we can play
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
tänx info eest, veixAlgselt postitas Veiko1987 Vaata postitustwe can playLOVE GLAZER, HATE UNITED! #LGHUAlgselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Vaikus imeb, nii et lõbustame ennast kõige tänamatuma tööga - ennustamisega
1 X 2
FC Soccernet - Tallinna FC Akhtamar - 1
Tallinna FC Reaal - FC Eston Villa - 2
FC Hansa United - FCF Tallinna Ülikool - X
FC Majandusmagister - FC Toompea 1994 - X
JK Jalgpallihaigla - Pirita JK Reliikvia - 2
Kristiine JK - Nõmme JK Kalju III - ?
Kes kõige rohkem täppi paneb, teen kannu õlut Hiiu pubis
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Mille põhjal selline ennustus?Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustTohib, ma ennustan liiga võitjat - Ahtamar
Kommentaar
-
Kannu õlle nimel kõigeks valmis:
FC Soccernet - Tallinna FC Akhtamar - 2:1
Tallinna FC Reaal - FC Eston Villa - 2:2
FC Hansa United - FCF Tallinna Ülikool - 0:3
FC Majandusmagister - FC Toompea 1994 - 1:2
JK Jalgpallihaigla - Pirita JK Reliikvia - 1:1
Kristiine JK - Nõmme JK Kalju III - ?
Kommentaar
-
Pakun, et selleAlgselt postitas Qips Vaata postitustMille põhjal selline ennustus?
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
kõva tulemus küll.. aga nende vastu sõprusmängu mänginuna sel kevadel tuleb raivo ennustusega nõustuda. mängupilt oli neil väga hea. suurim (ainuke) nõrkus ilmselt värvavavaht?Algselt postitas jyriöö Vaata postitustPakun, et selle
Kommentaar
-
Mõtlesin juba nädal aega tagasi siinseid seppasid hoiatada, et Ahtamar on hirmkõva. See sõprusmäng vaid tõestab seda, selle põhjal ei ennusta. Talvel oli kuulda, et neil on tõsine liigavõidu soov, selle nimel käib töö ja komplekteerimine. Saaliliigas lükkas Jerevani satsis 55(!) väravat kuulu järgi nendega mängima hakkav R.Jagudin. Mina mäletan teda samast Katsevi Tall. Jalkakooli grupist, kust tulid ka Dmitrijev, Kruglov, Vassiljev. Raske öelda, miks temast tippu ei saanud, kuid eredalt on meeles kuskil 12 aastat tagasi Viimsis peetud mäng, kus see vend lõi pendlapunktist kääre nii, et pall põrkus latist keskringi tagasi.(Mäng lõppes 0:0, kuigi nende surve oli meeletu)Algselt postitas Qips Vaata postitustMille põhjal selline ennustus?
Ilmselt saab kõigil nendega kibe olema, aga see ju asja huvitavaks teebki. Kindlasti pole nad võitmatud. Siin liigas on võitlejahinged.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
mul oli ka 5-6 aastat tagasi üks meeskonnakaaslane, kes lõi karistusala joonelt kääriga väravaid. tänaseks mängib ta aga kossu.Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustMõtlesin juba nädal aega tagasi siinseid seppasid hoiatada, et Ahtamar on hirmkõva. See sõprusmäng vaid tõestab seda, selle põhjal ei ennusta. Talvel oli kuulda, et neil on tõsine liigavõidu soov, selle nimel käib töö ja komplekteerimine. Saaliliigas lükkas Jerevani satsis 55(!) väravat kuulu järgi nendega mängima hakkav R.Jagudin. Mina mäletan teda samast Katsevi Tall. Jalkakooli grupist, kust tulid ka Dmitrijev, Kruglov, Vassiljev. Raske öelda, miks temast tippu ei saanud, kuid eredalt on meeles kuskil 12 aastat tagasi Viimsis peetud mäng, kus see vend lõi pendlapunktist kääre nii, et pall põrkus latist keskringi tagasi.(Mäng lõppes 0:0, kuigi nende surve oli meeletu)
Ilmselt saab kõigil nendega kibe olema, aga see ju asja huvitavaks teebki. Kindlasti pole nad võitmatud. Siin liigas on võitlejahinged.
Kommentaar
-
Aitäh kutsumast, hea meelega tulen võimalusel mänge vaatama. Millal ja kus teil mängud on? Mul ju pole selle aasta kalendrit, on teil paigas?
Aga jah, poisid, olge ettevaatlikud, tegemist on kiire, kavala ja osava ründajaga. Ega üks mees mängi, aga kui Ertz ütleb ka, et meeskond on tal seljataga tip-top, siis ei saa näolihaseid muigega päris lõdvaks lasta.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Ole lahke:Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustAitäh kutsumast, hea meelega tulen võimalusel mänge vaatama. Millal ja kus teil mängud on? Mul ju pole selle aasta kalendrit, on teil paigas?
Aga jah, poisid, olge ettevaatlikud, tegemist on kiire, kavala ja osava ründajaga. Ega üks mees mängi, aga kui Ertz ütleb ka, et meeskond on tal seljataga tip-top, siis ei saa näolihaseid muigega päris lõdvaks lasta.
Kommentaar
-
noh pärast meie sõpakat nendega sai seda nime googeldatud sama küsimuse pärast ja võib vihjena öelda, et vastus tuli ka välja.Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustSaaliliigas lükkas Jerevani satsis 55(!) väravat kuulu järgi nendega mängima hakkav R.Jagudin. Mina mäletan teda samast Katsevi Tall. Jalkakooli grupist, kust tulid ka Dmitrijev, Kruglov, Vassiljev. Raske öelda, miks temast tippu ei saanud...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar