Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
    Olekseid pole olemas. On nad siis individuaalsed või mitte aga teie meeskonna mäng positiivset resultaati ei toonud ju. Võibolla peaksite ise järeldusi tegema
    Mis meie mäng siia puutub?
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Mis meie mäng siia puutub?
      no hoolimata su kuulsusest, Rein, ma usun et kõik ei pruugi teada, et sa oled Soccerneti mängija

Kommentaar

rein mõttetu, ära vaeva ennast
        nad on kõik staarid seal
        las mängivad kuidas tahavad!

Kommentaar

oled kade?
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
            no hoolimata su kuulsusest, Rein, ma usun et kõik ei pruugi teada, et sa oled Soccerneti mängija
            Võiks lausa öelda kurikuulsusest
            Naljakas on vaadata mõne venna raegeeringut, kui pead ühte meeskonda natuke paremaks oled kohe selle meeskonna liige
            Läksin antud mängu vaatama kuna Lõõtsapoistes mängivad kaks vänta keda juhuslikult tean ja olin muideks TLÜ poolt, vist. Minu erapooletu arvamus on ikkagi, et Hansa vääris vähemalt viiki.

Even, Romka võttis jah paar korda mõne venna ette, aga lõpuks kaotas ikka järgmisele või ülejärgmisele mehele palli. Nii ei mängita jalgpalli nagu tema seda täna tegi.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Valjakul on vaja toestada kes on parem, mitte foormis !

F.C.A

Kommentaar

Algselt postitas Kryl Vaata postitust
                just-just
                (tegelikult me ju kõik teame, et justnimelt foorumis pannakse tegelikud jõuvahekorrad paika)

Kommentaar

Nagu täna tegid armeenlastest fännid täna? "Tore" oli kohe kuulda kuidas puhtas vene keeles sõimati kohtuniku pederastiks ja vastaste väravavahti jobuks ja seda Ahtamari varumeeste pingilt. Tore, et meie meeskonnas selliseid labaseid venelasi pole. Pazor!

Kommentaar

Nagu täna tegid armeenlastest fännid täna? "Tore" oli kohe kuulda kuidas puhtas vene keeles sõimati kohtuniku pederastiks ja vastaste väravavahti jobuks ja seda Ahtamari varumeeste pingilt. Tore, et meie meeskonnas selliseid labaseid venelasi pole. Pazor!
                    No selleks on vaja kohtunikku, kes julgeks kaardipoissi vibutada.

Kommentaar

Ja see oligi pohjus miks soccernet tana kaotas 1-5
                      Moned ei oska lihtsalt kaotada .
                      Aga pole hullu ,21 mangu veel ees .Edu

Kommentaar

Ja see oligi pohjus miks soccernet tana kaotas 1-5
                        Moned ei oska lihtsalt kaotada .
                        Aga pole hullu ,21 mangu veel ees .Edu
                        Ei olnud, võitis parem meeskond. Küllap mängis ka võidus oma osa võlur Alberti ussisõnad.
                        Loodetavasti kaob varsti Maardu järvelt jää ja need roppsuud leiavad oma igasuvise koha
                        Edu ka armeenlastele, kahjuks armeenlasi teil vist ei mängigi. Või on ikka mõni?

Kommentaar

jah evu ma olen kade

Kommentaar

siis on hea ja peaksidki olema. meie võitsime ja teie kaotasite
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Ärme hakka nüüd kedagi siin maha tegema. Eks iga vend teab ise, mis läks seekord nihu ja mis õnnestus.
                              Eks meie mäng oli rabe, küll lihvime enda kokkumängu. Kui individuaalsed oskused on olemas, olemas ka eeldus
                              suurepäraseks meeskonnatöök. Eks elame näeme, kas meil läheb nii, kuidas me soovime või hoopis lõpetame
                              tabeli lõpus. Ja Heins, su kommentaar on ikka suht kohatu.
                              "You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone."
                              - Al Capone (1899-1947)

Kommentaar

ära solvu, ma niisama tõmblen!
                                läksid mängud kuidas läksid, ma ootan juba järgmist! kalju III, vaatasin et mõned kristiine vennad on sinna läinud! 3 tk oli vist.

Kommentaar

Working...
                                X