Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

we can play

Kommentaar

Algselt postitas Veiko1987 Vaata postitust
      we can play
      tänx info eest, veix
      Algselt postitas fitti
      Aga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
      LOVE GLAZER, HATE UNITED! #LGHU

LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN

Kommentaar

Vaikus imeb, nii et lõbustame ennast kõige tänamatuma tööga - ennustamisega

1 X 2

FC Soccernet - Tallinna FC Akhtamar - 1
        Tallinna FC Reaal - FC Eston Villa - 2
        FC Hansa United - FCF Tallinna Ülikool - X
        FC Majandusmagister - FC Toompea 1994 - X
        JK Jalgpallihaigla - Pirita JK Reliikvia - 2
        Kristiine JK - Nõmme JK Kalju III - ?

Kes kõige rohkem täppi paneb, teen kannu õlut Hiiu pubis
        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

1 X 2

FC Soccernet - Tallinna FC Akhtamar - 2
          Tallinna FC Reaal - FC Eston Villa - 2
          FC Hansa United - FCF Tallinna Ülikool - 2
          FC Majandusmagister - FC Toompea 1994 - 1
          JK Jalgpallihaigla - Pirita JK Reliikvia - 2
          Kristiine JK - Nõmme JK Kalju III - X

Kommentaar

Tohib, ma ennustan liiga võitjat - Ahtamar
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
              Tohib, ma ennustan liiga võitjat - Ahtamar
              Mille põhjal selline ennustus?

Kommentaar

Kannu õlle nimel kõigeks valmis:
                FC Soccernet - Tallinna FC Akhtamar - 2:1
                Tallinna FC Reaal - FC Eston Villa - 2:2
                FC Hansa United - FCF Tallinna Ülikool - 0:3
                FC Majandusmagister - FC Toompea 1994 - 1:2
                JK Jalgpallihaigla - Pirita JK Reliikvia - 1:1
                Kristiine JK - Nõmme JK Kalju III - ?

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                  Pakun, et selle
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                    Pakun, et selle
                    kõva tulemus küll.. aga nende vastu sõprusmängu mänginuna sel kevadel tuleb raivo ennustusega nõustuda. mängupilt oli neil väga hea. suurim (ainuke) nõrkus ilmselt värvavavaht?

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
                      Mõtlesin juba nädal aega tagasi siinseid seppasid hoiatada, et Ahtamar on hirmkõva. See sõprusmäng vaid tõestab seda, selle põhjal ei ennusta. Talvel oli kuulda, et neil on tõsine liigavõidu soov, selle nimel käib töö ja komplekteerimine. Saaliliigas lükkas Jerevani satsis 55(!) väravat kuulu järgi nendega mängima hakkav R.Jagudin. Mina mäletan teda samast Katsevi Tall. Jalkakooli grupist, kust tulid ka Dmitrijev, Kruglov, Vassiljev. Raske öelda, miks temast tippu ei saanud, kuid eredalt on meeles kuskil 12 aastat tagasi Viimsis peetud mäng, kus see vend lõi pendlapunktist kääre nii, et pall põrkus latist keskringi tagasi.(Mäng lõppes 0:0, kuigi nende surve oli meeletu)

Ilmselt saab kõigil nendega kibe olema, aga see ju asja huvitavaks teebki. Kindlasti pole nad võitmatud. Siin liigas on võitlejahinged.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Raivo, tule vaata esimeses voorus need imemehed üle.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Mõtlesin juba nädal aega tagasi siinseid seppasid hoiatada, et Ahtamar on hirmkõva. See sõprusmäng vaid tõestab seda, selle põhjal ei ennusta. Talvel oli kuulda, et neil on tõsine liigavõidu soov, selle nimel käib töö ja komplekteerimine. Saaliliigas lükkas Jerevani satsis 55(!) väravat kuulu järgi nendega mängima hakkav R.Jagudin. Mina mäletan teda samast Katsevi Tall. Jalkakooli grupist, kust tulid ka Dmitrijev, Kruglov, Vassiljev. Raske öelda, miks temast tippu ei saanud, kuid eredalt on meeles kuskil 12 aastat tagasi Viimsis peetud mäng, kus see vend lõi pendlapunktist kääre nii, et pall põrkus latist keskringi tagasi.(Mäng lõppes 0:0, kuigi nende surve oli meeletu)

Ilmselt saab kõigil nendega kibe olema, aga see ju asja huvitavaks teebki. Kindlasti pole nad võitmatud. Siin liigas on võitlejahinged.
                          mul oli ka 5-6 aastat tagasi üks meeskonnakaaslane, kes lõi karistusala joonelt kääriga väravaid. tänaseks mängib ta aga kossu.

Kommentaar

Aitäh kutsumast, hea meelega tulen võimalusel mänge vaatama. Millal ja kus teil mängud on? Mul ju pole selle aasta kalendrit, on teil paigas?

Aga jah, poisid, olge ettevaatlikud, tegemist on kiire, kavala ja osava ründajaga. Ega üks mees mängi, aga kui Ertz ütleb ka, et meeskond on tal seljataga tip-top, siis ei saa näolihaseid muigega päris lõdvaks lasta.
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Aitäh kutsumast, hea meelega tulen võimalusel mänge vaatama. Millal ja kus teil mängud on? Mul ju pole selle aasta kalendrit, on teil paigas?

Aga jah, poisid, olge ettevaatlikud, tegemist on kiire, kavala ja osava ründajaga. Ega üks mees mängi, aga kui Ertz ütleb ka, et meeskond on tal seljataga tip-top, siis ei saa näolihaseid muigega päris lõdvaks lasta.
                              Ole lahke:

Kommentaar

Saaliliigas lükkas Jerevani satsis 55(!) väravat kuulu järgi nendega mängima hakkav R.Jagudin. Mina mäletan teda samast Katsevi Tall. Jalkakooli grupist, kust tulid ka Dmitrijev, Kruglov, Vassiljev. Raske öelda, miks temast tippu ei saanud...
                                noh pärast meie sõpakat nendega sai seda nime googeldatud sama küsimuse pärast ja võib vihjena öelda, et vastus tuli ka välja.

Kommentaar

Working...
                                X