Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eks taktika sõltub treenerist. Ise loodan ka, et minnakse kaitsvalt mängima. Eks homme oleme targemad.
    PS! Lisaks on meil paar salarelva :P
    Tänud Raivo!
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Paar turbodiislit,, sinuga alati vanamees, laseme kuskil nurga taga ära. Loodan homme jõuda.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Proovin ka jõuda, aga ei tea kas õnnestub.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kuna hooaeg kujuneb pingeliseks ning trennide & mängude tõttu hoorumisse väga seletama tulla pole tahtmist, siis kasutaksingi siinkohal võimalust & sooviksin üht-teist öelda.

Esmalt sooviks kõikidele mängijatele & meeskondadele rahulikku & kaunist hooaega. Olgu Teie kõikide mängudes pisaraid, valu, väravaid igale maitsele & ilusaid tantsutüdrukuid.

Teisalt loodan, et kõik jõuvahekorrad pannakse ikka paika murukamaral, mitte hoorumis.

Kolmandaks, alustame siis täiesti uue meeskonnana oma esimest liigahooaega. Debütandid. Paljud mängijad on hetkel veel liigakogemuseta, kuid hooaja lõppedes juba kindlasti mõne võistluskogemuse omandanud.
          Meeskonnasisesed eesmärgid on pandud paika ning ühtegi mängu kergelt ära anna.

Mis puutub homsesse mängu, siis ilmselt mainin juba enne mängu ära, et koossseisuga on kerge probleem, kuna transfer võõraste maalt maarjamaale venib. Muidugi saime ka paar päris nobedat täiendust.
          HansaUnitedile homseks edu. Kõik, mis väljakul homme toimub, jäägu ka sinna.

Petsule üks küsimus - kas preseasonil esinenud Tśiili pea mängib ka teie eest tänavune hooaeg?

Sahisegu homme võrgud & olgu jalgpallijumal teile kõigile armuline. Mina olen kõnelnud. Aitäh.

Kommentaar

Eelmise hooaja statistikat vaadates, ei tundu küll, et FCSi parim oskus oleks kaitsmine .

Kommentaar

Joudu
              Noh kas keegi tulemusi ka teab ?

Kommentaar

Soccernet-Akhtamar (1-5)

Kommentaar

FCS - Akhtamar 1:5 (1:2)

Mõnus esimene mäng, kus vastane näitas korralikku taset. Akhtamari koosseis oli igasuguseid toredaid kujusid täis, alates Jagudinist ja lõpetades põhja käinud keskväljamootori ja endise levadialase Eduard Ratnikoviga. Akhtamar on endale väga korraliku koosseisu kokku ajanud ja jumal tänatud, et esimeses voorus nendega ära mängisime. Koosseis on neil ühtlaselt hea, müts maha.

Esimene poolaeg oli suhteliselt okei, jäime lollilt 1:0 taha, viigistasime ja enne lõppu lõid vastased 2:1. Teise poolaja alguses saime kohe kolmanda, pendlast neljanda ja siis tuli mingi hetk ka viies. Kokkuvõttes suhteliselt rabe mäng, oleks võinud 1-2 tk veel lüüa, 1-2 lolli väravat enda laskmata jätta, oleks vast seis vähe viisakam. Aga las ta jääda..

Ütleme nii, et hooaja eel Ajax II sellise tulemusega võitnud võistkond on kindlasti liiga suurfavoriit, kui mehi suudetakse hoida ja punt enne laiali ei jookse. Pigem võiksid mehed II või III mängida, mitte neljandas niisama lükata.

Kommentaar

kolmas oli pendlast vist!

Kommentaar

Hansa- Lõõtspillimehed 2-3 (2-0)

Kommentaar

hansa united 2 - 3 fcf tallinna ülikool

poolaeg oli 2:0 unitedile kuid teisel poolajal panime füüsisega oma paremuse maksma. väravad lõid fcf tlü poolelt klasen (ca 25 m alla nurka), laanemaa ja lilleallik.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Paremuse? No ma ei tea. Mängupildi järgi oleks pidanud võitma teine meeskond. Individuaalselt olete head, aga seda, et jalgpall on meeskonnamäng ei tea teie meeskonnast vähemalt pooled vennad. Sellist isetsemist ja soovi ise kõiki ette võtta pole ma veel 4 liigas näinud. Loodetavasti teete omad järeldused tänasest mängust.

Kommentaar

Olekseid pole olemas. On nad siis individuaalsed või mitte aga teie meeskonna mäng positiivset resultaati ei toonud ju. Võibolla peaksite ise järeldusi tegema

Kommentaar

Hansa United vs. TLÜ mägnul mägnis meie kahjuks ka see, et esimene poolaeg katsetasime uut taktikat.
                              Kindlasti mingil määral määravaks oli kohtuniku tase, kes tegi üsna huvitavaid otsuseid. Aga see selleks.
                              Oli ilus kevadine ning suurepärane ilm mängimiseks, mõlemad sahistasid võrke. Edu kõigile ning rohkelt
                              motivatsiooni ning tahtmist.
                              "You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone."
                              - Al Capone (1899-1947)

Kommentaar

esimene liiga mäng ka, kõike annab parandada. korralikku söödu mängu ei saanud mängida ka hästi kuna väljak oli ikka ebameeldivalt väike. ja mõne kuti oskused meie satsis on piisavalt head, et vabalt kutte ette võtta sest enamus kordi sai mainitud tegelane ka sellega hakkama.
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X