleku, et tema nime all see tekst avaldatakse.
    Jälle meenub see juhtum,kus Zaur oli mingil esiliiga mängul mõlema meeskonna treener ja andis mõlema nimel ka "kommentaari", et peame mängima hästi, et kolme punkti saata, vastane ei ole kerge, kuid usun,et... blablabla. Ühelgi teisel spordialal sellist haledat tsirkust ei toimu.

Leave a comment:

Working...
X